Ya beni güldürdünüz şu halde, Allah iyiliğinizi versin :) Evet bıyıklı kısa boylu ve göbekliBu sana ders olsun Kavlen. Ciddiyim sen demek ki yaşadıklarından dersini almadın, hemen kendini kaptırıp secereni döküyorsun, kaybetmemek için elinden geleni yapıyorsun. Eminim karşındaki de kro bıyıklı tipsizin tekidir.
Maalesef çok şey aldım ve marka ürünlerkendimi hiç affetmiycem
Ya beni güldürdünüz şu halde, Allah iyiliğinizi versin :) Evet bıyıklı kısa boylu ve göbekliÇok ciddiyim arkadaşlarım yanıma yakışmadığını söylüyorlardı. Bende beyin olsa zaten şu hallere düşmezdim, tipine bakmadım çok ilgiliydi. Bana değer verdiğini düşünmüştüm
Hayır aynı iş yerinde değiliz, o konuda rahatım çok şükür. Umarım bir daha yoluma çıkmaz, içim sızlıyor fakat bunun da üstesinden gelirim inşallah :/
Sabah ilk işim avukatla konuşmak olacak, elinde bir koz yok ama yine de ne olur ne olmazBunu okudukdan sonra sanki danisikli dövüs gibi geldi Bana. Sizi sikistiracaklar, Para falan isticekler, vermezsen ailene yollarim, arkadaslarina yollarim, is yerine yollarim gibi. Kesinlikle kanmayin, ilk tehtitde yasal yollara basvurun
Bestami amca mı ahahahahahshshhshs. YaAdam sayenizde karısıyla çocuksuz zamanlarına dönüp, dışarıda karnını doyurup, bütçesinden alamadıklarını giymiş. Bir de soruyorsunuz neden ayrılmak istemedi? Şimdi her şeref yoksunu orta az gelirliye sorsak atlar herhalde. Siz de üç çocuklu bıyıklı Küçük Hüsamettin amcayı evlat edinmekten kurtulun artık. Bırakın Hüsamettinleri kendi hallerine...
Aldığım en güzel motivasyon yorumlarından biri :) İçim rahatlıyor okudukça, yoksa kafayı yiyecektim bu gece. Terk edildiğim gece geldi aklıma, aynı şeyleri yaşarım diyordum ama bu biraz daha hafif sankiAdam sayenizde karısıyla çocuksuz zamanlarına dönüp, dışarıda karnını doyurup, bütçesinden alamadıklarını giymiş. Bir de soruyorsunuz neden ayrılmak istemedi? Şimdi her şeref yoksunu orta az gelirliye sorsak atlar herhalde. Siz de üç çocuklu bıyıklı Bestami amcayı evlat edinmekten kurtulun artık. Bırakın Bestamileri kendi hallerine...
Adam sayenizde karısıyla çocuksuz zamanlarına dönüp, dışarıda karnını doyurup, bütçesinden alamadıklarını giymiş. Bir de soruyorsunuz neden ayrılmak istemedi? Şimdi her şeref yoksunu orta az gelirliye sorsak atlar herhalde. Siz de üç çocuklu bıyıklı Küçük Hüsamettin amcayı evlat edinmekten kurtulun artık. Bırakın Hüsamettinleri kendi hallerine...
Ya çok şekersiniz :) 2 saat öncesine kadar aşk acısı çekiyordum şu düştüğüm hâle bakınBestami amca mı ahahahahahshshhshs. YaKavLen saçmalama, gencecik kadınsın, süt gibisin, ne işin vardı güdük badem bıyık amca ile ya deliriyorum ahahahhshshsh. Evli olmasaydı da felaket.
Utanmadan aşk acısı mı çekiyon? Emmiyi besleyip giydirirken hiç utanmadın mı?Ya çok şekersiniz :) 2 saat öncesine kadar aşk acısı çekiyordum şu düştüğüm hâle bakın
Ne desem bilemedim ben de bu aralar acı çekmekteyim sizin durum daha farklı tabiYa çok şekersiniz :) 2 saat öncesine kadar aşk acısı çekiyordum şu düştüğüm hâle bakın
Cidden dünyanın parasını harcadım içim sızlıyorUtanmadan aşk acısı mı çekiyon? Emmiyi besleyip giydirirken hiç utanmadın mı?
Ay ilk okudugumda espri yaptığınızı anlamadım cemkirecektim sizeUtanmadan aşk acısı mı çekiyon? Emmiyi besleyip giydirirken hiç utanmadın mı?
Kadın sanırım size zaten hakaret ve tehdit içeren mesaj göndermiş (Ka..pe, dünyayı dar edicem ) bunlar bile yeterli suç duyurusunda bulunursanız eğer...Ya çok şekersiniz :) 2 saat öncesine kadar aşk acısı çekiyordum şu düştüğüm hâle bakın
Canımsınız çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Siz de kendinizi üzmeyin, bakın üzülünce böyle ortada kalan biz oluyoruz maalesef o heriflere bişey olmuyorNe desem bilemedim ben de bu aralar acı çekmekteyim sizin durum daha farklı tabiumarım en kısa sürede atlatırsınız, o pislik herifle de şirret karısıyla da asla hiç iletişime geçmeyin, sessiz ve sakin olun, asla hakaret içeren bir mesaj göndermeyin ayrıca bence engellemeyin de, ola ki size şantaj, tehdit, hakaret içerikli mesajlar gönderirlerse elinizde koz olur. Umarım en kısa sürede gerçek aşkı bulur çok mutlu olursunuz, sevgiler
Elinizde koz var size hakaret ve tehdit içerikli yazmış kadın, asıl siz o iki pisliğe dünyayı dar edin, bizim gibi iyi niyetliler hep böyle arıza tipleri mi bulur yaaaSabah ilk işim avukatla konuşmak olacak, elinde bir koz yok ama yine de ne olur ne olmaz
Canımsınız çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Siz de kendinizi üzmeyin, bakın üzülünce böyle ortada kalan biz oluyoruz maalesef o heriflere bişey olmuyor
Ama çok ciddiyim. 3 çocuklu bıyıklı Bestami amcayı yedirip giydirmiş, hemi de bu krizde. Eskiden kadına yedirirlerdi, şimdi kadınlar yedirir olmuş, çıldırıyorum. Hayır, bi şeye benzese bari. Endam desen yok, tip desen yok. Yaşı da kesin yalandır, 45 vardır o. Nedeeeen?!Ay ilk okudugumda espri yaptığınızı anlamadım cemkirecektim size, kızcağız ne halde siz ne diyorsunuz yazacaktım son anda anladım, alemsiniz
Küçük hüsameetin, BEstami şarkıcı olan :)Ama çok ciddiyim. 3 çocuklu bıyıklı Bestami amcayı yedirip giydirmiş, hemi de bu krizde. Eskiden kadına yedirirlerdi, şimdi kadınlar yedirir olmuş, çıldırıyorum. Hayır, bi şeye benzese bari. Endam desen yok, tip desen yok. Yaşı da kesin yalandır, 45 vardır o. Nedeeeen?!
Aynen yaaa şimdi erkekler yiyip içip sömürür oldu, eskiden ayıptı kadının elini cebine atması, haaa o da doğru değil ama erkek de biraz erkek gibi olsun yaa. Yaş konusunda katılıyorum size, kesin 45 lik kart horozun tekidir pislik herifAma çok ciddiyim. 3 çocuklu bıyıklı Bestami amcayı yedirip giydirmiş, hemi de bu krizde. Eskiden kadına yedirirlerdi, şimdi kadınlar yedirir olmuş, çıldırıyorum. Hayır, bi şeye benzese bari. Endam desen yok, tip desen yok. Yaşı da kesin yalandır, 45 vardır o. Nedeeeen?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?