Ne yapmalıyım :( ?

Erkeklerin ortak yanı bu heralde günlerce, haftalarca habersiz bırakmak. Allah sonumuz hayır etsin canım ve bize sabır versin :85:

canım anladığım kadarıyla eskisi kadar önem vermiyor sanırım.
ve de en kötüsü amaçsız beklemektir. ayrılsan bu kadar koymaz belki ama belirsizlikler kötüdür.
bence o sana mesaj atana, arayana kadar sen hiçbir şekilde ulaşma ona. çünkü sen kovaladıkça o kaçacaktır, görüldüğü gibi. eğer ararsa konuşur ne yapmak istediğini anlarsın. aramazsa da yapılıcak şey belli zaten :26:

Evet en kötüsü dediğin gibi amaçsız beklemek canım. Eskiden verdiği değerin, önemin yarısı bile yok tutacagm kendimi bende mesaj atmayacagm ona taa ki o atana kadar ama nasıl dayanacagm onu bilemiyorum işte

Evet en kötüsü dediğin gibi amaçsız beklemek canım. Eskiden verdiği değerin, önemin yarısı bile yok tutacagm kendimi bende mesaj atmayacagm ona taa ki o atana kadar ama nasıl dayanacagm onu bilemiyorum işte

dayanmalısın onun seni gerçekten sevip sevmediğini görmek için.
bende ayrıldım 10 gün oldu hergün arıyor ama açmıyorum ve bende aramıyorum.
kovalandıkça kaçıyorum yani.
hem ayrılırsak naparım falan deme öyle de güzel yaşanıyor ki.
elbette acı çekiyorsun ama olmuyorsada zorlamanın alemi yok.
sevgilinde sıkıldığını belirtmiş zaten :26:

Haklısın,hiç değilse 4 gün daha dayanmalıyım dogum günümde mutlaka birşeyler yazar diye düşünüyorum ama aynı gün cevap vermeyecegm bende ona :26:
Malesef ki öyle zorlamanın alemi yok

Son düzenleme:
Canım seni üzmek istemem ama bence o bu ilişkiden soğumuş..Çünkü seven bir insan ara verelim diye bir şey demez.Ya bitecektir ya da devam edecektir ara da ne oluyor ki ? Bence bu aralar ayrılığa bahane...

Canım seni üzmek istemem ama bence o bu ilişkiden soğumuş..Çünkü seven bir insan ara verelim diye bir şey demez.Ya bitecektir ya da devam edecektir ara da ne oluyor ki ? Bence bu aralar ayrılığa bahane...

Bende artık öyle düşünmeye başladım canım, sanırım öyle de zaten

canım seni üzmek istemem ama senden soğumuş çünkü seni aldatıyor gibime geldi inşallah değildir
anlatışın aynı bu sonu getiriyor çünkü allah yardımcın olsun canım

canım seni üzmek istemem ama senden soğumuş çünkü seni aldatıyor gibime geldi inşallah değildir
anlatışın aynı bu sonu getiriyor çünkü allah yardımcın olsun canım

Aldattığına ihtimal bile vermiyorum canım gerçekten imkansız :97:

Şöyle bişey vardı;
İlişkimize bi süre ara verelim'in analizi: kendime başkasını arıcam bulursam ne ala;bulamazsam sen yerinde dur bir yere ayrılma!

Çok da doğru bi laf,benim eski sevgilim bana ara verelim dediğinde meğer başka bi kızla birlikteymiş,onla takılıp ayrılmayı düşünüomuş bu sıradada rahat etmek için bana ara vermek istediğini söylemiş.Ben hala salak gibi aman o aldatmıodur bunalımdadır falan filan kendimi avutuyodum:S
İnsanın gözü sonradan açılıyor,aşk gerçekten kör ediyor.
Başkası olsun olmasın onun derdi senden uzaklaşıp biraz "hava almak" canım

Sonra pişman olacakmı hemde köpek gibi,onunda garantisini veriyorum.Ama senin kalbin kırılmaktan ufacık kalmış oluyor malesef:/

aynen öyle canım rahatlamak istedi biliyorum, farkettim de.. sıkıldı bensiz olmak istiyor

Son düzenleme:
Aldatmayacağından bu kadar eminsen(ki bence emin olma:/ ) biraz rahat bırak,kendisi döner zaten:/

eminim canım kendimden cok :26: günlerce tek bi mesaj atmasın, bana bunları yaşatsın canı isteyince dönsün ve hiç birşey yokmuş gibi devam edelim ben ne kadar istesemde olmaz

bende şu an aynı durumdayımm ben tavrımı koyma kararı aldım yanı ben aramamya mesaj atmamayı dusunuyorum kırıldıgımı anlasın diye, seven adam zaten ne yapar ne eder gelir diye düşünüyorum sonuçta bi yere gittiğimiz yok biz bıraktıkları yerdeyiz

Evet ama beni bırakıp daha sonra bıraktıgı yerde bulmasından bıktım canım bu dafa öyle olmayacak engel olacagm kendime ben

Şu bir gerçekki cnımm bnde bu gerçeğe inanırımm kaçan daima kovalanırr...ve sen bence hiç bir şey yapmaa o bak seninle nasıl konuşmaya çalışıcak... ara vermek istemişse bir erkek ya hayatında bşka biri vr ya da sıkılmşş olablirr .. kimseye haddiden fazla değer vermemek gerrekirr çnkü fazla değer her zaman için batar..

Nasıl üzüldügümü cok iyi biliyor canım anlamıyorum ya seven insan dayanamaz sevdigini böyle üzmeye ama o hiç birşey yapmıyor bu kadar mı bıkmış benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…