Ne yapmaliyim :(

avukat degilim ama bildigim kadariyla davayi siz acarsaniz bazi haklarinizdan mahrum kaliyorsunuz avukat arkadaslar daha iyi bilir tabi

Ha şu eşinizin sizi otobanda indirdiği kişisiniz.. KUSURA BAKMAYIN ama öyle bir adamdan zaten evin direği filan olmaz boşanın kessinlikle.. Ben okumuştum diğer konunuzu çok üzüldüm ya
Aynn canim annesi sali gunu gorustugumuzde telde oglum senden bosanmak icin can atiyor demisti ama hala dava yok

avukat degilim ama bildigim kadariyla davayi siz acarsaniz bazi haklarinizdan mahrum kaliyorsunuz avukat arkadaslar daha iyi bilir tabi
Canim ben acmayi cok isterdim ama suan ailemleyim annem babam israrla birak o acsin diyorlar sali gununden beri bekliyorum dava acmasini bakalim belki yilbasindan sonra acar

Canim ben acmayi cok isterdim ama suan ailemleyim annem babam israrla birak o acsin diyorlar sali gununden beri bekliyorum dava acmasini bakalim belki yilbasindan sonra acar
Yolun sonu adlı konunuzu okudum o kadar üzüldüm ki şuan. Bende evlendim ve ayrıldım . Sebebi aldatma, hakaret ve şiddetti. Sizi otobanda bırakmış gitmiş. Çok üzüldüm. Bem hemen anlaşmalı açıp boşandım. Sizde nacizane tavsiyem beklemeyin boşuna. Öyle bir yaratıktan hiç bir şey olmaz. Allahindan bulsun. Yaptıkları umarım yanına kalmaz.
Siz hiç beklemeyin. Hemen gerekeni yapın. Umarım bundan sonra mutlu olursunuz ki böyle bir yaratıkla muhattap olmamak bile bir mutluluk sebebidir

Siz şu esi otobanda birakip giden uyesiniz sanirim. Hala adamdan bolca hakaret duymaya devam ediyorsunuz, istikrariniza hayranim. Acsananiza su davayi artik siz, neden o igrenc mahluktan adim bekliyorsunuz? Barisma umidiniz varsa bilelim yormayin bizi artik.

Hakaretler, evden kovma mesajları vs sizi haklı çıkaracak şeyler. Bir an evvel bir avukata başvurun davayı açıp banka hesapları için tedbir kararı aldırın. Zira altınları ailesinden birinin hesabına vs aldırabilir, öyle olursa da bir şey iddia edemezsiniz. Ki bir avukat takip ederse de öyle mahkeme koridorlarında vs olmanıza gerek de kalmaz. Ama iyi bir avukat bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…