Ne yapmalıyım :( ?

Baska birine gönlünün kaymadigi konusunda nasil bu kadar emin olabilirsin? Genelde erkekler böyle durumlarda sevgililerine erkek arkadasinin sana davrandigi gibi davranirlar. Yani biriyle bisey yasamasina gerekte yok, akli baskasina kaymis olabilir.

Bir tek bu konuda herşeyden cok eminim, bütün kalbimle biliyorum
sıkıldı, hergün benimle konuşmaktan, rahat olmak istedi
ya da sevgisi azaldı bilemiyorum :85:

Biliyorum çağırsa yine gidicm ama hayır bu defa yapmamalıyım, hiç yüz vermeyecgm tabi başabilirsem :26:

erkekler kesinlikle kadınlar gibi değil nefes almaya arkadaşlarıyla olmaya ihtiyaçları var öncelikle bunu bilmek lazım. sanırım sen fazla sıkmışsın. ne var yani yemeği dışarda yediyse yedi arkadaşında kaldıysa kaldı. insan başkasının hayatına kim olursa olsun bu kadar müdahale etmemeli kendi hayatına da müdahale ettirmemeli. kendine de ona da yaşam alanı bırakmamışsın sanırım çok yapışık gezmekte onu sıkmış ben kadın halimle ben bile sıkılırım yaa. evlenince zaten evinde olucak bırakta bekarken istediği gibi gezsin (sınırları bildiği müddetçe). ben seni haksız buldum kusura bakma canım bende sevgilin yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim. geri dönmek istese bile bence şu anda seni korkutuyo ve burnunu sürtüyo...

kendi bana daha fazlasını yapıyor ama, zaten her aksam arkadaslarıyla
o saatte yemege cıkıyor ve bana söylemiyor aynı seyi ben yapsam bir daha yüzüme bakmazdı
bizimki öyle herkes rahat olsun istedigini yapsın cinsinden bi iliski degil canım o yüzden ben onun sözünden cıkmıyorsam oda cıkmamalı zaten istedigi herseyi yapıyor ama benim istedigim yapmadan önce beni bilgilendirsin

"Ara vermek" başka bir kızı akla getiriyor. Önceden benim de başıma geldi, ondan biliyorum Hem de gözümün içine baka baka diğer kıza yakınlasmaya çalısıyordu ve ben iyi niyetli bi salak olduğumdan ANLAMIYORDUM BiLE...ahlaksız ya. Neyse kısacası erkeklere güven olmaz.

Umarım doğum gününde sana mesaj atar yada arar ve SEN HIC CEVAP vermessin. Keşke seni tekrar arasa da sen de ona aynı duyguları yaşatma şansı bulsan.Tek farkla sen ona geri dönme artık!Zannediyorum yaşın genc ve güzelsin. Hayat uzun başka adam mı kalmadı...Hersey unutuluyor zamanla. Kendine güven ve kararlı ol. Görüşürüz...

Kızlar bugün beni aradı ama keşke açmasaydım ilk lafı ''nerdesin lan sen'' oldu adama bak ya neden dedim söyle çabuk nerdesin dedim ...... teyzemdeyim dedi dogru söyle lan bana seni bir kız ve bir erkekle görmüşler dedi çıldırdım ya günlerdir sormuyorsn öldün mü kaldın mı diye bunun için mi arıyorsun dedim sus bana dogru söyle dedi gel gör dedim adresi verdm gelemem işim var dedi sinirlendim birşeyler söyledim tamam yeter daha sonra arayacagm beni seni dedi ve kapattı off o kadar pişmanım ki o telefonu açtığıma hiç bi suçum olmadığı halde neler duydum Allah kahretsin ya

Son düzenleme:
lan mi??
sevgilisine böyle mi hitap eder insan..
herkes sevgisi bitmis azalmis demis ama bence saygisi bitmis hatta belkide hic olmamis..
bundan sonra ararsa sakin acma, birak arayip dursun..
günlerce arama, ara verelim (ki bunu ara verelimde biraz kafama göre takilayim, bana karisma demek icin söylemis) desin, sonra arayip "nerdesin lan sen" diye sorsun..
sana ne diyip kapatacaktin aslinda, ara verdiysen hesapta soramazsin demeliydin..

Çok pişmanım öyle bir cevap vermediğim için salak gibi inandırmaya çalışıyorum bide ya saygısız ne olacak

Kızlar nolur yardım edin arayıp ona içimden gelen herşeyi söyleyip noktayı koymalı mıym

Son düzenleme:
bana kalırsa hiç aramadan noktayı koy... kendisi "ara" esnasında istedigi herseyi yaparken...muhtemelen seni de kontrol altında tutmak istiyor ve "nerdesin lan sen" yada "seni birileri ile görmüşler" gibi psikolojik baskı taktikleri ile seni sindirip üste çıkıyor...bu adamın başka bir nane yedigi çok belli.ama seni sindirerek kendi yedigi naneleri gizliyor.

ışık hızıyla bu adamdan uzaklaşmanı tavsiye ederim...sana dedik teli açma diye sen açıp üstüne bi de hesap/rapor vermişsin.

sevgilinizi sanırım biraz bunaltıyosunuz bazen. bu durum size sevgisinin bitmesine neden olmuş olabilir. ara verme olayına gelince bi anda değil yavaş yavaş bitrmek amacı bu ilişki bitmiş yani

Haklısınız kızlar daha sonra gece 23 gibi aradı. Sen günlerce arama öldün mü kaldın mı diye sorma sonrada hangi yüzle bana hesap soruyorsun keşke açmasaydım otelefonu dedim açmasaydın ayrılmadık daha sonuçta hala sevgilimsin diyor bide sende benim hiç birşeym değilsin tamam sen onu istiyorsun zaten dedi bir daha dönemeyecektin değil mi biliyorum dedim bilmiyorum dedi. İnsan hiç değilse bile merak eder nasılsın diye sorar dedim sen bunu hakediyorsun beni ne kadar yorgunu gör dedi.Ben seni ne kadar bıktırdığımı benden ne kadar sıkılmış olduğunu gördüm ama bende cok yorduldm dedim. Ben sadece kendimi düşünüyormuşum sabahtan akşama kadar çalışıyorum akşam arkadaşlarımlayım diye yapmadığın tavır kalmıyor dedi bende sabahtan akşama kadar gözüm telefonda seni bekliyorum dedim ne var 1 saatini bana ayırsan seninle konuşmak için uykusuz kalıyorum belki vakit bulup bana birşey yazarsın diye ama her mesaj yarım saatte bir ve tek kelimelik sabaha kadar seni mi bekleyecegm dedim bu şekilde bayağı bi konuştuk en son kapatmam gerekiyor dedi. bende dedim ki dogum günümde birşey yazmak zorunda değilsin o kadar gün birşey yazmayıp o gün yazsaydın zaten cevap vermeyecektim kendini mecbur hissettiğin için yazma dedim tamam dedi. Dönenecek misin dedim bilmiyorum dedi tamam ama şunu bil ben seni beklemeyecegm dedim yine tamam dedi :85: şudavar ben çocuk değilim birşey yaparken sana soracak değilim diyor ya bizim beraberliğimiz neredeyse 2 buçuk yıl olmuş eskiden böylemiydi diyorum hem ben sana benden izin al demiyorum ki yapmadan önce söyle haberim olsun diyorum. biraz benide adam yerine koy diyorum sormam ben diyor :84:

Son düzenleme:
sevgilinizi sanırım biraz bunaltıyosunuz bazen. bu durum size sevgisinin bitmesine neden olmuş olabilir. ara verme olayına gelince bi anda değil yavaş yavaş bitrmek amacı bu ilişki bitmiş yani

Aynısını kendisine söyledim inkar etmedi bile
ama eger seni sevmediğimi düşünüyorsan şimdi ayrıl dedi

kim beni görmüş o zaman söyle diyorum ya sanane diyor sinirleniyor birde şuna bak onun tek derdi istediği herşeyi yapıp rahat olmak yinede kötü bişey yaptığını düşünmüyorum onu biliyorum :85:

başka şeylerle ilgilenip kafanı boşalt bence. mümkünse dışarı cık teli evde bırak :)

gercekten senin hareketlerınden kıskanclıklarından bıktıysa yada diyelim ki başka bir kızla yakınlasıyor yani herhalükarda senin artık kendini geri çekmen lazım. arama sorma o ararsa yüz verme derim. sen böyle her konusmanızda "geri dönecek misin bana" diye sorarsan döneceği varsa da dönmez. KAÇAN KOVALANIR

beni yokluğuna alıştırdın zaten artık dönmesende önemi yok dönsen bile beni bulacagını sanmıyorm dedim

Canım çok üzüldüm ama uzaklıklar hiç bir ilişkide iyi değildir..Gözden uzak gönülden ırak.. bu ara verme olayı çok saçma zaten... bir ilişkide sevgi saygı bitmişse ilişki bitmiştir.. bence sen düşünmek yerine kendini toplayacak birşeyler le uğraşmalısın... hayatının odak noktası sensin.. hiçbirşey senden önemli değildir olamazda.. gez toz eğlen derim, her zaman kaçan kovalanır çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…