- Konu Sahibi Alphesibia
-
Baska birine gönlünün kaymadigi konusunda nasil bu kadar emin olabilirsin? Genelde erkekler böyle durumlarda sevgililerine erkek arkadasinin sana davrandigi gibi davranirlar. Yani biriyle bisey yasamasina gerekte yok, akli baskasina kaymis olabilir.
erkekler kesinlikle kadınlar gibi değil nefes almaya arkadaşlarıyla olmaya ihtiyaçları var öncelikle bunu bilmek lazım. sanırım sen fazla sıkmışsın. ne var yani yemeği dışarda yediyse yedi arkadaşında kaldıysa kaldı. insan başkasının hayatına kim olursa olsun bu kadar müdahale etmemeli kendi hayatına da müdahale ettirmemeli. kendine de ona da yaşam alanı bırakmamışsın sanırım çok yapışık gezmekte onu sıkmış ben kadın halimle ben bile sıkılırım yaa. evlenince zaten evinde olucak bırakta bekarken istediği gibi gezsin (sınırları bildiği müddetçe). ben seni haksız buldum kusura bakma canım bende sevgilin yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim. geri dönmek istese bile bence şu anda seni korkutuyo ve burnunu sürtüyo...
sevgilinizi sanırım biraz bunaltıyosunuz bazen. bu durum size sevgisinin bitmesine neden olmuş olabilir. ara verme olayına gelince bi anda değil yavaş yavaş bitrmek amacı bu ilişki bitmiş yani
sevgilinizi sanırım biraz bunaltıyosunuz bazen. bu durum size sevgisinin bitmesine neden olmuş olabilir. ara verme olayına gelince bi anda değil yavaş yavaş bitrmek amacı bu ilişki bitmiş yani
bana kalırsa hiç aramadan noktayı koy... kendisi "ara" esnasında istedigi herseyi yaparken...muhtemelen seni de kontrol altında tutmak istiyor ve "nerdesin lan sen" yada "seni birileri ile görmüşler" gibi psikolojik baskı taktikleri ile seni sindirip üste çıkıyor...bu adamın başka bir nane yedigi çok belli.ama seni sindirerek kendi yedigi naneleri gizliyor.
ışık hızıyla bu adamdan uzaklaşmanı tavsiye ederim...sana dedik teli açma diye sen açıp üstüne bi de hesap/rapor vermişsin.
başka şeylerle ilgilenip kafanı boşalt bence. mümkünse dışarı cık teli evde bırak :)
gercekten senin hareketlerınden kıskanclıklarından bıktıysa yada diyelim ki başka bir kızla yakınlasıyor yani herhalükarda senin artık kendini geri çekmen lazım. arama sorma o ararsa yüz verme derim. sen böyle her konusmanızda "geri dönecek misin bana" diye sorarsan döneceği varsa da dönmez. KAÇAN KOVALANIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?