Ne yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Xoxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Xoxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
17
3
1
33
Merhaba kk kadınları. Beni yargılayacaksınız biliyorum ama kendinizi benim yerime koyarak düşünün. Nasıl bu duruma geldim, nasıl çıkacağım bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Ben 24 yaşında 16 yaşındayken baskılar sebebiyle istemeden kapanmış bir insanım. Benim olmayan bir hayatı yaşıyorum. Kendi hayatımda kendimi figüran gibi hissediyorum. Baskılar yüzünden üniversiteye de geç başlayabildim, şu an üçüncü sınıftayım. Yani en az bir buçuk sene daha bu hayatı yaşamak zorundayım.

Bundan 4 yıl önce hayatıma biri girdi. Çok sevdim aşık oldum. Her fırsatta yanında buldum kendimi. Muhteşem bir ilişkimiz vardı. Mutluydum, mutluydu... Ta ki onun nişanlı olduğunu öğrenene kadar. İlk öğrendiğimde ilişkiyi bitirdim. Ama başırılı olamadım. Dönüp dolaşıp kendimi yine onun kollarında buldum. Nişanlısı ilişkimizi biliyor ancak ayrılmayacağını söylüyor. Sevgilim mecburen nişanlı kalıyor onunla. Zaten ayrıl da diyemem çünkü benim onunla evlenmek gibi bir düşüncem yok. Ayrılıp ayrılıp üç gün sonra barışıyoruz, zaten geleceği olan bir ilişki değil. Ayrılmak istiyorum, tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor.

Gelelim asıl meseleye. Yaklaşık bir ay önce arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım. Tam anlamıyla etkilemese de iyi birine benziyor. Henüz sadece bir kaç kez görüştük ama onunlayken zaman güzel geçiyor. Beni kapalı bir kadın olarak biliyor. Ama ben bu değilim. Bu gerçeği ve diğer adamla yaşadığım cinselliği ona anlatmalı mıyım ya da ne zaman anlatmalıyım? Sizce bu ilişkinin bu şekilde bir geleceği olabilir mi? Bu adamla yürütebilir miyim?

Şu an yapacak bişey yok. Hayatını yoluna koymanı ondan sonra gönül işlerine girmeni tavsiye edebilirim ancak. Çünkü şu an katşına çıkacak her adam seni dış görünüşünden dolayı muhafazakar bir kadın olarak görecek. Ne onları kandır ne kendini zor duruma düşür...

Cesaretini toplayıp senin olan hayatı eline almalısın önce. Böyle bir yalanla hayat geçer mi?

Sizi olduğunuz gibi kabul edecek birini bulun. İnsanların istediği kişiliğe bürünmeyin yoksa çok hata yaparsınız.

Cesaretini toplayıp senin olan hayatı eline almalısın önce. Böyle bir yalanla hayat geçer mi?
Geçmiyor zaten haklısınız Okul bitince kendi hayatımı kurmak istiyorum. Ama şuan bir şey yapamıyorum malesef.

burda çok gorduk boyle eğlence ariyanda , sizinki de aynısının tıpkısı konulardan.... Kokusu keskin oluo hemencecik alıoruz
Öyle düşünmeye devam edin o halde ama konumu sabote etmeyin lütfen. Iyi geceler.

burda çok gorduk boyle eğlence ariyanda , sizinki de aynısının tıpkısı konulardan.... Kokusu keskin oluo hemencecik alıoruz

Fake olsa bile aynı sıkıntıları yaşayan, istemeden kapanan, yanlış adamlarla yanlış ilişkiler kuran kızlar yok mu bebem? Herkes isteyerek mi kapanıyor ya da çok doğru kararlar mı veriyor?

Nişanlı olan adamla ne işin var onu anlamadim.ikincisi cinselliğin seni ilgilendirr. Adam takan biriyse bisey demeden ayril.ve en önemlisi hayat senin illa niye bi erkek olsunki

Fake olsa bile aynı sıkıntıları yaşayan, istemeden kapanan, yanlış adamlarla yanlış ilişkiler kuran kızlar yok mu bebem? Herkes isteyerek mi kapanıyor ya da çok doğru kararlar mı veriyor?
konu fake olunca ciddi yorumlar yapmak insanın ağrına gidiyor o yuzden ilgilenmek istemiyorum.. Tabiki o durumlar ciddi konular veok uzucu

Nişanlı olan adamla ne işin var onu anlamadim.ikincisi cinselliğin seni ilgilendirr. Adam takan biriyse bisey demeden ayril.ve en önemlisi hayat senin illa niye bi erkek olsunki
Nişanlı olanla ilişkimde ben de mantıklı bir taraf bulamıyorum zaten. Nişanlısı beni ilk zamanlarda fark etmiş ama ben onu geç fark ettim. Bu süre zarfında fazla bağlanmış olmalıyım ona. Ilişkiyi defalarca sonlandırdım genellikle onun aramalarıyla tekrar görüşmeye başladık. Bir kaç haftadır görüşmüyoruz. Ara sıra arıyor, mesaj atıyor bunlara karşılık verdiğim de oluyor ama kesinlikle yüzyüze gelmiyoruz.

Nişanlısı durumu öğrendiğinde beni aradı ve ne olursa olsun onun yanında olacağını söyledi. Takıntılı manyağın teki. Yine de ona haksızlık ettiğimi düşündüğüm için bitirdim bu ilişkiyi ama o beni bırakmıyor.

Hayatımda biri olmak zorunda değil elbette. Sadece hayat biraz daha kolaylaşıyor gibi hissediyorum birisi olduğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…