Merhaba arkadaşlar
Uzun süreli bir ilişkim var, herşey yolunda gidiyorken bir anda ilgi alakası kesildi. Yani önceleri Bensiz yapamazken şimdi umurunda bile değilim.
Ne Dersiniz, boynuzlanıyor muyum
Veya Bi süre Sessiz mi kalmalıyım?
Lütfen, çok ihtiyacım var yorumlarınıza, bana akıl verin
O 34 ben 28.Yaşlar kaç ve ne kadarlık bir İlişki?
Ben de öyle düşünüyorum fakat nasıl salıcam beynim çok meşgul. İşime bile odaklanamıyorumSıkılmıştır. Salın gitsin
Merhaba arkadaşlar
Uzun süreli bir ilişkim var, herşey yolunda gidiyorken bir anda ilgi alakası kesildi. Yani önceleri Bensiz yapamazken şimdi umurunda bile değilim.
Ne Dersiniz, boynuzlanıyor muyum
Veya Bi süre Sessiz mi kalmalıyım?
Lütfen, çok ihtiyacım var yorumlarınıza, bana akıl verin
Her gün görüşüyoruz fakat cuma günü yine görüştük bana bugün sen eve git dediLove bombing den ghosting e geçmiş, yani hayalete geçiyor siz daha çok hayalet olun yüz vermeyin evet başka birine gönlü kaymış sizde fırsatları değerlendirin o tekme basmadan siz basın yapacak bir şey yok
Başka şeyler düşünün. Bi kaç gün zorlanırsınız, geçer. İşinizi düşünün, gezin dolaşınBen de öyle düşünüyorum fakat nasıl salıcam beynim çok meşgul. İşime bile odaklanamıyorum
Çok teşekkür ederim canımm :)Kavlen seni gordugume sevindim ve iyi olmana cok sevindim. Konuna gelirsek biraz daha ayrinti yaz ki anlayabilelim.
Hic geleceğe yönelik konuşmalar yapmıs mıydı 34 yaşında, evlilik kurmayı düzen kurmayı düşünmesi gerekirken kendini geri çekmiş.O 34 ben 28.
Haftaya tam 1 sene olacak. Artık eskisi gibi değil, sıkıldığını düşünüyorum.
Her gün görüşüyoruz fakat cuma günü yine görüştük bana bugün sen eve git dedi
Yarın son kez görüşmeyi düşünüyorum, ayrılık konuşması hazırlıyorum. Dediğiniz gibi sanırım önce ben yol vermeliyim.Sıkılmış olabilir.
Soğumuş olabilir.
Sevgisi azalmış olabilir.
Kapıyı göster, ondan önce bence…
Cidden doğru söylüyorsunuz, benim kadar düşünmüyor artıkhayırdır bi sorun mu var diye mesaj falan atmayın sakın
bi süre sonra o merak edicek zaten
bitmedi şu salak erkekler
insan gibi konuşmayı neden bilmiyolar acaba
34 yaşına gelmiş bide fıss
Çok teşekkür ederim canımm :)
Konu şu ki, benim için işini değiştiren adam gitti yerine ilgisiz biri geldi. Yine eski kocamın olayı gibi olacak diye çok korkuyorum :/
İnanın etrafımda o kadar çok görüşmek isteyen var ki, ama yine benim emeklerim ziyan oldu. 1 senem çöp olduTamam totosunu kaldırmışsın, şimdi indir bakim hem işe adapte olamamak falan dünyadaki tek erkek o gibi davranmayın üzülürsünüz
En yoğun zamanında bile bana vakit ayıran biriydi. Şu an telefonumu bile açmıyor işim vardı diyorHayatında ciddi bir problem olmadığına eminseniz, adam bu ilişkiden sıkılmış ve belki de yeni arayışlara geçmiş olabilir derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?