- 5 Ocak 2011
- 2.053
- 12
- 158
- Konu Sahibi Alphesibia
-
Canım çok üzüldümama uzaklıklar hiç bir ilişkide iyi değildir..Gözden uzak gönülden ırak.. bu ara verme olayı çok saçma zaten... bir ilişkide sevgi saygı bitmişse ilişki bitmiştir.. bence sen düşünmek yerine kendini toplayacak birşeyler le uğraşmalısın... hayatının odak noktası sensin.. hiçbirşey senden önemli değildir olamazda.. gez toz eğlen derim, her zaman kaçan kovalanır çünkü:)
bence onun yaptıklarına tepki olarak hiçbirşey yapmamalısın. o bunu anlarsa ki anlayacaktır daha kötüye gidebilir. olduğun gibi davran eskiden nasılsan öyle ol. klasik erkek tipi canım cicimler senin için dünyayı yakarım derler bir anda 360 derece değişirler. canını sıkma sen bunların çoğu odun. herşey oluruna varır. sakinliği elden bırakma. kendine zaman ayır bir süre.
ben olsam bende hiç dayanamazdım biliyorum ama bekle cnm...şuan ona özgür olmak iyi gelmiştir böyle takılmayı sevmiştir ama anlıycaktır yakında..
dönücektir bence..
sen kendin gibi ol.. mutlu görünmeye çalışma ona karşı, tam tersi sessiz ol bişe yapma..
kendini oyalamaya çalış yoksa sürekli aklına gelicektir
kızlaarr barıştık :26:
hayırlı olsun canım. umarım bi daha aynı şeyleri yaşamazsınız ve gönlünü alabilir.:26:
bu çıcukta seni kaybetme korkusu hiç mi hiç yok bence..
bu korkuyu ona göstermelisin artık..
çok seviyosun ayrı olmak zoruna gidiyo hatta bunun düşüncesi bile çok kötü tahmin edebiliyorum ama bence bırak artık..
en azından bir süreliğine sen bişe yapma..bırak biraz sular durulsun, eminim sonra anlıycaktır kıymetini..
üzülmee ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?