Onları silmedim hepsi duruyor, biraz daha sakinim sabah bir de avukata danışayım görür k*hpe neymişKadın sanırım size zaten hakaret ve tehdit içeren mesaj göndermiş (Ka..pe, dünyayı dar edicem ) bunlar bile yeterli suç duyurusunda bulunursanız eğer...
Yanlarına bırakmıycam, hele kadına daha çok sinir oldum. Burda mağdur olan benim, orada hâlâ kocasını savunuyor bana diyor ki ben kocamın xxx'na kurban olurum. Terbiyesiz yaElinizde koz var size hakaret ve tehdit içerikli yazmış kadın, asıl siz o iki pisliğe dünyayı dar edin, bizim gibi iyi niyetliler hep böyle arıza tipleri mi bulur yaaa
Valla eğer ki tanısam o kadını bir ablanız olarak gider onun saçını başını yolarımYanlarına bırakmıycam, hele kadına daha çok sinir oldum. Burda mağdur olan benim, orada hâlâ kocasını savunuyor bana diyor ki ben kocamın xxx'na kurban olurum. Terbiyesiz ya
Kızlar kadını aradım, bana sen gerizekalı mısın sana acıyorum zavallı gibi hakaretler etti. Evli olduğunu bilmediğimi 1 yıldır birlikte olduğumuzu söyledim. 1 yıldır hiç mi şüphelenmedin dedi ben de 1 yıldır kocana sahip çıkamadıysan bu benim suçum değil, demek ki şüphelenmemi gerektirecek bişey yaşamamışsınız dedim. Ben öyle deyince iyice köpürdü. Kocam da kocam dedi durdu. Sakinliğimi korudum konuşma boyunca.
Seni bulmazsam tüm Ankara beni s.. diye bi laf etti ben de öff dedim teli suratına kapattım.
Adamla tüm yazışmalarımız duruyor hiç birini silmedim. Ta tanışmamızdan beriki mesajlar. Ben kadını da anlayamadım. Adam 1 haftadır ilgisizdi acaba onunla arası bozuktu da düzeldi mi diyorum sonra diyorum ki 1 yıldır bozuk olan araları yeni mi düzeldi. Beynim zonkluyor. Benim üç çocuklu adamla ne işim olur. Zangır zangır titriyorum hâlâ. Kadının ağzı çok bozuk. Her cümlesinde küfür var. Ben de sizin gibi tahmin ediyorum, sanki ilk defa aldatılmamış gibi.
Ben kadına söyledim, evli adamla işim yok dedim. Yani konuşmama fırsat vermeden sürekli bişeyler diyordu. Yani aldatılan bir kadın için elbette kolay değil fakat ben o cümleleri hak etmedimAdam arayıp duruyor. Bir yandan da korkuyorum evimi falan biliyor bişey yaparsa diye.
Bunu şimdi okudum, bence benden kurtulmak istediAma ben kaç sefer bitirmek istediğimde her seferinde engel oldu ağladı zırladı. Şimdi neden böyle oldu diyorum. Kaç sefer aradım bugün, sonradan böyle patlak vermesine anlam veremedim. Bugün pazar tatili vardı da beraber mi geçirdiler sonra yakalandı anlayamadım ama bildiğim tek şey yolda görsem suratına tüküreceğim
Maalesef çok şey aldım ve marka ürünlerkendimi hiç affetmiycem
Yanlarına bırakmıycam, hele kadına daha çok sinir oldum. Burda mağdur olan benim, orada hâlâ kocasını savunuyor bana diyor ki ben kocamın xxx'na kurban olurum. Terbiyesiz ya
Valla eğer ki tanısam o kadını bir ablanız olarak gider onun saçını başını yolarım
Bir yıldır kocana sahip çıkamadıysan bu benim suçum değil lafından sonra size üzülmekten vazgeçtimKızlar kadını aradım, bana sen gerizekalı mısın sana acıyorum zavallı gibi hakaretler etti. Evli olduğunu bilmediğimi 1 yıldır birlikte olduğumuzu söyledim. 1 yıldır hiç mi şüphelenmedin dedi ben de 1 yıldır kocana sahip çıkamadıysan bu benim suçum değil, demek ki şüphelenmemi gerektirecek bişey yaşamamışsınız dedim. Ben öyle deyince iyice köpürdü. Kocam da kocam dedi durdu. Sakinliğimi korudum konuşma boyunca.
Seni bulmazsam tüm Ankara beni s.. diye bi laf etti ben de öff dedim teli suratına kapattım.
Bunu şimdi okudum, bence benden kurtulmak istediAma ben kaç sefer bitirmek istediğimde her seferinde engel oldu ağladı zırladı. Şimdi neden böyle oldu diyorum. Kaç sefer aradım bugün, sonradan böyle patlak vermesine anlam veremedim. Bugün pazar tatili vardı da beraber mi geçirdiler sonra yakalandı anlayamadım ama bildiğim tek şey yolda görsem suratına tüküreceğim
Aldığım en güzel motivasyon yorumlarından biri :) İçim rahatlıyor okudukça, yoksa kafayı yiyecektim bu gece. Terk edildiğim gece geldi aklıma, aynı şeyleri yaşarım diyordum ama bu biraz daha hafif sanki
Canımsınız çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Siz de kendinizi üzmeyin, bakın üzülünce böyle ortada kalan biz oluyoruz maalesef o heriflere bişey olmuyor
En başından beri sessizce okuyordum konuyu, bilerek yorum yazmadım. Senin fark etmeni bekledim. Beni yine yanıltmadın arkadaşımKavlen eski konunda sana cok uzulmustum ben. Insan hata yapabilir eski es secimin bir hata diyebiliriz ama hala ayni seyleri tekrarliyorsan kusura bakma ben buna hata demem. Sen is bulamiyordun gitmis adama marka urunler almissin. Sen akillanmazsin ben ikna oldum.
Konuya dair diger yazdiklarina gelince dehsetle okudum. Sen de aldatilian bir kadinsin ve diger kadina kurdugun cumleler bende buyuk bir saskinlik yaratti. Sen bu adamin evli oldugunu simdi ogrendiysen bu korku neden?
En başından beri sessizce okuyordum konuyu, bilerek yorum yazmadım. Senin fark etmeni bekledim. Beni yine yanıltmadın arkadaşım
Fake falan demeyeceğim kesinlikle, ama bu konuda beni çok rahatsız eden ve havada kalan, fazlaca huzursuz eden ve bana geçmeyen bir şeyler var. Dediğim gibi senin fark etmeni bekledim yorum yazmak için
Dur bakalım hemen peşin hükümlü olmayalım. Bakalım kavlen hanım kafamızdaki soru işaretlerini giderebilecek açıklamalar yapma inceliğinde bulunacak mıKeske yazsaydin Otrera gece gece sinirim bozuldu. Aptalligima doymuyorum ben.
Yorumların devamını okuduysanız yanlış yazdığımı söylemiştim, cidden ellerim titredi. Fakat numarayı nokta olarak kayıt ettim belki o yüzden bahsettiğiniz yazı çıkmamıştırKusura bakmayın ama konu bana geçmedi. Birkaç sayfa önceki mesajınızda adamın tüm mesajlarını sakladığınızı söylemişsiniz ama paylaştığınız ekran görüntüsünde mesaj geçmişi yok. Hadi kadın adamın telefonundan değil farklı numaradan yazdı diyelim, o zaman da ilk kez yazan bir numara olunca numarayı kaydet ya da engelle seçenekleri çıkıyor yukarıda, uçtan uca şifreleme vs çıkmıyor benim bildiğim. Zaten size gelen mesajlar da fazla Türk dizisi tadında. Sizi tanıyan üyeler varmış belki inandırıcı bulabilirler ama üzgünüm ben kesinlikle inanmadım.
Terk edildiğim geceyi kast ederken eşimle yaşadığımı kast ettimKavlen su alintiladigim postlar gercekten icimi parcaladi. Demek terk edildin? Demek ortada birakti seni. Bu kadar ilgili adamdan defalarca ayrilmak istedin adam hep agladi demek kiyamam yaevli diye mi ayrilmak istemistin? Malum hayatinin aski gibiydi ya hani. e adam verdigi sozleri tutmamis ki ama bence sen bir avukata danis bakalim ne diyecek. Sayende iyi niyetimi sorguluyorum ve bu gidisle hic iyi niyetim kalmayacak artik.
Ben konuyu sakince kadına anlatmaya ve onu da anlamaya çalıştım ama sürekli küfür ediyordu. Kesinlikle görüşeceğim avukatımla. Çok teşekkür ederimYarin ilk is bulundugunuz ilde muracaat savciligina gidip sikayetci olun. Kadindan tehdit ve hakaret sebebiyle, adamdan da su an olayin icerigini tam bilmedigimden illa ki bir seyler vardir, sikayetci olun yani. Siz bir sey yapmazsaniz onlar yapacak gibi duruyor, sakin olun bi degecmis olsun
Ben 1 yıldan fazla oldu işe başlayalı, ne bileyim çok sevdim çok ısındım. Keşke bunlar yaşanmamış olsaydı, şu an başa dönmüş gibi hissediyorum. Kafam almıyor inanın, yani sanki herşey durmuş gibi. Zaman bile ilerlemiyor.Kavlen eski konunda sana cok uzulmustum ben. Insan hata yapabilir eski es secimin bir hata diyebiliriz ama hala ayni seyleri tekrarliyorsan kusura bakma ben buna hata demem. Sen is bulamiyordun gitmis adama marka urunler almissin. Sen akillanmazsin ben ikna oldum.
Konuya dair diger yazdiklarina gelince dehsetle okudum. Sen de aldatilian bir kadinsin ve diger kadina kurdugun cumleler bende buyuk bir saskinlik yaratti. Sen bu adamin evli oldugunu simdi ogrendiysen bu korku neden?
Ben anlamıyorum kadınların çalışma hayatına girmesiyle beraber ülkem kadınlarının çoğu evde boş duran eşini besler, sevgilisine karşılıksız lüks hediyeler alır hale geldi. Forumda da açılan konuların %60-70 i böyle. Orta yolu tutturmak bu kadar mı zor?Aynen yaaa şimdi erkekler yiyip içip sömürür oldu, eskiden ayıptı kadının elini cebine atması, haaa o da doğru değil ama erkek de biraz erkek gibi olsun yaa. Yaş konusunda katılıyorum size, kesin 45 lik kart horozun tekidir pislik herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?