çok mu karışık anlatmışımSen kime yemek yapacakmışsın?
Eltin niye kızdı ben tam olarak anlayamadım.Hangi çocuğu alacakmışsın?
Sana kızan küçük görümce sanırım ama kahvaltıya gittin yiyecek bişey götürmedin diye mi kızmış?
çok mu karışık anlatmışım
temizlikçi kadın tutmuş ya eltim ona yemek veriliyor ona yapacakmışım
eltimin 9 yaşında oğlu var o yanındaymış temizlik yapılan evde üşümüş bari onu alıp götürseymişiz.
burda kızan elti niye temizlik varken biz kahvaltıya gitmişiz
Çağırılmışsın gitmişsin,senin ne suçun var?
Zaten sormuşsun durabilirim durayımmı diye istememişler.
Gel yemeği yap diyebilirlermiş bu kadar cinlenmesine gerek yokmuş.
Ya baştan söyleseymiş ya sussaymış.Bu kadar zor mu çocuğu al götür ben beklerim demek.
Boşver yaa canını sıktığına değmez
sen teklif etmişsin , temizlikçinin yanında bende durabilirim diye. o kabul etmediyse onun sorunu. hiç alttan alıp kendini ezdirme, sen öyle yaptıkça o kendini dahada haklı görür. sende durduk yere kendini haksız göstermiş olursun. hiç tınma. mesajda çekme , özürde dileme. neden diliyorsun ki. senin hatan yokki.
eltilerin bazıları genelde böyle yersiz tripler yapar. yaşı büyükmüş, eski gel,inm,iş deme . saygı duyman için , sana saygılı ve tutarlı davranması gerekirki sende gerekli saygıyı ona göster
heee şöyle olsaydı .mesela seni çağırır temizlik var,gel evde sende dur deseydi .sende yok işim var deseydin, ertesi gün temizlik varken sen görümcene keyif kahvesine gitseydin ve bunu öğrenseydi o haklıydı. ama durum böyle değil dimi canımmm
teselli ettiniz beni. birde çağırana küsmek yok bana küsmüş...
kendimi hep suçluyorum ne yaptım diye bundan sonra ne yapayım diyorum ama
sadece zamana bıraktım artık.
Yahu düşünememiş olabilirsin yani insanlık hali,bide çalışıyosun aklında başka şeyler olur bütün gün.
Madem kendini büyük görüyodu sen şunu yap ben bunu deyip organize etseymiş.
Ha eğer söylememişse de kendi bilir konuşmaya hakkı yok.
Arkadaşın dediği gibi alttan alayım deme.Net olsunlar sana karşı,ne istediklerini bi zahmet söyleyiversinler
bende aramıyorum sormuyorum. karşılaşıncada onun gibi davranıyorum bişey yok gibi:)
ama eşimle abisinin arası da soğudu birde ortak iş yapıyorlar ben buna çok üzülüyorum eşime sen karışma dedim seninle alakalı bişey yok dedim. ama abisi tavır yapınca benimki delirdi. o niye yapıyor ben karışıyormuyum dedi. arası soğudu
Koca adamlar artık kendileri düşünmesi lazım bunu.
Sen karışma artık,haklıyken haksız duruma düşürmesinler seni.
Eltinin düşünüp eşine söylemesi lazım bunları ama o anlayışta bi insan değil sanırım
Kendinizi haksız görmeyin. Siz teklif etmişsiniz kendisi kabul etmemiş. Ayrıca yemek yapmayı ya da çocuğu almayı düşünememiş olabilirsiniz insanlık hali. O zaman yemek yapmanızı teklif etseydi yada kahvaltıya gideceğinizi duyduğunuzda arayıp çocuğu da götürür müsün? deseydi.
Hem neden çağırana kızmıyor da çağrılana kızıyor. Kahvaltıda kendisi de bulunamadığı için kızmış da bahanelerle size patlamış gibi.
Özür dilemenize falan gerek yok bence.
aman onu tak kafaya bunu tak kafaya iki günlük hayatı zindan ediyoruz kendimize,bırak ne hali varsa görsün eltin,sen üstüne düşeni yapmışsın sormuşsun istememiş,yemek olayınıda deseymiş yap diye agzı var dili var ..eşlerin soğumasınıda takma kafaya sonuçta kardeşler bugün kötü olurlar yarın senden benden iyi olurlar ..hiç üzülme birdaha da özür falan dileme suçlu değilsin ..gördüğünde bişey olmamış gibi davran hatta birazda uzak durda anlasın hatasını ..kendini beğenmiş bir halt sanıyor boşver..
Canınızı sıkmayın. Eltiniz sorun çıkarmak için sebep arıyo belli. Anladığım kadarıyla normalde iyi anlaşıyordunuz. İstediklerini sözlü olarak ifade edebilirdi. Ama siz yine de içinizi rahatlatmak istiyorsanız eltinize gidin ve konuşun kendisiyle. Bundan başka çözüm yok.
valla artık nasıl biri olduğunu anlamadım. ama ben onu çok seviyordum. güler yüzlü konuşkan evine gittiğinde çok hürmetkardır. ama ilk kırgınlığım bir ortamda eşimin teyzelerinin gelinleri var birde küçük görümcemle ben orda herkesin içinde küçük görümcem benim görümcem değil kardeşim dedi. ilk orda kırıldım ne gerek vardı o ortamde bunu demeye ben dışlanmış hissettim kendimi. tamam doğrudur ama o ortamde nispet yapar gibi söylemeye. sonrada bu olayda çok kırıldım. aslaında onları en çok benim eşimle ben düşünüyorum. eşim sırf abisi için kendi hayatını 2. plana atıyor. ama onun yaptığına bak. bi ara bi sıkıntı olmuştu. ben evimi bile ipotek vermeye razı gelmiştim sırf onların sıkıntısı için. 5 sene ev borcu ödedim borcu bitti dedim sıkıntısı varsa ipotek verip kredi çekelim. bunu kim der o çok sevdiği görümcesimi yoksa o kadar muhabbeti olan çevresindekiler mi. ama anladım ki bu dünyada iyi olmıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?