çok teşekkür ederim. amin sizleri de iyi insanlarla karşılaştırsın allah. tecrübe oldu yolumuza bakıcaz artıkBunu unutabilirsiniz elbette. Ama aldatılmanın acısını evliyken yaşarsanız onu unutamayabilirsiniz. Derin izler bırakabilir çünkü sevgi, güven olmayınca yerini kaygıya bırakıyor. Sizi yer bitirir bu üzüntü. Benim babam anneme bunları yaşattığı için her şeyi gördüm. Annemin o travmayı atlatması 8 sene sürdü. Yakma kendini güzelim. Şanslısın ki belli etmiş kendini şahıs.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Acıdığınız adamla aynı konumdasınız şuan.O adam bilmiyor muhtemelen fakat siz biliyorsunuz herşeyi.Dönün bu yoldan..haklısınız. ben de acıyorum o adama çok zor durum. yazık
Çok basit.Senin gibi biriyle isim olmaz benim deyip silin bu kadar basit.Emin olun üzülmeyecek.bir anlık bi şeyle görüşelim dedim çok pişmanım nasıl uygun bir dille görüşmeyelim diyebilirim onu düşünüyorum şimdi de
Uygun bi dille demeyi düşünme dümdüz söylebir anlık bi şeyle görüşelim dedim çok pişmanım nasıl uygun bir dille görüşmeyelim diyebilirim onu düşünüyorum şimdi de
Siz o adamdan daha kötü durumdasiniz aslında.haklısınız. ben de acıyorum o adama çok zor durum. yazık
Uygun bi dille demeyi düşünme dümdüz söyle
Sen benim kalemim değilsin de .
Çok basit.Senin gibi biriyle isim olmaz benim deyip silin bu kadar basit.Emin olun üzülmeyecek.
yok çok görüştük görüştüğümüz dönemlerde barıştıktan sonra doğru dürüst görüşemedik onu söylüyor. haklısınız herkesin gönlüne göre versin allah.Hiçmi soğumadın tatlım, daha yüz yüze görüşmeden bu nasıl sevgi sendeki onu da anlamadım açıkcası. Ama olmaz bundan, bence sen bu saf ve güzel sevgini değerimi bilecek birine göster, seni zerre haketmiyor
amin teşekkür ederim. o yazmadan yazmayı düşünüyorum. düşünüp düşünüp bana yazıyor der allah bilir öyle birisi.Uygun bir dili hak ettiğini düşünmüyorum karşınızdakinin. Bence mesajla başkasını bana tercih eden bir erkeği istemiyorum mealinde(veya artık ne yazmak istiyorsanız) yazıp bitirin. Yüz yüze açıklamayı bile hak etmiyor. Bir de ilişkiye şans verelimmiş. Sanki beyefendi verecek şansı. Ben bundan sonra karakterli insanlara şans vermeye karar verdim deyin hatta. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Merak etme sevgine layık bir sürü kişi çıkar karşına. Aklında hala eski sevgilisi olan adamdan hayır gelmezyok çok görüştük görüştüğümüz dönemlerde barıştıktan sonra doğru dürüst görüşemedik onu söylüyor. haklısınız herkesin gönlüne göre versin allah.
ilk ayrıldıgında daha kötü olmuştum şu an gözüm açıldı üzülmüyorum bile. sadece sinirliyim emeklerime üzülüyorumSen bayağı kapılmışsın belli ki ama olmaz bu iş yani olmasın bence ben bile buz gibi oldum burda soğut kalbini gözüne sokmuş resmen sağlam bi karakter olmadığını ..
Bu kadar nazik kibar olmana gerek yok o hödüğe .. düşünüp düşünüp yazıyorum evet netim kararım kesin dersin sende ..amin teşekkür ederim. o yazmadan yazmayı düşünüyorum. düşünüp düşünüp bana yazıyor der allah bilir öyle birisi.
evet pek tecrübem yok açıkçası. teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. destek oldunuz bana. bilmukabeleBir de sanırım pek tecrübeniz yok sevgili anlamında, emin olun herkes unutuluyor, hayat devam ediyor. Hatta böyle kötü hatıralarla biten ilişkiler çok daha kolay unutuluyor. Şimdi şunu da yaşamıştık diye güzel hatırladığınız her şey çirkinleşiyor bir süre sonra. Allah daha hayırlılarını çıkarsın karşınıza, karşımıza
Biz kadinlar cevabini bildigimiz sorulari sormaya bayiliyoruz ya gercektenmerhaba kızlar kafamı çok karıştıran bir türlü bir yere varamadığım ilişkimi size danışmak istiyorum. biz bu beyefendiyle 1 yıl önce akrabalarımız vasıtasıyla tanıştık. başta her şey çok güzeldi uzak mesafe yaşı da benden büyük 7 yaş. daha önce 2 kez sözlenip ayrılmış. bana da tanıştığımızın 2. günü niyetinin ciddi olduğunu söyledi hemen. biz 5 6 ay görüştük ardından benden saçma sapan bir bahaneyle ayrıldı. ben çok üzüldüm büyük bir depresyon yaşadım dönsün diye çok dua ettim. ama öğrendim ki bu kişi o süreçte eski sözlendiği kişiyle görüşmüş aklı ona kaymış. görüştüğü kişi de o zaman nişanlıymış. gerçekten üzüntüme üzüntü kattı ama çok sevdiğim için sineye çektim. geri döndü barıştım ben de tek bir soru sormadan. uzak mesafe oldugumuz için araya pandemi süreci girdi o 3 ay daha görüşemedik. bu 3 ayın sonunda bana çok soğuk davrandı. sürekli kafam karışık deyip durdu. ben de bahane bulmadan bitir bu sefer dedim. sonra yarın öbür gün pişman oluyorum ama kafam karışık eskilere gidiyor böyle boşluk hissi oluyor içime dedi. ben de ayrılalım dedim artık. birkaç gün sonra mesaj attı görüşelim yüzyüze belki fikrim değişir şans verelim ilişkimize diyor. ne yapacağım bilmiyorum. çok seviyorum onu ama öyle şeyler yaşattı ki bana gerçekten kötü bir süreçti. fikri çok değişken sürekli kurban psikolojisinde kızlar lütfen yardım edin. kopamıyorum ondan da ama bana zarar verdiğinin de farkındayım.
bu arada sürekli beni terk etme fikrin değişir ilerde senin statünün daha yüksek ben yaşça büyüğüm diyor ama 2 sefer saçma sapan bahanelerle o beni terk etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?