• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmaliyim yardim edin akilverin

• Konu Sahibi Konu Sahibi esiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esiz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
7
0
6
35
Bilecik
Esinle gecen gün tartistik bana kendi paramin hesabini mi verocem dedi evin her ihtiyacini zaten ben aliyorum benden para isteme dedi aslibda normalde ne istersek alir yapar bize cok duskundur simdiye kadar hic boyle birsey yasamadik ama bu sözü beni çok kırdı sizce nazil bir ders vermeliyim ne yapmaliyim

parasal ya da başka bi sıkıntı yaşyosa ondan öyle bi tepki vermiş olabilir ders vermek zorunda değilsin bence illa vercem diyosan madem öyle düşünüyosun ben de çalışırım o zaman de

parasal ya da başka bi sıkıntı yaşyosa ondan öyle bi tepki vermiş olabilir ders vermek zorunda değilsin bence illa vercem diyosan madem öyle düşünüyosun ben de çalışırım o zaman de

kesınlıkle katılıyorum sana calışmak ıstıyorum de kpss ye az kaldı memurlukdan rahatıda yok acıkcası

İsin garibi parasal sikintimiz yok cok şükür sadece bu hareketini biraksin istiyorum zaten calisacagimi soyldim ama fazla bi değişiklik olmadi ayni tutum devam ediyor

ders vermek mecburiyetinde mi hissediyosun kendini bence bi sorun var ortada senle alakalı demiyorum bişeye morali bozulmuş olabilir konuşmayı dene herşey ders vermek değil ki bence o da farkındadır söylediği gibi düşünmüyo dur o an sinirnden öyle çıkmıştır ağızından bence konuşmak daha iyi olur ne bileyim bana göre öyle sen bilirsin tabi ki de benim fikrim bu

Ilk yazinizda ilk defa böyle bisi dedi diyorsunuz sonrada bu tutumundan vazgecmesini istiyorum demissini!!! Yani ilk degil esiniz size her istediginizi aliyor ama hepte laf söylüyor dogrumu? Eger bikereye mahsussa biseye sIKIlmistir o an sinirle söylemistir diycem ama sürekli böyleyse cok yanlis, tek o calisiyorsa bile siz evlisiniz para mevzusu aranizda sorun olmamasi gerekir... Ders vermek degilde sizde ise girin ozaman belkide evi tek gecindirmek yük geliyordur esinize sandiginiz kadar durumunuz iyi degildir nebileyim...

bence eşiniz sizinde çalışmanızı ve üzerindeki yükü hafifletmenizi istiyor. zaten yeterincede belli etmiş.neden çalışmıyorsunuz?

İlk defa aoyledi fakat daha barismasigimiz için hala ayni yerdeymiş gibi illa ders vermem gerekmiyor galiba haklisiniz bende bir ise girmeliyim en doğrusu bu

Back
X