• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim?

maybe_

evli, mutlu, cocuklu :)
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
407
252
103
bayanlar bana akil verin..esim bana 1 haftadir kus:(
Olay soyle oldu..kayinvalidemlere kahvaltiya gidecektik..esim durduk yere ben artik evin isleriyle ugrasmicam dedi..bende cevaben "erkek islerini kim yapacak peki elin adamini mi cagirayim"dedim..neyse konu kapandi..kayinvalidemlere gittik, esim kalkti annesinin arka bahcesindeki dokulen yapraklarin hepsini supurdu topladi, bi guzel temizledi bahceyi..ben bozuldum cunku daha 1 saat once bana is yapmayacam deyip, sonra gelip sanki bana garez yapar gibi annesinin isini yapmasi zoruma gitti..sonra esim, ben ve kucuk gorumcem bi ara disari ciktik gezmeye..ben dedim benim x markete ugramam lazim matkap civi falan alacam..o da guldu napacan is sana mi kaldi dedi..bende evet kocam artik evin isini yapmayacakmis mecburen kendim yapacam dedim..sonra bir anda agzimdan "annenin isini yapiyorsun ama" diye cikti..vay bee dedi. Bende dedim sen oyle dersen bende boyle derim tabi dedim.. O andan beri benimle konusmuyor..
Cok kavga eden bi cift degiliz..her zaman birbirimize sevgi ve saygiyla yaklasiriz..boyle sacma bir nedenden dolayi kus kalmak zoruma gidiyor:( ne yapacagimi bilemedim..ozur dileyim diyorum ama kendimi suclu da bulmuyorum acikcasi..sizce benim soyledigim laf agir bir laf mi? Annenin isini yapiyorsun ama dedim..
Ne yapayim? Ozur dilemelimiyim?

Üzerine çok iş yığmış olabilir misiniz?
Ayrıca ne olmuş iki tane yaprak toplayıp,bahçesini temizlediyse?
Sende ilerde yaşlanınca beklersin evladından.

Neden evin isleriyle ugrasmicam dedi? Bir tadilat mi gerekiyordu? Ayni gun icinde bunu soyleyip annesinin evinde is yapmasi abes tabi ama sizin de gorumcenin yaninda bunu soylemeniz abes. Duyduysa şayet. Onun disinda ozur dilenecek bir durum yok bence.

Üzerine çok iş yığmış olabilir misiniz?
Ayrıca ne olmuş iki tane yaprak toplayıp,bahçesini temizlediyse?
Sende ilerde yaşlanınca beklersin evladından.

Uzerine cok is yigdigimi sanmiyorum, zaten calisiyor, kendi isimi kendim yaparim hep.
Benim derdim annesine is yapmasi degil..tabiykide yapacak annesi..benim derdim neden bana oyle deyip sonra daha araya 1 saat girmeden annesine is yapmis olmasi..bana inat yapar gibi oldu..

Neden evin isleriyle ugrasmicam dedi? Bir tadilat mi gerekiyordu? Ayni gun icinde bunu soyleyip annesinin evinde is yapmasi abes tabi ama sizin de gorumcenin yaninda bunu soylemeniz abes. Duyduysa şayet. Onun disinda ozur dilenecek bir durum yok bence.
Evet 1 raf vardi onu cakmasi gerekiyordu..1 ay oldu hala cakmadi ona ragmen hicbirsey demedim..ne zaman isterse o zaman caksin dedim kendi kendime..
Gorumcem duymadi..o bizden uzaklasti bi ara. Ben de o ara soyledim.
Cok zoruma gitti, moralim bozuldu..tutamadim dilimi:(

Fazla büyütmeyin bence. Hicbirsey olmamis gibi davranin.

O öyle demiştir ama eğer daha evvel ev işlerine yardım ediyorsa duramazdı zaten... Belki seni denemek için söyledi sen de sınavı kaybettin. "Olsun kocacim by zamana kadar yardım ettin ya sagol. Senin varlığın yeter " gibi bi laf edeydin inatlasmazdi. Tabi sen eşini daha iyi bilirsin kimisi fırsatçidir nasılsa halinden memnun da diyebilir yani ters tepe de bilir. Ama bence erkek milleti gıcık gıcık konuşmaya gelmiyor tatlı dil işe yarıyor.
Bir hafta küs kaldıginiza göre sende de epey inat varmış. Fakat ortada büyük bir sorun yok hele cidden yardıma ihtiyacın olduğunda yan gelseydi de o zaman laflansaydin...
Özür dilemek değil de konuşmaya çalış. Özledim sana sarılmayi de sarıl ta da ne bileyim elini tut ellerim bir haftadır Üşüyor sensiz falan de. Beyaz bayrak salla :) sonra ilerde duruma göre meseleye geri döner duzgunce konusursun...

Sana garez yapar gibi annesine yardım etti kısmından sonra haklı hiç bir kısmın kalmadı. Böyle bir düşünce olur mu ya.Adamlarla evlenince sanki ailesi yok olcak püf diye.Biz kadınlar bazen hiç çekilmiyor gerçekten. Bir çok duruda erkeklere erkek ailelerine sabır diliyorum..

O öyle demiştir ama eğer daha evvel ev işlerine yardım ediyorsa duramazdı zaten... Belki seni denemek için söyledi sen de sınavı kaybettin. "Olsun kocacim by zamana kadar yardım ettin ya sagol. Senin varlığın yeter " gibi bi laf edeydin inatlasmazdi. Tabi sen eşini daha iyi bilirsin kimisi fırsatçidir nasılsa halinden memnun da diyebilir yani ters tepe de bilir. Ama bence erkek milleti gıcık gıcık konuşmaya gelmiyor tatlı dil işe yarıyor.
Bir hafta küs kaldıginiza göre sende de epey inat varmış. Fakat ortada büyük bir sorun yok hele cidden yardıma ihtiyacın olduğunda yan gelseydi de o zaman laflansaydin...
Özür dilemek değil de konuşmaya çalış. Özledim sana sarılmayi de sarıl ta da ne bileyim elini tut ellerim bir haftadır Üşüyor sensiz falan de. Beyaz bayrak salla :) sonra ilerde duruma göre meseleye geri döner duzgunce konusursun...
Cok haklisin, sinavi kaybettim:(
Simdide yaklasamiyorum..ya beni terslerse diye korkuyorum..ilk basta ben inat ettim, gonlumu alsin istedim simdide o inat ediyor..bide su var..simdi ben adim atarsam sonra hep boyle yapmayacakmi? Ben konusmiyim o nasil olsa dayanamaz demeyecekmi?

Sana garez yapar gibi annesine yardım etti kısmından sonra haklı hiç bir kısmın kalmadı. Böyle bir düşünce olur mu ya.Adamlarla evlenince sanki ailesi yok olcak püf diye.Biz kadınlar bazen hiç çekilmiyor gerçekten. Bir çok duruda erkeklere erkek ailelerine sabır diliyorum..
Ama sen onun bana soyledigi lafa hic bakmiyorsun

Ama sen onun bana soyledigi lafa hic bakmiyorsun
Evde iş yapmiyacak demiş. Ağız bu her ağızdan çıkan söze çok takılma mali. Ömür uzun bununla beraber evlilikte uzun.Her söze ,her insana çok fazla takılma. ESİN yazsa burada bu konuyu acaba ne yazar bakış açısı ne olurdu.Hayat kitap gibi düzenli derler ya böyle değil işte. ARADA sen dizeltceksin, arada mutlu olmak için duymayacak gormeyeceksin ,yeri gelinceye olay mahallinde sivisacaksın en kaba tabirle..Akılvermiş gibi olduMSA kusura bakma.

Siz haklisiniz ama soyledikleriniz yuzunden haksiz duruma dusmussunuz.

Haklisiniz..dilimi tutsaydim hicbisey yoktu..simdi ne yapmam gerektigini bilmiyorum..konusmaya calisiyorum olmuyor..acaba ozur mu bekliyor..dilemelimiyim?
1 hafta cook uzun bir sure..aglamamak icin zor tutuyorum kendimi..takmamaya calisiyorum, birsey olmamis gibi davraniyorum ama fayda etmedi :(

Cok haklisin, sinavi kaybettim:KK43:
Simdide yaklasamiyorum..ya beni terslerse diye korkuyorum..ilk basta ben inat ettim, gonlumu alsin istedim simdide o inat ediyor..bide su var..simdi ben adim atarsam sonra hep boyle yapmayacakmi? Ben konusmiyim o nasil olsa dayanamaz demeyecekmi?
Bu şeytanın kari kocaya verdiği en büyük vesvesedir. Şu bir gerçek ki ilk adımi malesef hep kadınlar atar. Cok nadirdir erkeğin olk yaklaşması. Ne yaparsan kendine yapıyorsun aslında erkeğe bir sey olmuyor çünkü onlar bizim gibi duygusal değil. Biz kendimizi yeyip bitiriyoruz ilk adımı atmak ancak lehine olur kanatindeyim canım...

bayanlar bana akil verin..esim bana 1 haftadir kus:KK43:
Olay soyle oldu..kayinvalidemlere kahvaltiya gidecektik..esim durduk yere ben artik evin isleriyle ugrasmicam dedi..bende cevaben "erkek islerini kim yapacak peki elin adamini mi cagirayim"dedim..neyse konu kapandi..kayinvalidemlere gittik, esim kalkti annesinin arka bahcesindeki dokulen yapraklarin hepsini supurdu topladi, bi guzel temizledi bahceyi..ben bozuldum cunku daha 1 saat once bana is yapmayacam deyip, sonra gelip sanki bana garez yapar gibi annesinin isini yapmasi zoruma gitti..sonra esim, ben ve kucuk gorumcem bi ara disari ciktik gezmeye..ben dedim benim x markete ugramam lazim matkap civi falan alacam..o da guldu napacan is sana mi kaldi dedi..bende evet kocam artik evin isini yapmayacakmis mecburen kendim yapacam dedim..sonra bir anda agzimdan "annenin isini yapiyorsun ama" diye cikti..vay bee dedi. Bende dedim sen oyle dersen bende boyle derim tabi dedim.. O andan beri benimle konusmuyor..
Cok kavga eden bi cift degiliz..her zaman birbirimize sevgi ve saygiyla yaklasiriz..boyle sacma bir nedenden dolayi kus kalmak zoruma gidiyor:KK43: ne yapacagimi bilemedim..ozur dileyim diyorum ama kendimi suclu da bulmuyorum acikcasi..sizce benim soyledigim laf agir bir laf mi? Annenin isini yapiyorsun ama dedim..
Ne yapayim? Ozur dilemelimiyim?
Sen haklısın bence de haklıyken haksız duruma düşmüşsün, ne demek kendi evinin işinden kaçmak kim yapacak el mi

annesinin bahçesini süpürmesi de doğal senin orada laf etmen hata , hem kendi evinin hem annesinin işlerini yapabilir

laf sokmak yerine eve gelince sakince belirtseydin keşke

Neden bu kadar sacma sebeblerden kavga edıp evlılığinizi yıpratıyorsunuz?
Eşin evdekı erkek işlerını ypmak ıstemıyorsa bı usta cagırın yapsın.
Ayrıca annesının bahçesindekı 2 3 yapragı kaldırdı diye nıye adamın ustune gıdıyorsun. Yaşlanınca sen evladından bişey beklemıcek mısın?

Neden bu kadar sacma sebeblerden kavga edıp evlılığinizi yıpratıyorsunuz?
Eşin evdekı erkek işlerını ypmak ıstemıyorsa bı usta cagırın yapsın.
Ayrıca annesının bahçesindekı 2 3 yapragı kaldırdı diye nıye adamın ustune gıdıyorsun. Yaşlanınca sen evladından bişey beklemıcek mısın?

Yanlis anlamayin beni. Ben annesine is yapmasina hicbir zaman bisey demem.sadece ogun bana oyle deyip ardindan gidip annesine is yapmasi dokundu bana. Hepsi bu

Back
X