Sosyal medyaya da girmiyor. Whatsaba iki üç günde bir girip çıkıyorTamamen hayattan kopmuş gibi mi yoksa gayet sosyal medya da geziyor wp da takılıyor ama sana yazmıyor mu ?
İlk başlarda bir sürünceme yaşadık, konumda onla ilgiliydi daha sonra her şey güzeldi ve güzel gidiyordu bu olaya kadarKonularına baktım kaç aydır sürüncemede kalan bir ilişki , yol verin gitsin
Sevmiyor seni.acı olsa da kabul et.bahanesi falan yok.durunu da gayet iyi.ne olacak ki kendini kandırma.İlk başlarda bir sürünceme yaşadık, konumda onla ilgiliydi daha sonra her şey güzeldi ve güzel gidiyordu bu olaya kadar
Erkek arkadaşım bir anda ortadan kayboldu. Aramızda hiç bir sorun yoktu. Sadece son konuşmamızda sesi kötü geliyordu. Birde psikolojik sorunları vardı. Sordum ve çok kötü hissettiğini söyledi sadece. Üzerine gitmedim bir kaç gün sonra paylaşmak istersen yanındayım dedim. Cevap vermedi.
Daha önce de böyle bir anda herkesten uzaklaştığını söylemişti, ailesine bunu yaptığını anlatmıştı bana.
Her neyse ben şu an gerçekten çok çaresiz hissediyorum. Biticekse bitsin önemli değil, ama bu şekilde hiç bir açıklama yapmadan uzaklaşmasını kabul edemiyorum. Her şeyin hesabını sormak istiyorum, ya da içimdekileri söylemek.
Ama yapabiliceğim hiç bir şey yok. Mesaj atmak istiyorum, konuşmak istiyorum ama cevap vermez diye düşünüyorum. Evine gitmek istiyorum, rezil olurum, konuşmak istemezse açmazsa daha kötü olurum. Onun yazmasını bekliyorum, ama bir hafta oldu yazmadı ve dayanamıyorum artık. Önüme bakmaya çalışıyorum ama bu sorun sürekli kemiriyor beynimi.
Ne yapayım ben kızlar allah aşkına
Kendimi kandırmıyorum, sadece bir anda ne olduğunu bilmek istiyorum. Seviyordu bunu biliyorumSevmiyor seni.acı olsa da kabul et.bahanesi falan yok.durunu da gayet iyi.ne olacak ki kendini kandırma.
İşte konuşamıyorum ki, son mesajıma cevap vermedi demek ki yine vermiyicek. Evine gitsem açmayacak belki beni görüp.Konus madem bu senin en dogal hakkin gurur yapma
Bence senden uzaklaşmak istiyor yol ver gitsinSosyal medyaya da girmiyor. Whatsaba iki üç günde bir girip çıkıyor
O zaman unutmaya calis canim zor bir durum insan gibi ayrilmaktan bile korkuyorlarİşte konuşamıyorum ki, son mesajıma cevap vermedi demek ki yine vermiyicek. Evine gitsem açmayacak belki beni görüp.
Ama bir açıklama istiyorum, hakkım değil miBence senden uzaklaşmak istiyor yol ver gitsin
O zaman tekrar ara yaz agzina geleni sayAma bir açıklama istiyorum, hakkım değil mi
Ben olsam içimden geçenleri yazar engellerdim. Vermiyor cevap iste seni sevse kötü gününde de üzgünkende yanında ister.Ama bir açıklama istiyorum, hakkım değil mi
ne mesela? Kendiniz söylemişsiniz psikolojisi iyi değil, ailesine de böyle yapıyor diye. Başka ne açıklama duyabilirsiniz. Sevgilimiz kendisini sevmiyor. Büyük olasılıkla depresyonda. Sorun bu. O nedenle mutsuz. Mutsuzluk saçıyor. Sizinle ilgili değil bu tavrı. Kim olsa böyle davranırdı.Ama bir açıklama istiyorum, hakkım değil mi
Ama bu şekilde nereye varacak sonuç? İster istemez mesaj atmasını bekliyorum, engel olamıyorum kendime. Gerçekten sorun bu mu buysa da geri gelir mi, bu soruları düşünmeden edemiyorumne mesela? Kendiniz söylemişsiniz psikolojisi iyi değil, ailesine de böyle yapıyor diye. Başka ne açıklama duyabilirsiniz. Sevgilimiz kendisini sevmiyor. Büyük olasılıkla depresyonda. Sorun bu. O nedenle mutsuz. Mutsuzluk saçıyor. Sizinle ilgili değil bu tavrı. Kim olsa böyle davranırdı.
Yolla gitsin hiç uğraşmaErkek arkadaşım bir anda ortadan kayboldu. Aramızda hiç bir sorun yoktu. Sadece son konuşmamızda sesi kötü geliyordu. Birde psikolojik sorunları vardı. Sordum ve çok kötü hissettiğini söyledi sadece. Üzerine gitmedim bir kaç gün sonra paylaşmak istersen yanındayım dedim. Cevap vermedi.
Daha önce de böyle bir anda herkesten uzaklaştığını söylemişti, ailesine bunu yaptığını anlatmıştı bana.
Her neyse ben şu an gerçekten çok çaresiz hissediyorum. Biticekse bitsin önemli değil, ama bu şekilde hiç bir açıklama yapmadan uzaklaşmasını kabul edemiyorum. Her şeyin hesabını sormak istiyorum, ya da içimdekileri söylemek.
Ama yapabiliceğim hiç bir şey yok. Mesaj atmak istiyorum, konuşmak istiyorum ama cevap vermez diye düşünüyorum. Evine gitmek istiyorum, rezil olurum, konuşmak istemezse açmazsa daha kötü olurum. Onun yazmasını bekliyorum, ama bir hafta oldu yazmadı ve dayanamıyorum artık. Önüme bakmaya çalışıyorum ama bu sorun sürekli kemiriyor beynimi.
Ne yapayım ben kızlar allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?