Sen buna tekmeyi vur kıymete bin, ayıptır ya karşındaki koz senin sevgilin; kafam eskilere gidiyor denir mi hiç dümdüz?! 23 yaşında görünüyorsun yakma kendini. Statün yüksekmiş(o ne demekse) daha ne adamlarla tanıştırırlar seni.
5-6 aylık birliktelik için çok gereksiz bir laf emeklerim falan bu kadar dramatize etmeyin. Adamin ahlaki değerlerinde sıkıntı var yahu daha ne düşünüyorsunuz?bana dediği ne biliyor musunuz ben 2 kez sözlendim inşallah sen de 3. olcaksın.. yazık emeklerime
İş dışardaki göz değil siz tanımışsınız işte o değil şimdi hata sizdedışardan gören biri inanın ki aklı başında biri sanır ben hayatımda hiç evlilik düşünmedim bile bana hemen evlilik teklifi edince hayallere daldım baştan hızlı gittim sonu hüsran işte böyle
Bu adam sözde eski sözlüsünü unutamadı mi oluyor yani bir de ? Kız da az değil de ama adam muhatabınız , ondan gidiyoruz . Adam kızı başkasıyla paylaşıyor e madem öyle kız iki koca alsın ortalarına yatsın , adam bundan rahatsız olmayacak herhalde .bana dediği ne biliyor musunuz ben 2 kez sözlendim inşallah sen de 3. olcaksın.. yazık emeklerime
33 yaşıma gireceğim, 23 ümde üzüldüğüm kişilere dönüp bakıyorum, allahım o neymiş sen beni korumuşsun diyorum. Olmadığında hayır var. Bu tecrübeler a noktasından b noktasına götürüyor.özür dilerim maddi olarak kendisi öyle görüyor beni benim ondan hiçbir talebim de olmamıştı bu zamana kadar haklsıınız
evet gerçekten çok sevdim karşıma almadığım kişi kalmadı ama gerçekten öyle teşekkür ederim. illa ki unuturumÇok seviyorsunuz belli ki, ama ileride duyacağınız pişmanlık bu sevginizden daha büyük olabilir. Telafisi olmayan adımlar atmayın. Kendinizi yıpratmayın.
bana dediği ne biliyor musunuz ben 2 kez sözlendim inşallah sen de 3. olcaksın.. yazık emeklerime
amin teşekkür ederim. bu sefer bitirdim ben deHadi diyelim size geri döndü ve mutlu son olarak evlendiniz, nikahlı karısını bile bırakıp eski sözlüsüne dönecek potansiyel var bu adamda ( Yeterki diğeri yeşil ışık yansın).
Ayrıca sizin çantada keklik olduğunuzu da bildiği için belki öbürünü kuma alır ya da metresi yapar bilemeyiz. Bu kadar gelgitli adama sıfır güven duyun.
Öz saygınızı yitirmeyin sizi kukla gibi oynatıyor. Umarım karşınıza düzgün biri çıkar. Allah yardımcınız olsun.
Hayatın boyunca terkedilme korkusuyla mi yaşamak istiyorsun?Bir dedigi digerini tutmaması çabası.Ve en önemlisi siz bir seceneksinizzz.Bunu kabullenmeyin yamerhaba kızlar kafamı çok karıştıran bir türlü bir yere varamadığım ilişkimi size danışmak istiyorum. biz bu beyefendiyle 1 yıl önce akrabalarımız vasıtasıyla tanıştık. başta her şey çok güzeldi uzak mesafe yaşı da benden büyük 7 yaş. daha önce 2 kez sözlenip ayrılmış. bana da tanıştığımızın 2. günü niyetinin ciddi olduğunu söyledi hemen. biz 5 6 ay görüştük ardından benden saçma sapan bir bahaneyle ayrıldı. ben çok üzüldüm büyük bir depresyon yaşadım dönsün diye çok dua ettim. ama öğrendim ki bu kişi o süreçte eski sözlendiği kişiyle görüşmüş aklı ona kaymış. görüştüğü kişi de o zaman nişanlıymış. gerçekten üzüntüme üzüntü kattı ama çok sevdiğim için sineye çektim. geri döndü barıştım ben de tek bir soru sormadan. uzak mesafe oldugumuz için araya pandemi süreci girdi o 3 ay daha görüşemedik. bu 3 ayın sonunda bana çok soğuk davrandı. sürekli kafam karışık deyip durdu. ben de bahane bulmadan bitir bu sefer dedim. sonra yarın öbür gün pişman oluyorum ama kafam karışık eskilere gidiyor böyle boşluk hissi oluyor içime dedi. ben de ayrılalım dedim artık. birkaç gün sonra mesaj attı görüşelim yüzyüze belki fikrim değişir şans verelim ilişkimize diyor. ne yapacağım bilmiyorum. çok seviyorum onu ama öyle şeyler yaşattı ki bana gerçekten kötü bir süreçti. fikri çok değişken sürekli kurban psikolojisinde kızlar lütfen yardım edin. kopamıyorum ondan da ama bana zarar verdiğinin de farkındayım.
bu arada sürekli beni terk etme fikrin değişir ilerde senin statünün daha yüksek ben yaşça büyüğüm diyor ama 2 sefer saçma sapan bahanelerle o beni terk etti
teşekkür ederim yorumlarınız için. ben çevremde hiç bu kadar kötü bir insan görmemiştim. ondan bu afallamam. allah iyilerle karşılaştırsın sizleri.33 yaşıma gireceğim, 23 ümde üzüldüğüm kişilere dönüp bakıyorum, allahım o neymiş sen beni korumuşsun diyorum. Olmadığında hayır var. Bu tecrübeler a noktasından b noktasına götürüyor.
haklısınız. ben de acıyorum o adama çok zor durum. yazıkHayır birde eski kız evlenmiş bu hala aklım karıştı diyo karaktersiz .. o kızda sağlam pabuç değil konuştuğuna göre..onunla evlenen adamada acıdım bak şimdi vah ki ne vah ..
Sende bile bile lades deme yakma kendini ..
Bunu unutabilirsiniz elbette. Ama aldatılmanın acısını evliyken yaşarsanız onu unutamayabilirsiniz. Derin izler bırakabilir çünkü sevgi, güven olmayınca yerini kaygıya bırakıyor. Sizi yer bitirir bu üzüntü. Benim babam anneme bunları yaşattığı için her şeyi gördüm. Annemin o travmayı atlatması 8 sene sürdü. Yakma kendini güzelim. Şanslısın ki belli etmiş kendini şahıs.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsınevet gerçekten çok sevdim karşıma almadığım kişi kalmadı ama gerçekten öyle teşekkür ederim. illa ki unuturum
bir anlık bi şeyle görüşelim dedim çok pişmanım nasıl uygun bir dille görüşmeyelim diyebilirim onu düşünüyorum şimdi deYüz yüze gelelim belki fikrim değişir dedi öyle mi?
Sizde kabul ettiniz!
Valla ben adama suç bulmadım.
Onun karakteri bu,herkes karakterinin gereğini sergiler.Bu olay ve tavirlara karşı sergilediğiniz duruşta sizin karakterinizi belirler.
Başkalarınında sana senin arkandan yazık demelerini istemiyorsan derhal ayrıl .haklısınız. ben de acıyorum o adama çok zor durum. yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?