Geçmiyor zaten haklısınızCesaretini toplayıp senin olan hayatı eline almalısın önce. Böyle bir yalanla hayat geçer mi?
Sebep?ben size inanmadım
kib
Neden böyle bir şey yapayım?Fake olduğunu bi ben mi,duşundum yanii, yapmayın kızlarrr
burda çok gorduk boyle eğlence ariyanda , sizinki de aynısının tıpkısı konulardan.... Kokusu keskin oluo hemencecik alıoruzNeden böyle bir şey yapayım?
Öyle düşünmeye devam edin o halde ama konumu sabote etmeyin lütfen. Iyi geceler.burda çok gorduk boyle eğlence ariyanda , sizinki de aynısının tıpkısı konulardan.... Kokusu keskin oluo hemencecik alıoruz
burda çok gorduk boyle eğlence ariyanda , sizinki de aynısının tıpkısı konulardan.... Kokusu keskin oluo hemencecik alıoruz
konu fake olunca ciddi yorumlar yapmak insanın ağrına gidiyor o yuzden ilgilenmek istemiyorum.. Tabiki o durumlar ciddi konular veok uzucuFake olsa bile aynı sıkıntıları yaşayan, istemeden kapanan, yanlış adamlarla yanlış ilişkiler kuran kızlar yok mu bebem? Herkes isteyerek mi kapanıyor ya da çok doğru kararlar mı veriyor?
yok yok fikrimi soyledim gidcem zaten, iyi geceler...Öyle düşünmeye devam edin o halde ama konumu sabote etmeyin lütfen. Iyi geceler.
konu fake olunca ciddi yorumlar yapmak insanın ağrına gidiyor o yuzden ilgilenmek istemiyorum.. Tabiki o durumlar ciddi konular veok uzucu
Nişanlı olanla ilişkimde ben de mantıklı bir taraf bulamıyorum zaten. Nişanlısı beni ilk zamanlarda fark etmiş ama ben onu geç fark ettim. Bu süre zarfında fazla bağlanmış olmalıyım ona. Ilişkiyi defalarca sonlandırdım genellikle onun aramalarıyla tekrar görüşmeye başladık. Bir kaç haftadır görüşmüyoruz. Ara sıra arıyor, mesaj atıyor bunlara karşılık verdiğim de oluyor ama kesinlikle yüzyüze gelmiyoruz.Nişanlı olan adamla ne işin var onu anlamadim.ikincisi cinselliğin seni ilgilendirr. Adam takan biriyse bisey demeden ayril.ve en önemlisi hayat senin illa niye bi erkek olsunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?