- 19 Ağustos 2010
- 549
- 68
- 318
- Konu Sahibi Alphesibia
-
yaşadıklarının benim yaşadıklarıma benzer yanları var : http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/468744-hala-seviyorum-yapicam.html .. benim sevgilimde 1-2 günlük ayrılığa dayanamazdı bi şekilde barışırdık ama 2 hafta oldu canım ne bi ses var ne bi msj hiç bişey yok yarın 1 sene 3.ayımız olucak ve ben ne yapıcam hiç bilmiyorum ...
Erkeklerin ortak yanı bu heralde günlerce, haftalarca habersiz bırakmak. Allah sonumuz hayır etsin canım ve bize sabır versin :85:
canım anladığım kadarıyla eskisi kadar önem vermiyor sanırım.
ve de en kötüsü amaçsız beklemektir. ayrılsan bu kadar koymaz belki ama belirsizlikler kötüdür.
bence o sana mesaj atana, arayana kadar sen hiçbir şekilde ulaşma ona. çünkü sen kovaladıkça o kaçacaktır, görüldüğü gibi. eğer ararsa konuşur ne yapmak istediğini anlarsın. aramazsa da yapılıcak şey belli zaten :26:
Evet en kötüsü dediğin gibi amaçsız beklemek canım. Eskiden verdiği değerin, önemin yarısı bile yok tutacagm kendimi bende mesaj atmayacagm ona taa ki o atana kadar ama nasıl dayanacagm onu bilemiyorum işte
dayanmalısın onun seni gerçekten sevip sevmediğini görmek için.
bende ayrıldım 10 gün oldu hergün arıyor ama açmıyorum ve bende aramıyorum.
kovalandıkça kaçıyorum yani.
hem ayrılırsak naparım falan deme öyle de güzel yaşanıyor ki.
elbette acı çekiyorsun ama olmuyorsada zorlamanın alemi yok.
sevgilinde sıkıldığını belirtmiş zaten :26:
Canım seni üzmek istemem ama bence o bu ilişkiden soğumuş..Çünkü seven bir insan ara verelim diye bir şey demez.Ya bitecektir ya da devam edecektir ara da ne oluyor ki ? Bence bu aralar ayrılığa bahane...
canım seni üzmek istemem ama senden soğumuş çünkü seni aldatıyor gibime geldi inşallah değildir
anlatışın aynı bu sonu getiriyor çünkü allah yardımcın olsun canım
Şöyle bişey vardı;
İlişkimize bi süre ara verelim'in analizi: kendime başkasını arıcam bulursam ne ala;bulamazsam sen yerinde dur bir yere ayrılma!
Çok da doğru bi laf,benim eski sevgilim bana ara verelim dediğinde meğer başka bi kızla birlikteymiş,onla takılıp ayrılmayı düşünüomuş bu sıradada rahat etmek için bana ara vermek istediğini söylemiş.Ben hala salak gibi aman o aldatmıodur bunalımdadır falan filan kendimi avutuyodum:S
İnsanın gözü sonradan açılıyor,aşk gerçekten kör ediyor.
Başkası olsun olmasın onun derdi senden uzaklaşıp biraz "hava almak" canım
Sonra pişman olacakmı hemde köpek gibi,onunda garantisini veriyorum.Ama senin kalbin kırılmaktan ufacık kalmış oluyor malesef:/
Aldatmayacağından bu kadar eminsen(ki bence emin olma:/ ) biraz rahat bırak,kendisi döner zaten:/
bende şu an aynı durumdayımmben tavrımı koyma kararı aldım yanı ben aramamya mesaj atmamayı dusunuyorum kırıldıgımı anlasın diye, seven adam zaten ne yapar ne eder gelir diye düşünüyorum sonuçta bi yere gittiğimiz yok biz bıraktıkları yerdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?