• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim?

Sen haklısın bence de haklıyken haksız duruma düşmüşsün, ne demek kendi evinin işinden kaçmak kim yapacak el mi

annesinin bahçesini süpürmesi de doğal senin orada laf etmen hata , hem kendi evinin hem annesinin işlerini yapabilir

laf sokmak yerine eve gelince sakince belirtseydin keşke
Keske:(

ERKEĞİN TRİPLİSİ DE HİÇ ÇEKİLMEZ. ZAMANLA KONUŞUR BİRŞEY YOKMUŞ GİBİ YAP
Aynen valla hic cekilmiyor..aglamiyim diyorum eninde sonunda gelip konusacak diyorum ama bir yandan da bu kadar inat yapmam dogrumu diyorum kendime. Bilemedim :(

Ya çok başka bi noktaya takıldım:)) bu kadarck bi meseleden nasıl 1 haftadr konuşmuyo ya, e ozaman bi haftadr cinsellikde yok. Yani erkek ve evlisiniz, eşine dokunmadan nasıl durur insan ya :))

Esin cok inatmis, bir hafta insan nasil kus durur ayni evde.
Bu olayin oncesinde kizdigi baska bir durum var mi.
Bu konu oyle aman aman bi olay degil yani. En fazla 1 saat trip yeter de artar bu konuya.

Ya çok başka bi noktaya takıldım:)) bu kadarck bi meseleden nasıl 1 haftadr konuşmuyo ya, e ozaman bi haftadr cinsellikde yok. Yani erkek ve evlisiniz, eşine dokunmadan nasıl durur insan ya :))
1 haftadir adetim. Istesede yapamayiz zaten:)

Bu konu oyle aman aman bi olay degil yani. En fazla 1 saat trip yeter de artar bu konuya.
Beni de o uzuyor ya. Evliligimizin 3. Yilindayiz ve bugune kadar hic bu kadar kus kalmadik. Kolay kolay tartismayiz ve hic kusmeyiz. En fazla 1 saat yada 2 saat surerdi kuslugumuz. Dayanama barisirdik. Ilk adimi hep o atardi ama bu sefer oyle olmadi..gercekten dusunuyorum cok buyuk bir hatami yaptim diyorum ama yok kendimi cok hatali gormuyorum..sonucta o oyle demeseydi ben de oyle demezdim..

Yok onceden kizdigi baska birsey olmadi. Gayet iyidik hersey gunluk gulistanlikti

Bekle o zaman canım hiç sesini çıkarma bırak kendi gelsin, alışmasın trip atmaya öle :) sende uzatmaz barışırsın zaten hallolur
Bende oyle yapayim dedim 1 hafta oldu ya koskoca 1 hafta..nasil bu kadar sacma bir sebepten bu kadar kus kalabildik anlamiyorum.

Bu sefer sen adim at o zaman. O biseye iyi icerlemis belli ki.
Daha once uzatmazdi diyosun. Her zaman karsidan beklemek de dogru degil.
Kocan sonucta o, el degil. Uzuluyorsan coz biran once.

onun artık ev işlerini yapmayacağım tavrı da sizin yanlış bir hareketiniz üzerine olmuş belliki. birde şu hatayı çk yapıyor evli hanımlar. 30 yıl anasıyla beraber olan ve annesine aşık olan (her erkeğin ilk aşkı annesidir) bir erkeğin annesiyle aşık atmaya kalkıyorlar. annesine yapar sana yapmaz. bu sana kıymet vermediği anlamına gelmiyor ama skor tablosunda hep berabere yada galibiyet görmek istiyor hanımlar, yanlış.

Bu sefer sen adim at o zaman. O biseye iyi icerlemis belli ki.
Daha once uzatmazdi diyosun. Her zaman karsidan beklemek de dogru degil.
Kocan sonucta o, el degil. Uzuluyorsan coz biran once.
Acaba o eve gelmeden isiklari sondursem, hertarafi mumlarla donatsam..bide guzel bir elbise ve makyaj..yapsam mi boyle birsey? Barismak icin boyle bir adim nasil olur?

Acaba o eve gelmeden isiklari sondursem, hertarafi mumlarla donatsam..bide guzel bir elbise ve makyaj..yapsam mi boyle birsey? Barismak icin boyle bir adim nasil olur?

Yap tabi kiz, 1 hafta durman hata. Boyle sudan sebeplerle yipratmayin iliskinizi.
Hayat kisa.

onun artık ev işlerini yapmayacağım tavrı da sizin yanlış bir hareketiniz üzerine olmuş belliki. birde şu hatayı çk yapıyor evli hanımlar. 30 yıl anasıyla beraber olan ve annesine aşık olan (her erkeğin ilk aşkı annesidir) bir erkeğin annesiyle aşık atmaya kalkıyorlar. annesine yapar sana yapmaz. bu sana kıymet vermediği anlamına gelmiyor ama skor tablosunda hep berabere yada galibiyet görmek istiyor hanımlar, yanlış.
Hayir oncesinde yanlis bir hareket yapmadim, oyle olsa bilirdim.
Sizin kayinvalideniz var mi?

Ya
bayanlar bana akil verin..esim bana 1 haftadir kus:KK43:
Olay soyle oldu..kayinvalidemlere kahvaltiya gidecektik..esim durduk yere ben artik evin isleriyle ugrasmicam dedi..bende cevaben "erkek islerini kim yapacak peki elin adamini mi cagirayim"dedim..neyse konu kapandi..kayinvalidemlere gittik, esim kalkti annesinin arka bahcesindeki dokulen yapraklarin hepsini supurdu topladi, bi guzel temizledi bahceyi..ben bozuldum cunku daha 1 saat once bana is yapmayacam deyip, sonra gelip sanki bana garez yapar gibi annesinin isini yapmasi zoruma gitti..sonra esim, ben ve kucuk gorumcem bi ara disari ciktik gezmeye..ben dedim benim x markete ugramam lazim matkap civi falan alacam..o da guldu napacan is sana mi kaldi dedi..bende evet kocam artik evin isini yapmayacakmis mecburen kendim yapacam dedim..sonra bir anda agzimdan "annenin isini yapiyorsun ama" diye cikti..vay bee dedi. Bende dedim sen oyle dersen bende boyle derim tabi dedim.. O andan beri benimle konusmuyor..
Cok kavga eden bi cift degiliz..her zaman birbirimize sevgi ve saygiyla yaklasiriz..boyle sacma bir nedenden dolayi kus kalmak zoruma gidiyor:KK43: ne yapacagimi bilemedim..ozur dileyim diyorum ama kendimi suclu da bulmuyorum acikcasi..sizce benim soyledigim laf agir bir laf mi? Annenin isini yapiyorsun ama dedim..
Ne yapayim? Ozur dilemelimiyim?
hem size oyle diyip gidip annesinin ısını yapınca kızdınız tabi ama anneye hayır diyememistir size höthötlendigi gibi :-)
Bırakın kussun ya sizin sucunuz yok
Hani aile yapısına gore belki görümcenin yanında dememe bozulmuş olabilir dicem ama
Ne bozulmaymış kardeşim bir hafta kus kalmaya değecek kadar
Kapris kimseye yakışmıyor ama erkekte tamamen itici duruyor bir araba dayak atasim geliyor benim yani. Hic şiddet yanlısı olmayan beni bile delirtiyor bu tipler :-)

Back
X