Ne yapmalıyım :( ?

Söyledim olması gereken bu diyor.Günlerdir yaşamıyor gibiyim canım ya konuşunca birde anladım ya o çok rahat çok mutlu
öyle çok özlüyorum ki onu

Son düzenleme:
Sende kaç canım artıık.. bırak o senin peşinden koşsun=) gez toz eğlen fotolarını koy facebooka boy boy=) kıskansın =) neler kaçırdığını anlasın =) bence üzülme... çünkü üzülmenin sonucu hiç iyi olmuyor

bence onun yaptıklarına tepki olarak hiçbirşey yapmamalısın. o bunu anlarsa ki anlayacaktır daha kötüye gidebilir. olduğun gibi davran eskiden nasılsan öyle ol. klasik erkek tipi canım cicimler senin için dünyayı yakarım derler bir anda 360 derece değişirler. canını sıkma sen bunların çoğu odun. herşey oluruna varır. sakinliği elden bırakma. kendine zaman ayır bir süre.

ne yaptıysam onun için yaptım ama artık istemiyor o , o istediginde ise ben istemeyecegm bana yaşattıklarını anlar umarım

ben olsam bende hiç dayanamazdım biliyorum ama bekle cnm...şuan ona özgür olmak iyi gelmiştir böyle takılmayı sevmiştir ama anlıycaktır yakında..
dönücektir bence..
sen kendin gibi ol.. mutlu görünmeye çalışma ona karşı, tam tersi sessiz ol bişe yapma..
kendini oyalamaya çalış yoksa sürekli aklına gelicektir

Aynen öyle cok memnun olmuş özgürlügünden belli Beni asıl üzen artık dönse bile bir daha olamayacak olması, onu affedemem canım beni çok kırdı, sevgisi azalmamış olsaydı böyle olmazdı zaten sürekli aklımda ne yaparsam yapayım çıkmıyor delirecegm artık

Son düzenleme:
tamamen korktugum gibi oldu saat 00.00 olması ile dogum günümü kutladı ama ben öyle bir mesajı haketmedim bir seni seviyorumu bile cok görmüs beni :85: oysa ben ona günlerce nasıl mesajlar hazırladım

pess artk diorm!!1 burcucum sen aklı başında bi kızsn böle insanlara daha fazla taviz verip kendinden bişiler kaybetme,emin ol eğer tepkisiz kalırsan peşinden yalvartan sen olursn, yalvardıktan sonra da zaten gözünde bi haysiyeti de kalmıo açıkcası zamannda aklın nerdeydi modu oluo, hiç üzülmeye bile değmez,üzme kendini cnm böyleleri ne hali varsa görmelii!!!

benimde 3 yıllık bi ilişkim var ilişkimiz ilk zamanları çok inişler çıkışlar yaşadık tam 1 sene bi iyi bi kötü gitti hep ondan çıkıyordu fedakarlık ediyordum alttan alıyordum falan öyle geçti gitti 1 sene sonra aramız düzeldi artık birbirimizi seven saygılı insan olduk çok çabaladık çok mucadele sonucu mukemmel bi ilişkim var şimdi allah ıma şükür arada tartışma kavga küslük oluyor ama bildiğim tek şey onu çok seviyorum oda beni ben bu ara verelim durumunu ilk yıl çok yaşadım o istiyordu ben istemiyordum faaln ama sana tecrübelerime dayanarak söylüyorum senden böyle bir şey istiyorsa hiç ısrar etme sen bilirsin de ağardan alan sen ol çünkü sen inat ettikçe o daha da inat eder en iyisi o aramadan arama o mesaj atmadan atma hemen yumuşama ki kıymatin bilinsin

yeter artık ya hem zor mesaj yazdırıyoruz hemde hep haklı beyefendi mesaj attım cevap vermedi yarım saat sonra nerdesin yazdım - bilerek cevap vermiyorum kafa dinlemek için dedi. daha sonra ki konusmalarımız aynen şöyle
ben - nerdesin
o - sanane
ben - ne
o - sanane
ya deli mi ne bu cocuk ya ne yaptım ben ona sonra aradım ne diyorsun sen bıktım artık senden arkadasıma geldim diye
sorup duruyorsun b.k mu var sana hesap verecek degilim, begenmiyorsan ayrıl, böyle oldugun için senden nefret ediyorum daha neler neler dedi kızlar gerçekten şimdi aklıma gelmiyor ama o kadar kırdı ki beni :85: birde dedim ki zaten kafanı 10 gündür dinliyordun 10 gün konuşmadık -ne güzel diyor bana bana kaç defa ayrıl o zaman dedi yapamadım o kadar gurursuzum ki kendimden nefret ediyorum hiç umrunda degilim onu kendi bile söyledi kaybetme korkusu hiç yok bide tekrar ara verelim dedi şimdi napcam ben bununla kızlar ya çok seviyorum ayrı kalamıyorum

Son düzenleme:
bu çıcukta seni kaybetme korkusu hiç mi hiç yok bence..
bu korkuyu ona göstermelisin artık..
çok seviyosun ayrı olmak zoruna gidiyo hatta bunun düşüncesi bile çok kötü tahmin edebiliyorum ama bence bırak artık..
en azından bir süreliğine sen bişe yapma..bırak biraz sular durulsun, eminim sonra anlıycaktır kıymetini..
üzülmee ama

10 gün bıraktım ama öldüm canım ya yine aynı yine aynı işte bide ne güzel demez mi o 10 gün için. . bir insan nasıl bu kadar değişebilir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…