- Konu Sahibi minikprenses
-
hassas bir durum. siz de hassas olmalısınız.. etkilemek istemem..
birbirinizi kaybetmekten doğan endişeniz ve birliktelik isteğiniz, bir araya geldiğinizde sizi olumlu etkileyebilir
etkilemeyebilir de..
ama inandığım birşey var; insanlar durduk yere değişmez
ikinizde istiyorsunuzdur, aile danışmanına gidersiniz. problemlerinize bilinçli yardım alırsınız. çaba edersiniz, gayret gösterirsiniz. olur, inanırım
ama aynı kalıplar içinde yaşarken.. ..
valla canim elimden geleni yapmayi isterim ama söz düsünecem
tamamen okumadım belki bu soru sorulmuştur ama,barıştığınız zaman ailesinden ayrı bir evde yaşama durumunuz var mı???belli ki bitirmek istemiyorsunuz ancak aynı şartlar altında barışacaksanız bi anlamı olmaz,muhtemelen aynı şeyler tekrarlanır.yalnız şartlarınızı değiştirecekseniz bi şans daha verilebilir bence.
gitmemen iyi olmus biraz sürtsünki kiymetini bilsin ve daha sonra bi hediyeyle canini acitkihatasini anlasin.
size saygı duyuyorum ..sızın fıkrınız bu ama bana gore yanlısevet doğru bi kanıt ama sadece su konuda...ben tamamıyle barışma taraftarı değilim...ancak boş yere onu arayıp gel konuşalım deme lüksünü bulmuyorum kendimde...biraz acı cekmesi için yapmayı planlıyorum bunu..
size saygı duyuyorum ..sızın fıkrınız bu ama bana gore yanlıs
tamamı ıle barısma taraftarı degılsenız neden boyle bısı yapasınız kı?..
beklentınız var barısmak ıcın ..
luksum yok dıyosunuz ama hala esınız..
aklınızda bısı varsa konusma taraftarıyım..
acı cektırmek neden karsınızdakıde ınsan degılmı onun acıc ekmesı sıze ne kazandırcak..acı cektırmek yerınde acık sozlu olmayı tercıh ederım sahsen..
oyun ıcınde oyuun olmaz ..
yaşadığımız bu ayrılık sürecinde bana böyle bi teklifte bulundu ancak güvenemedim çünkü beynini çok süper yıkıo eşimin...ama su sıralar bana annesinin hatalı olduğunu ve bunları idrak ettiğini söylüyor...
Kendi hayatınız hakkında en iyi kararı yine siz verirsiniz.Dışardan kısıtlı bilgilerle yorum yapanlar olarak bunu sağlayamayız ama kişisel fikrim''Herkesin ikinci bir şansa daha ihtiyacı vardır''Tabi bu şiddet ve ihanet haricindeki durumlar için geçerli.Bu iki istisnai durum hariç çoğu olayda bir şans daha verip karşımızdakinin neler yapabileceğini görmek gerekir bence.Kaldı ki sıradan bir ilişki değil evlilik söz konusu,aile olabilmek kolay değil bunun devamını sağlamak da bir o kadar zor.Verilen emeklerin hatrına farklı bir ortamda yeni bir şans dilerim hakkınızda hayırlısı olur.
Bak canım sorunun o kadar bariz ki. Daha önce kayınvalideyle beraber yaşamanızdann kaynaklanan sorunlar çıkmış. Şimdi sen istediğin kadar eşine kendini özlet falan filan bunlar boş. Barışınca tekrar kaynanayla beraber yaşarsanız aynı sorunların çıkma ihitmali çok yüksek. Yani yapmanız gereken ayrı eve çıkmak yok hediye alayım mı yok bilmemne bunlar boş şeyler. Mesele kayınvalideyle aynı evde oturmanız. Burda arkadaşların dilinde tüy bitti ev ev üstüne olmaz diye.Önce soruna teşhis koy sonra da çözmeye çalış.
Canım devam etmeniz için..size olumsuzluk yaşatan 3.şahıslar veya diğerleri ile ilgili ciddi bir karar vermeniz gerekiyor..bence üzüntünüz yaşadıklarınız birebir sizin sorununuz değil zannediyorum diğerleri..o bunu demiş niye demiş neden olmuş olmalı olmamalı gibi...kafanın ne kadar karışık olduğunuda çok iyi tahmin edebiliyorum..inşallah en doğru kararla mutlu olursun...
ama bu arkadaşımız doğum günüde konuşmak hediye vermek istiyor
yani bi tarafı hala aşık eşineyerimseniben
mutluluklar dilerimyerimseniben
bencede etraflıca konuşun mumkünse ayrı eve çıkın eşinneze bi şans daha verinnnnnfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?