ne yapmalıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi sczn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kadının tepesi atmış o kadar. Belki siz çalıştığınız ve küçük çocuğunuz olduğu için sizden yardım istemedi sonra kendisi temizlik yapılan evde çocuğuyla uğraşırken, sizin kahvaltı yaptığınızı öğrenince sinirlenmiş olabilir. Onun tarafından bakınca haklı ama tabi size söylemesi gerekirdi. Ayrıca temizliği kendisi yapmıyor kadın yapıyor bu kadar abartmasına gerek yoktu kendisi de yemek yapabilirdi. Bence takmayın kafanıza.

inan bana kendini yalnız hisseden tek kişi sen değilsin,artık arkadaşlıklar dostluklar çıkar ilişkisine dönmüş durumda,benimde çok arkadaşım vardı eskiden ama baktım kullanılıyorum tek tek eledim,duvarlarımı daralttım kafam böyle daha rahat..bak ne güzel bir bebişin var o büyüsün en güzel arkadaşın olacak,benim kızım 4 yaşında onun gözlerinin içine baktığımda,bana annemmm deyip kocaman sarıldığında herşeyi unutuyorum ..boşver herkesle de dertleşmeye gerek yok içinde kalsın gün geliyor dertleştiğin insanlar gidiyor senin dertlerini başka başka şekillerde anlatıyorlar daha çok sıkılıyorsun ozaman..ben geçte olsa akıllandım artık derdim mi var kendi kendime çözmeye çalışırım ne anlatcam başkasına millet o an derdinle dertlenmiş gibi davranıyor arkanı dönünce gülüyor haline..evimde çocuğumla eşimle mutluyum arayanı ararım gelene giderim okadar ..çok arkadaş kazığı yediğim oldu çokta üzüldüm boşuna üzülmüşüm şimdi kızıyorum kendime değmeyecek insanları adam yerine koyduğuma..

doğru tepesi attı söyledi içindede tutmadı ağzına geleni saydı bu olay olalı 2 ay bitti nerdeyse 3 ay olacak hatta daha fazla... ki ben ilk adımı attım evine gittim. ama hala uzatyor. hala soğuk.

doğru tepesi attı söyledi içindede tutmadı ağzına geleni saydı bu olay olalı 2 ay bitti nerdeyse 3 ay olacak hatta daha fazla... ki ben ilk adımı attım evine gittim. ama hala uzatyor. hala soğuk.

sende soğuk ol ne takıyorsun kafana dünyada tek kişi o değil ya boşver olsada olur olmasada ..

,

çok güzel yazmışsın. evet Allahım evladıma eşime anama babama uzun ömür versin. bende kızımla hayat buluyorum. o benim en ii arkadaşım:)

,

çok güzel yazmışsın. evet Allahım evladıma eşime anama babama uzun ömür versin. bende kızımla hayat buluyorum. o benim en ii arkadaşım:)

heh şöyle ya takma arkadaşım kafana bu boş gereksiz insanları,tecrübeyle sabit olduğu için anlıyorum şuan içinde kopan fırtınayı huzursuzluğu ama inan değmiyor..

heh şöyle ya takma arkadaşım kafana bu boş gereksiz insanları,tecrübeyle sabit olduğu için anlıyorum şuan içinde kopan fırtınayı huzursuzluğu ama inan değmiyor..

haklısın inş eşimin abisiyle arası düzelir yoksa benim düzelmiş düzelmemiş o kadar önemsemicem. hayat çocukken güzelmiş şimdi zor değilmi. yalnız kalıyor insan. Allah hepimize güç versin

büyütülecek bir olay değil tabi ama ben de eltinizin yerinde olsam bozulabilirdim. kayınvalidesine bir kibarlık yapmak istemiş kadın,hernekadar gerek yok desede sizden de yardım beklemiş olabilir.çocuğada ben bakayım deseydiniz keşke.belki o da sizi çok seviyordu ve o da kendini o an çok yanlız hissetti.olaylara onun açısından bakmayı deneyin bir dee.

senin sucun yok burda kimseden özür dileme,agzina geleni bana sayicak bende özür dilicem,burda hatali onlar sende soguk ve uzak dur

keşke bozulsaydı kırılsaydı ama o darma dağın yaptı öyle laflar konuştu ki öyle ağır. ben zaten ona açıklama yaptım özür diledim daha ne yapmam gerek bilmiyorum.
birde unutulan bişey var o evi hep o temizlemiyor ve temizletmiyor o karşı karşıya oturduğu halde ben evini temizlemeye kendim gittim. kadinda tuttum ama bunu dile getirmedim. sonra büyük görümcem hep temizler kayınvalidemin evini ses çıkarmaz. ama bi iylik yaptı onu da bu şekilde yaptı. keşke yapmasaydı ona yap diyen de olamadı ki biz bi şekilde ya temizler ya da temizletirdik zaten ve ona demezdik bile daha önce bu şekilde çok yaptık. en önemliside küçük göürmceme laf etmemesi ve bu olayların dışında bırakması. bu ne ayrımcılıktır.
o evini taşıdı 2 gün çalıştığım halde yardıma gittim. ben taşındım gelmedi bile aramadı sonra ben onu bi numara almak için aradım gündeyim dedi. 2. taşınmamda ilk günün akşamı sağolsun yemeğe çağırdı. bu olaylarda eşimin abisi demiş ki herşeyi eltim yapıyormuş biri taşınsa o yemeğe çağırıyormuş kimse onu düşünmüyormuş bizim yaptıklarımız hemen çöpe gitti.
doğum yaptım bi hastaneye geldi. 5 dakka evime de normal misafir diye akşam geldi hemen kalktı. ben çalıştığım halde çocuğumu sıkışsam bile bırakmadım ona o kızını biryere misafirliğe gidecekmiş bana bıraktı tabiki dedim akşama kadar kızına baktım gık demedim. o beni davet etmeden evine gitmem. çağrdığında çalıştığım için yemeğe çağırı bende her gelmek istediğinde çalışsamda hafta içi olsun yemeğe çağırırdım. telefon ederim açmaz telefonu sonra geri de dönmez demem niye ararmadım sitem bile etmem. çok arayıp sormazdı ben aramıyor demezdim arardım. bazen açmazdı 2. ye aradığımda başkasıyla konuşuyor oluyordu sonra beklerdim tekrar aramazdı....
buna rağmen ben onu sevdim önyargılı olmadım bir kere sitem etmedim ama yinede ben kötüyüm

eltiniz içinde çok iyi ama aynı zamanda da kinciymiş yoksa bir olay bunca ay uzatılmaz..üzülme kinci olana yapılacak birşey yok,kendi çapında seni üzdüğünü düşündükten sonra yumuşar..yapmann gereken şey büyük görümcenle anlaş,küçük görümceni ve eltini çağırsın sen bil ama bilmezlikten gel,aynı kaprisleri yap bensiz niye otruluyor darıldım falan diye bak o zaman yumuşayacak çünkü içinde intikamını almış olacak..eski işyerimdeki kincilere uyguladığım taktik,çok işime yaradı:))bu arada bu olaya eşleriniz neden dahil oluyorlar onuda anlamış değilim neyse inşallah barışırsınız..

Amannn elti ve elti olanlar neyin çekememezliği neyin karın ağrısıda ortalığı karıştırıyolar.

Sakınn vee sakın ezdirme kendini karşısına geç arkadaşım ben sordum boyle boyle bana boyle boyle dendı sana düşen bırsey varmı??

Çocuğunuda düşünemedık sen soyleseydın soylesen adam gıbı almayacakmıyız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu amannnnnnnnnnn,,

Takarsan kendın uzulursun hiçççççççç boşverrr yaaaaaaaa emın ol bunlar ilgi çekmek amaçları başka birşey değil baktıki sende dişini göstermıyorsun tepene bıner benden soylemesı bende de vardı kestım ayağını bıttı...

Eltin kayınvalidesine yaranma çabalarını biraz abartmış bence.
Ben çok iyi niyet göremedim kendisinde.
Bir iyilik yapıyorsan,buna yardımcı aramazsın.
Altından kalkamayacağın iyiliğe de girişmezsin.
Görümcelere değil de tek sana cephe alması da,
kayınvalidenin gözünü boyama çabalarının bir parçası bence.
Çünkü görümcelerle değil seninle kendisini aynı kulvarda görüyor.
Ve böylesine usta bir bahaneyle seni suya sabuna dokunmayan gelin olarak gösterme işlemini başarıyla tamamlamış.
Hiç bir suçunun olmadığı böylesine abuk bir bahane ile sana cephe alarak da kendini haklı ilan etmiş.
Çok kurnazmış eltin.Sen de aşırı iyi niyetlisin.
Böyle absürd davranan birine çağırmadığı halde gitmen çok gereksiz kahramanlık bence.
Bırak iyi polis o olsun.Sen kendini biliyorsun,eşin biliyor o yeter.
kayınvalidenle ilişkinde de bir sorun yoksa,üzerinde durulacak bir sorun yok bence.
Mesafeden zarar gelmez,onu bilir onu söylerim

Son düzenleme:

biz onu bir ortamda konuşalım diye çağırdık gelmedi. yani bulunduğumuz ortama bile gelmek istemiyor. eşler nasıl katıldı dersen benim eşim olanları duyunca kızdı çünkü çok ağır konuştu. kendi mi yapmış temizliğide böyle konuşuyor dedi. bende sen karışma boşver dedim. ama abisi bulunduğumuz ortamlarda surat yapıp bir kaç laf edince o iyice koptu ben karışmıyorum o niye giriyor dedi.

onun amacıda mesafe koymaktı bence çünkü küçük görümcem dışındaki herkese öyle ve bundan memnunum diyordu. Allah herkesin kalbine göre versin benimde onunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…