Ne yapmalıyım

Kendimi kandırmıyorum, sadece bir anda ne olduğunu bilmek istiyorum. Seviyordu bunu biliyorum
Sevmiyordu.biz kadınlar olarak çok iyimser bakıyoruz.duygularımız bizi kandırıyor.ortaya çıkınca anlarsın.acı biliyorum ama kızma

Ama bu şekilde nereye varacak sonuç? İster istemez mesaj atmasını bekliyorum, engel olamıyorum kendime. Gerçekten sorun bu mu buysa da geri gelir mi, bu soruları düşünmeden edemiyorum
Zamanla unutmaya çalışacaksın.zorla güzellik olur mu ? Moralini bozmak değil amacım, tam da şuan aynı mücadeleyi veriyorum inan ki.çok zor biliyorum yani.sen çok sevmişsin.o kafandaki hayaller gerçek değil.depresyonda falan da değil

Bence üstüne gitme çıkar bir yerden o zaman konuşursun.
Çok büyük terbiyesizlik bence .
1 hafta ortadan kayboluyor falan.
1 gün bile bunu yapmamalı insan sevdiği insana .

Ama bir açıklama istiyorum, hakkım değil mi
Neyin açıklamasını yapacak ki kusura bakma sevemedim mi diyecek ? Siz hâlâ adamı son kez görmenin arayı yumuşatmanın derdindesiniz.eee barışsanız, yumuşasanız ertesi gün yine aynı olacak ? Anlamı yok yani.

Neyin açıklamasını yapacak ki kusura bakma sevemedim mi diyecek ? Siz hâlâ adamı son kez görmenin arayı yumuşatmanın derdindesiniz.eee barışsanız, yumuşasanız ertesi gün yine aynı olacak ? Anlamı yok yani.
Arayı yumuşatmak istemiyorum ki açıklama istiyorum. Bir şey yoktu ortada, son buluşmamız gayet güzel geçti. Sonra plan yaptık bir türlü görüşemedik benim işlerimden dolayı. Her gün de aradı bugün müsait misin diye, sonra görüşecektik gayet mutluyduk sonunda görüşüyoruz diye. Akşam bunu konuştuk sabah kötü geliyordu sesi. Ne oldu, yani ne değişti, açıklama yapabilirdi. Ben bitirmek istiyorum da diyebilirdi, yalnız kalmak istiyorum da diyebilirdi. Derdim bitmesi değil açıklama yapmadan böyle olması

Arayı yumuşatmak istemiyorum ki açıklama istiyorum. Bir şey yoktu ortada, son buluşmamız gayet güzel geçti. Sonra plan yaptık bir türlü görüşemedik benim işlerimden dolayı. Her gün de aradı bugün müsait misin diye, sonra görüşecektik gayet mutluyduk sonunda görüşüyoruz diye. Akşam bunu konuştuk sabah kötü geliyordu sesi. Ne oldu, yani ne değişti, açıklama yapabilirdi. Ben bitirmek istiyorum da diyebilirdi, yalnız kalmak istiyorum da diyebilirdi. Derdim bitmesi değil açıklama yapmadan böyle olması
Hmm hergün de aradı diyorsan biraz kafa karıştırıcı valla.eee git o zaman evine.yalnız yaşıuor heralde.

Erkek arkadaşım bir anda ortadan kayboldu. Aramızda hiç bir sorun yoktu. Sadece son konuşmamızda sesi kötü geliyordu. Birde psikolojik sorunları vardı. Sordum ve çok kötü hissettiğini söyledi sadece. Üzerine gitmedim bir kaç gün sonra paylaşmak istersen yanındayım dedim. Cevap vermedi.
Daha önce de böyle bir anda herkesten uzaklaştığını söylemişti, ailesine bunu yaptığını anlatmıştı bana.
Her neyse ben şu an gerçekten çok çaresiz hissediyorum. Biticekse bitsin önemli değil, ama bu şekilde hiç bir açıklama yapmadan uzaklaşmasını kabul edemiyorum. Her şeyin hesabını sormak istiyorum, ya da içimdekileri söylemek.
Ama yapabiliceğim hiç bir şey yok. Mesaj atmak istiyorum, konuşmak istiyorum ama cevap vermez diye düşünüyorum. Evine gitmek istiyorum, rezil olurum, konuşmak istemezse açmazsa daha kötü olurum. Onun yazmasını bekliyorum, ama bir hafta oldu yazmadı ve dayanamıyorum artık. Önüme bakmaya çalışıyorum ama bu sorun sürekli kemiriyor beynimi.
Ne yapayım ben kızlar allah aşkına

Eğer psikolojik bir rahatsızlığı varsa ve tedavi olmuyorsa ya da tedaviye rağmen böylr kaçış dönemleri yaşıyorsa kendinize çok yazık edersiniz.
İnanın ne sevgi kalıyor geriye ne de aşk. Bu tip bir insanı idare etmek çok zor.

Hmm hergün de aradı diyorsan biraz kafa karıştırıcı valla.eee git o zaman evine.yalnız yaşıuor heralde.
Evet yalnız yaşıyor, ama yine de gitmek yerine beklemek en iyisi galiba. Gidersem daha kötü olursa daha çok üzülürüm

Eğer psikolojik bir rahatsızlığı varsa ve tedavi olmuyorsa ya da tedaviye rağmen böylr kaçış dönemleri yaşıyorsa kendinize çok yazık edersiniz.
İnanın ne sevgi kalıyor geriye ne de aşk. Bu tip bir insanı idare etmek çok zor.
Haklısınız belki de zor da olsa bırakıp önüme bakmalıyım

Ama bu şekilde nereye varacak sonuç? İster istemez mesaj atmasını bekliyorum, engel olamıyorum kendime. Gerçekten sorun bu mu buysa da geri gelir mi, bu soruları düşünmeden edemiyorum
Bitecek. Nereye varabilir ki zaten. The end.

“Sorun sende değil bende secrets1, yapamıyorum. Çok istedim, denedim ama olmuyor. “ budur yani, standart.

Ne kadar zamandır birliktesiniz, kaç yaşlarındasınız bilemem elbette. Ancak çok çok iyi düşünün.
Altı aydır birlikteyiz. 27 yaşındayız. Aslında illa ki devam edelim istemiyorum. Biraz da hırs yaptım, nolursa olsun benimle paylaşabilirdi. Daha önce de böyle bir dönem geçirmişti ve benimle paylaşmıştı, benim ona iyi geldiğimi söylemişti.
Olmayalım önemli değil ama yazsın istiyorum, yazsın ve içimdekileri söyleyeyim o zaman rahat edicem ancak.

Altı aydır birlikteyiz. 27 yaşındayız. Aslında illa ki devam edelim istemiyorum. Biraz da hırs yaptım, nolursa olsun benimle paylaşabilirdi. Daha önce de böyle bir dönem geçirmişti ve benimle paylaşmıştı, benim ona iyi geldiğimi söylemişti.
Olmayalım önemli değil ama yazsın istiyorum, yazsın ve içimdekileri söyleyeyim o zaman rahat edicem ancak.

Teşbihte hata olmaz "inat, iradenin eşekliğidir" derler.
Çekişmek için yapmayın bunu.

Back
X