- 5 Ocak 2011
- 2.053
- 12
- 158
- Konu Sahibi Alphesibia
-
Öncelikle yazdığınız için çok teşekkür ederim.. Bence içinde bana karşı birşeylerin bittiğini düşünüyorum başka bir açıklaması olamaz off neden düşüncelerini açık açık söylemiyor bana neden sadece susuyorKötü bir durumAra vermek de ne demekmiş? İlişki ya vardır, ya da yoktur.. Ara verip istediği gibi at koşturacak, sonra sana mı dönecek? Bence bu kabul edilemez bir durum. Hem sen onu merak ediyorsun, ama o seni merak bile etmiyor.. Üzgünüm fakat onun sevgisi bitmiş gibi görünüyor canım. Arkadaşları etkiliyor olabilir ya da aklını çelen biri var olabilir. İnsan birden niye değişsin ki, aklıma bu geliyor, başka bayanla tanışmış da olabilir diye düşünüyorum.. Evet bunu düşünmek acı verebilir sana, ama bütün ihtimalleri gözden geçirmek gerek.. En "yapmaz" dediğimiz insanlar bile neler yapıyor... Veya kimseyle tanışmamıştır, ama hayatından sıkılmış olabilir.. Herşey olabilir yani. Unutma ki sen bir bayansın, ve kıymetlisin.. Sana gerçekten değer verecek okadar çok insan vardır ki hayatta.. Birden değişen sevgilinin, üstüne daha fazla gitme derim ben.. Önüne bak.. Dua et ki; hayırlı insan kimse senin için, o olsun hayatında.. Hayırlısı sevgilinse sevgilin olsun, başkasıysa başkası olsun.. Olumlu yönden bak canım.. Ve o seni aramıyorsa, daha fazla üstüne gitme derim ben.. Unutma ki, ömür boyu sana değer vermeyen sevgiliyi çekip ağlamaktansa, en fazla 3-5 ay ağlarsın...
üzülmemek malesef elde değil, çok fazla üzülüyorumypacak bir şey yok,bekleyeceksin...
içinde sana dair bir şeyler bitmişse belki de hiç dönmeyecek
ya da sevdiğini daha çok anladıysa dönüverecek.
bunun içn kendini üzmen şu anda doğal ama dediğim şekilde düşünürsen duruma daha kolay adapte olabilirsin.
Öncelikle biri yok canım sadece bundan yüzde yüz eminim :26: evet kesinlikle vazgeçilmez olduğunu biliyor o yüzden bu kdar rahat ya da bana dediği gibi benden vazgeçtiCanim benim yaaa cok uzuldummm...
Takma bu kadar kafana sen bunca seye ragmen ondan ufacik bir haber bekliyorsun o seni umursamiyorsa deymedigi ap acik ortada!
Biliyorum ask acisini, ne kadar kotu birsey oldugunu yatsan yatamazsin kalksan kalkamazsin. Hersey sana onu hatirltir! KAc kez telefonuna bakmistirsin ALLAH bilir...
Eger gercekten seviyorsa er yada gec sana mesaj atar veya arar o zaman sen ona cevap verme yasasin biraz senin yasadiklarini!!!!
Baksin bakalim kolaymiymis!!!! Haa yok aramiyorsada uzulme pasa gonlu bilir! Biliyorum ne kadar uzulme desemde bos uzuleceksin 2 yilin adi var hesabi yok!!! ama unutmaya calis, onun karsisinda dim dim ayakta dur...
Yaa bu erkekler kadinlari ne saniyor? hersey bu kadar kolay mi?
Kacan kovalanir unutma hic takmiyormus gibi yap, ortak arkadaslarindan senin haberini alirdir yuzde yuz... Herkeze karsi onsuz daha bi mutluymussun gibi goster o zaman dannnk eder kafasi!!!!
Kendini vazgecilmez saniyor herhalde!
Bu arada aklima takildi sormayacaktim ama dayanamiyacagim baska birimi var acaba????
Acini anliyorum ama tekrar soyluyorum uzulme hic bir damla goz yasin icin deymez....
ara verme olayını ben hiç anlamıyorum zaten. ama şöyle düşünüyorum ben naçizane: dışarı çıkıp arkadaşıyla yemek yemesi onda kalması ve bunu haber vermemesi o kadar büyük bi sorun değil. çünkü hakikaten gizliyor olsa sonrasında da bahsetmez. ufak bi şey bu sorun dahi değil. haberleşmek falan tamam gerekli ama fazlası böyle ne bileyim rapor verir gibi hisseder insan kendini o da sıkar bi yerden sonra. sevmeye seviyordur bence ama kendini haklı görüyordur bu konuda ki bana kalırsa evet bi kabahati yok onun için ilk adımı atmaya yanaşmıyor ve seni cezalandırıyordur kendince. aslında şöyle yumuşak tatlı bi dille anlatsan kendini beklentilerini yani emri vaki tehditkar bi şekilde değil de rica ederek uzlaşma yollu yaklaşsan karşı koyacağını sanmıyorum. hem aradan kaç gün geçmiş özlemiştir zaten :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.. Yaşamıyorum sanki herşey o kadar boş ki ilk defa bu kadar zaman onsuz kalıyorum. cmtsi dogum günüm bakalım o gün nasıl bir mesaj yazacak o güne kadar bekleyecegim ama beni yokluguna alıştırıyor artık yavaş yavaş korkuyorum bir daha 'biz' olamamaktan gururuma yenilmektencnm ya şuan çok üzüldüm adına okuyunca sanki tekrar yaşıyormuşum gibi hissetim aynı şeyleri...
bundan 4 yıl önce bende aynı şeyleri yaşadım bizim ilişkimizde ara olamaz dedim beni bu kadar çok seviyorken hala daha benim için ağlıyoken dedim ama dinlemedi bunalmış...
sonra sımı ???
anlatayım biz tekrar barışabilirdik ama ben çok büyük salaklıklar yaptım öyle br duygu ki öleceğimi sanıyordum nefes alamıyordum sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar ağladım tam 2 ay sonra bir işe girdim ve o işi kendim yapmaya karar verdim onun olduğu şehirde ve gittim ama ben onu galeye bile almıyormuş gibi davrandım o hep benim olduğum yerlerde idi dükkanda sürekli onu görüyordum hep ortak arkadaşlarımıza beni sorduğunu...
ama benim cnm yandığı için çok abarttım...
sonuç ne oldu mu kardeşime birgün en sonunda bana ist ye gel artık gel derken hep kendisi çıkıp buraya gelmiş birde iş kurmuş demiş ve sonra aradan çok zaman geçmeden biriyle beraberdi...
hep bekledim hep bekledim... ama beklememeli icraat göstermeliymişim sonra acım azalmaya başlamıştı evlenmek istiyordum gerçekten artık biriyle ve sonunda onunla tanıştım o kadar erkekten sonra ve onun iyi bir koca ve iyi bir baba olacağına çok inandım ve evlenmeye karar verdim...
şimdi 1,5 aylık evliyim...
Öncelikle yazdığınız için çok teşekkür ederim.. Bence içinde bana karşı birşeylerin bittiğini düşünüyorum başka bir açıklaması olamaz off neden düşüncelerini açık açık söylemiyor bana neden sadece susuyor..
böyle demişsin ama o sana şu anda seni semiyorum artık seni istemiyorum bile dese sen inanmayacaksın...
bu nedenle bence gerçekleri boşver olacakları ve ona yakın olup seni görüp üzülmesini sağla ama ben gibi abartma:))
yaa bu hayat nasıl bir hayat ya biliyodum hep yaşanan olaylar aynı sadece kişiler ve kişilikler farklı olduğu için farklı tepkiler veriyoruz diye gerçekten öle olduğunu bir kez daha anlıyorum...
ben onun doğum gününde msj atmıştım bensi son doğum günün diye bişeyler bişeyler yazdım cvp gelmedi...
sonra birkaç gün geçti bir abimiz msj atmışsın ama okuyamamış bana sordu dedi ama ben o cvp vermeyince neler yaptım ertesi gün... işte aptallıklarımın bii kısmı...
ama emin ol geçiyor kimse vazgeçilmez değil bi bakmışsın haytın bambaşka bir noktada ama biliyorum şuan senin için çok zor((
Hep mi aynı aşklar yao kadar zor ki onsuzluktan ölecek gibi hissediyorum kendimi canım nasıl unuturum onu nasıl yaşadığımız iyi kötü herşeyi hafızamdan silerim imkansız biliyorum nasıl dayanacagm onu hiç bilmiyorum ama
Hepinize iyi geceler kızlar..
Benim 2 yıl 4 aylık bir ilişkim var uzun süredir git geller yaşıyoruz: çok seviyoruz, çok tartışıyoruz. 2 -3 aydır değiştiğini hissediyorum... Daha önce bana dayanamayan insan şimdi hiç birşeyime tahammül edemiyor ne bir tavır yapmama, ne ona karışmama...Önceden olsa tartışmayalım ve ben üzülmeyim diye ben bir yere gitme veya bir şeyi yapma diyorsam tamam derdi yapmazdı ama şimdi yaparım ben sen karışamazsın diyor, beni hiç bir konuda umursamıyor. Geçen hafta salı günü güzel güzel konuşuyorduk (mesaj aracılığı ile) saat 23.10 sıraları birşey oldu bana dediki ben acıktım arkadaşımla dışarı yemeğe çıktık. Bütün gün ne bana o arkaşında kalmaya gideceğini söyledi nede dışarı çıkmadan biz yemeğe çıkıyoruz dedi. Ya insan bu kadar mı adam yerine koymaz karşısındakini. Bence cok kızdım bana neden daha önce söylemedin, bu saatte dışarda ne işin var, ne yemeği evde yemek yok mu gibisinden kızdım. Bekar evi yemek ne arar orda dedi. Kendisi üni. okurken 1 yıl o evde yaşamış insan birde bir yıl yemek yaptılar bir gün yapamadılar yani. Başlama çekemem, ne bu yeter artık bıktım bu tavırlarından dedi tartıştık bayagı. Laf arasında ben ara vermek istiyorum dedi. Vazgeçirmeye çalıştım;beceremedim. Ben yine dayanamadım,yumuşadım hemen ama o yok ara vereceğiz dedi.1 gün geçti hiç konuşmadık. Daha sonraki gün ben arkaşıma mesaj atarken el alışkanlığı ona attım mesajı. Panikledim. Bilerek sana atmadım mesajı, yanlışlıkla oldu, cevap da verme istemiyorum yazdım. Gerçektende hiç cevap vermedi. Dayanamadım gece yazdım ne yapıyorsun sen dedim, cevap yok, aradım yine cevap yok. Daha sonra ne yapıyormuşum dedi. Böyle mi devam edeceksin dedim: evet biz yürütemiyoruz araya ihtiyacımız var dedi. Hiç mi özlemedin, ne kadar hastaydım biliyorsun insan merak edip mesaj atmaz mı dedim cevap vermedi ısrar edince sana doktora git dedim merak ediyorum ama yazmıyorum dedi. Çok ısrar ettim ama karardından döndüremedim.Sen dönmek istediğinde kendinden çok fazla emin olma ama bu defa kapım sana açık olmayabilir dedim tamam dedi umursamadı. Tam 6 gün oldu biz konuşmayalı... o kadar kötü ayrılıklar yaşadık ama bu kadar ilişki süresince ilk defa bu kadar ayrı kalıyoruz. Daha 1 ay önce 2 günlük ayrılığa dayanamayan insan bu ! Ondan tek bir haber alamamak ve böyle beklemek o kadar zorki. Hergün ağlamaktan bıktım, yoruldum artık neden böyle yapıyor, nasıl dayanıyor, ben ölüyorum onu beklerkenBensiz yapamayan insana ne oldu bir anda Kızlar çok kötüyüm ne olur yardımcı olun bana ne yapmalıyım sizce ? [/QUOT
bence sevgilini çok sıkmışsın biraz bunalmış olabilir dışarı çıkıp yemek yemesi çk büyük bi sorun değil trip atıcam derken sevgilini kaybedeceksin bence biraz bırak mesajda atma seni gerçekten seviyosa dayanamaz zaten
bak ben ölmedim 47 kiloya düştüm annemler bana bişey olacak diye korkuyordu...
tabiki herşey unutulmuyor aynı şöyle kalacak aklında üniv. okuduk bitti hiç konusu açılıyor mu hayır...
sadece biri sorarsa aklına geliyor veya umursamıyorsun bile artık çünkü yapman gereken bişeydi ve okudun bitti şimdi sırada mücadele dimdik ayakta durma zamanı...
senin için şuanda çok zor ama...
ZAMAN HERŞEYİN İLACI...
Ben aynı şeyi yapmış olsam kıyametleri koparırdı ama beyefendiHepinize iyi geceler kızlar..
Benim 2 yıl 4 aylık bir ilişkim var uzun süredir git geller yaşıyoruz: çok seviyoruz, çok tartışıyoruz. 2 -3 aydır değiştiğini hissediyorum... Daha önce bana dayanamayan insan şimdi hiç birşeyime tahammül edemiyor ne bir tavır yapmama, ne ona karışmama...Önceden olsa tartışmayalım ve ben üzülmeyim diye ben bir yere gitme veya bir şeyi yapma diyorsam tamam derdi yapmazdı ama şimdi yaparım ben sen karışamazsın diyor, beni hiç bir konuda umursamıyor. Geçen hafta salı günü güzel güzel konuşuyorduk (mesaj aracılığı ile) saat 23.10 sıraları birşey oldu bana dediki ben acıktım arkadaşımla dışarı yemeğe çıktık. Bütün gün ne bana o arkaşında kalmaya gideceğini söyledi nede dışarı çıkmadan biz yemeğe çıkıyoruz dedi. Ya insan bu kadar mı adam yerine koymaz karşısındakini. Bence cok kızdım bana neden daha önce söylemedin, bu saatte dışarda ne işin var, ne yemeği evde yemek yok mu gibisinden kızdım. Bekar evi yemek ne arar orda dedi. Kendisi üni. okurken 1 yıl o evde yaşamış insan birde bir yıl yemek yaptılar bir gün yapamadılar yani. Başlama çekemem, ne bu yeter artık bıktım bu tavırlarından dedi tartıştık bayagı. Laf arasında ben ara vermek istiyorum dedi. Vazgeçirmeye çalıştım;beceremedim. Ben yine dayanamadım,yumuşadım hemen ama o yok ara vereceğiz dedi.1 gün geçti hiç konuşmadık. Daha sonraki gün ben arkaşıma mesaj atarken el alışkanlığı ona attım mesajı. Panikledim. Bilerek sana atmadım mesajı, yanlışlıkla oldu, cevap da verme istemiyorum yazdım. Gerçektende hiç cevap vermedi. Dayanamadım gece yazdım ne yapıyorsun sen dedim, cevap yok, aradım yine cevap yok. Daha sonra ne yapıyormuşum dedi. Böyle mi devam edeceksin dedim: evet biz yürütemiyoruz araya ihtiyacımız var dedi. Hiç mi özlemedin, ne kadar hastaydım biliyorsun insan merak edip mesaj atmaz mı dedim cevap vermedi ısrar edince sana doktora git dedim merak ediyorum ama yazmıyorum dedi. Çok ısrar ettim ama karardından döndüremedim.Sen dönmek istediğinde kendinden çok fazla emin olma ama bu defa kapım sana açık olmayabilir dedim tamam dedi umursamadı. Tam 6 gün oldu biz konuşmayalı... o kadar kötü ayrılıklar yaşadık ama bu kadar ilişki süresince ilk defa bu kadar ayrı kalıyoruz. Daha 1 ay önce 2 günlük ayrılığa dayanamayan insan bu ! Ondan tek bir haber alamamak ve böyle beklemek o kadar zorki. Hergün ağlamaktan bıktım, yoruldum artık neden böyle yapıyor, nasıl dayanıyor, ben ölüyorum onu beklerkenBensiz yapamayan insana ne oldu bir anda Kızlar çok kötüyüm ne olur yardımcı olun bana ne yapmalıyım sizce ? [/QUOT
bence sevgilini çok sıkmışsın biraz bunalmış olabilir dışarı çıkıp yemek yemesi çk büyük bi sorun değil trip atıcam derken sevgilini kaybedeceksin bence biraz bırak mesajda atma seni gerçekten seviyosa dayanamaz zateno saate işi ne dışarda özellikle o arkdaşıyla. oturup evde bişey yiyemiyorlar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?