- Konu Sahibi minikprenses
-
annesinin ağzına bakıyor olması en büyük sorunumuzdu aslında...ve aynı evde yaşıyorduk...sürekli eşimi doldurması ve eşimin dolduruşa gelip üstüme gelmesiydi..
aldatma söz konusu değil...geçtiğimiz günlerde konuşmak istedi gitmedim...
yakındada doğum günü var dediğim gibi belki hediyesini vermek konuşmamaızada vesile olur..ne dersiniz...
Anladığım kadarıyla 3. kişilerin karışması dışında başka ağır sorunlar yok. Bu 3. kişileri aradan çıkarmaya razı gelecekse eşiniz , siz de güveniyorsanız devam etmekte fayda var, yuva kolay kurulmuyor, birileri içinde bozulmamalı. Bu demek değil ki sizin sıkıntınız önemsiz, malesef işte 3. şahıslar bir aileyi bozacak kadar önemli. Ama asıl önemli olan bu dengeyi eşinizin sağlayabilmesi. Size yüklenmesi durumunda gelinen durum belli.
Umarım hayırlısı olur hakkınızda.
bence hediye almak iyi bir fikir değil. elini zayıflatır. eğer hatalı olan taraf o ise, kırılan sen isen bence hediye alma. barışacaksan da bunu hemen yapma, yeteri kadar düşünmesi ve seni gerçekten isteyip istemediğine karar vermesi için ona zaman tanı, hediye olayı ile ilk adımı atan taraf sen olursun ve pazarlık gücünü kaybedersin..bence kesinlikle alma ve arama bile..
bence hediye al ama konuşma isteği ondan gelsin..çünki yaşadıklarımı ve yaşattıklarını hala affedemiyorum demişsin,o zaman bişeyleri konuşup düzeltmesi gerekende o olmalı bence ama hediye al birebir eline verme iş yerine falan gönder.eğer biraz pişmansa bu hediyeden sonra o konuşmak ister diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?