Ne Yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elinizde koz var size hakaret ve tehdit içerikli yazmış kadın, asıl siz o iki pisliğe dünyayı dar edin, bizim gibi iyi niyetliler hep böyle arıza tipleri mi bulur yaaa
Yanlarına bırakmıycam, hele kadına daha çok sinir oldum. Burda mağdur olan benim, orada hâlâ kocasını savunuyor bana diyor ki ben kocamın xxx'na kurban olurum. Terbiyesiz ya

Yarin ilk is bulundugunuz ilde muracaat savciligina gidip sikayetci olun. Kadindan tehdit ve hakaret sebebiyle, adamdan da su an olayin icerigini tam bilmedigimden illa ki bir seyler vardir, sikayetci olun yani. Siz bir sey yapmazsaniz onlar yapacak gibi duruyor, sakin olun bi de gecmis olsun

Maalesef çok şey aldım ve marka ürünler kendimi hiç affetmiycem

Yanlarına bırakmıycam, hele kadına daha çok sinir oldum. Burda mağdur olan benim, orada hâlâ kocasını savunuyor bana diyor ki ben kocamın xxx'na kurban olurum. Terbiyesiz ya

Kavlen eski konunda sana cok uzulmustum ben. Insan hata yapabilir eski es secimin bir hata diyebiliriz ama hala ayni seyleri tekrarliyorsan kusura bakma ben buna hata demem. Sen is bulamiyordun gitmis adama marka urunler almissin. Sen akillanmazsin ben ikna oldum.

Konuya dair diger yazdiklarina gelince dehsetle okudum. Sen de aldatilian bir kadinsin ve diger kadina kurdugun cumleler bende buyuk bir saskinlik yaratti. Sen bu adamin evli oldugunu simdi ogrendiysen bu korku neden?

Son düzenleme:
Valla eğer ki tanısam o kadını bir ablanız olarak gider onun saçını başını yolarım

Kadinin neden sacini basini yoluyorsunuz? Sucu aldatilmak mi? Kadin aldatimis hem de nikahli kocasi, cocuklarinin babasi tarafindan. 1 yildir marka urunler alan kavlen hic sorgulamamis. Ustune kadini arayip kocana sahip ciksaydin diyor. Bir de saci basi yolunursa tam olur.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama konu bana geçmedi. Birkaç sayfa önceki mesajınızda adamın tüm mesajlarını sakladığınızı söylemişsiniz ama paylaştığınız ekran görüntüsünde mesaj geçmişi yok. Hadi kadın adamın telefonundan değil farklı numaradan yazdı diyelim, o zaman da ilk kez yazan bir numara olunca numarayı kaydet ya da engelle seçenekleri çıkıyor yukarıda, uçtan uca şifreleme vs çıkmıyor benim bildiğim. Zaten size gelen mesajlar da fazla Türk dizisi tadında. Sizi tanıyan üyeler varmış belki inandırıcı bulabilirler ama üzgünüm ben kesinlikle inanmadım.

Bir yıldır kocana sahip çıkamadıysan bu benim suçum değil lafından sonra size üzülmekten vazgeçtim
Siz kocanızla neden boşanmıştınız?
O kadına ettiğiniz lafı siz de duyacaksınız

Canımsınız çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Siz de kendinizi üzmeyin, bakın üzülünce böyle ortada kalan biz oluyoruz maalesef o heriflere bişey olmuyor

Kavlen su alintiladigim postlar gercekten icimi parcaladi. Demek terk edildin? Demek ortada birakti seni. Bu kadar ilgili adamdan defalarca ayrilmak istedin adam hep agladi demek kiyamam ya evli diye mi ayrilmak istemistin? Malum hayatinin aski gibiydi ya hani. e adam verdigi sozleri tutmamis ki ama bence sen bir avukata danis bakalim ne diyecek. Sayende iyi niyetimi sorguluyorum ve bu gidisle hic iyi niyetim kalmayacak artik.

En başından beri sessizce okuyordum konuyu, bilerek yorum yazmadım. Senin fark etmeni bekledim. Beni yine yanıltmadın arkadaşım

Fake falan demeyeceğim kesinlikle, ama bu konuda beni çok rahatsız eden ve havada kalan, fazlaca huzursuz eden ve bana geçmeyen bir şeyler var. Dediğim gibi senin fark etmeni bekledim yorum yazmak için

Keske yazsaydin Otrera gece gece sinirim bozuldu. Aptalligima doymuyorum ben.

Keske yazsaydin Otrera gece gece sinirim bozuldu. Aptalligima doymuyorum ben.
Dur bakalım hemen peşin hükümlü olmayalım. Bakalım kavlen hanım kafamızdaki soru işaretlerini giderebilecek açıklamalar yapma inceliğinde bulunacak mı belki de bizim gözden kaçırdığımız bir şey vardır

Yorumların devamını okuduysanız yanlış yazdığımı söylemiştim, cidden ellerim titredi. Fakat numarayı nokta olarak kayıt ettim belki o yüzden bahsettiğiniz yazı çıkmamıştır Ben, bana o mesajlar gelmeden önce kocasının ona açıklama yaptığını veya konuşmuş olabileceklerini düşündüm ki zaten mesajları yazdıktan sonra beni aradı yüzüne kapattım çünkü dilim tutuldu.
Daha sonrasında konuştuk

Terk edildiğim geceyi kast ederken eşimle yaşadığımı kast ettim Ve ben kesinlikle evli olduğunu bilmiyordum, ben terk edilmiş bir kadın olarak başka bir kadının aynı şeyleri yaşamasını istemem zaten bu acıyı dibine kadar yaşamış bir insanım.
Yaşadıklarımı hâlâ sindiremiyorum, şu an bi kolum yok gibi.
Sizlere de hak veriyorum, böyle konuşmanız inanmamanız normal, çünkü ben bile inanamıyorum hâlâ.

Ben konuyu sakince kadına anlatmaya ve onu da anlamaya çalıştım ama sürekli küfür ediyordu. Kesinlikle görüşeceğim avukatımla. Çok teşekkür ederim

Ben 1 yıldan fazla oldu işe başlayalı, ne bileyim çok sevdim çok ısındım. Keşke bunlar yaşanmamış olsaydı, şu an başa dönmüş gibi hissediyorum. Kafam almıyor inanın, yani sanki herşey durmuş gibi. Zaman bile ilerlemiyor.

Benim korkum kadının beni tehdit etmiş olması, çünkü ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ve sakin sakin konuşmak istememe rağmen sürekli beni aşağılamasına üzüldüm.

Ben anlamıyorum kadınların çalışma hayatına girmesiyle beraber ülkem kadınlarının çoğu evde boş duran eşini besler, sevgilisine karşılıksız lüks hediyeler alır hale geldi. Forumda da açılan konuların %60-70 i böyle. Orta yolu tutturmak bu kadar mı zor?

Konu sahibiciğim size de ders olsun bir daha e-devletten medeni durum ve arşivli sicil kaydı isteyin. Göstermiyorsa da tak sepeti koluna herkes kendi yoluna. Kimseye de karşıdaki sizi pırlantalara falan boğmuyorsa tutup da pahalı hediyeler almayın…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…