belkide dediğiniz gibidir ama konu bana çok inandırıcı gelmedi, burda çok fake açıldı ,konu sahibinin kapalılıkla ilgili söylediği ve yaşam tarzının tezzatlığı dikkatimi çekti.....bunları özellikle belirtmesi tahmin edeceğimiz yorumlara neden olacaktır ki ben buna dikkat çekmek istedim aslında ,bence bilincinde bu durumun.....bende konu açıyorum ama her konumun başında kapalılıkla ilgili bir şey yazmıyorum,bana bu tür konular inandırıcı gelmiyor açıkçası.....amaç farklı hissettiriyor, burda okuduğum çok konuda malesef böyle oldu.....bu kızcağız hiç kendi olmayacağı bi evin içine doğmuş bilmem bunu görebildiniz mi? kendi olmaya çalışırken hatalar yapmış ve kendi de bunun farkında. kurtulmak isterken doğru feyz alabileceği birilerini de bulamadığı için iyice batmış
ve evet şimdi taşlanmak kanamak ve doğruyu bulmak istiyor.
yargılamak yerine biraz daha elinden tutmaya çabalasanız daha doğru olmaz mı??
sizden alıntı yaptım ama sizin nezdinizde bu şekilde yorum yapan herkese söylüyorum..
belkide dediğiniz gibidir ama konu bana çok inandırıcı gelmedi, burda çok fake açıldı ,konu sahibinin kapalılıkla ilgili söylediği ve yaşam tarzının tezzatlığı dikkatimi çekti.....bunları özellikle belirtmesi tahmin edeceğimiz yorumlara neden olacaktır ki ben buna dikkat çekmek istedim aslında ,bence bilincinde bu durumun.....bende konu açıyorum ama her konumun başında kapalılıkla ilgili bir şey yazmıyorum,bana bu tür konular inandırıcı gelmiyor açıkçası.....amaç farklı hissettiriyor, burda okuduğum çok konuda malesef böyle oldu.....
ya inanamıyorum hatalarını fark etmiş ve düzeltmek için çaba gösteren bi insana nasıl bu kadar acımasızca onursuz gurursuz diyebilirsiniz ki??Bu kadar zayıf ve gurursuz insanlara hayret ediyorum.Normal olan aşığım diyip dönüp dolaşıp nişanlı bi adamın kollarına gitmek değil, ben seçilmem seçerim diyip yolu vermekti.Gurur ve onur bu dünyadaki en önemli meziyettir bunun üstü anca ahlâk'tır baskada bisey olamaz.Kapalı olup olmama istediğinizi yargılamak sorgulamak benim haddime düşmez bu tercih meselesi bunun için üzüldüm. Ama diğer meselenin elle tutulucak bi yanı yok.Kendinize olan saygınızı elin adamı için bu kadar diplere çekmeyin.Yazık.Bu hayata bir kere geliyoruz, ondada gururla onurla yaşanmicaksa ne anlamı var ya.
yani diyorsunuz ki istemeden kapanmış diye,yanlışlar yapmış....bende diyorumki işte asıl anlatmak istediğide bu yani kılıf....banada inandırıcı gelmiyor açıkcası....cinsel ilişki yaşaması bana kapalılıkla ilgili kırabileceği zincirden daha kalın geliyor...buna evlenmeden yaşamış olmasından tutunda ,nişanlı biriyle yaşamasına kadar bu denli cesursa, bu zinciri kırdıysa, aynı gücü tabiri caizse açılmak için verseymiş keşke....Kapalı olduğunu söylemeden içinde bulunduğu durumu nasıl anlatabilirdi sizce?
Konunun odak noktası zaten istemeden kapanmış, aile baskısıyla yaşayan bir genç kızın bu sebepler yüzünden yanlış yollara sapması. Bu kızcağıza yaşamak istediği hayat verilseydi eminim sizden benden çok daha doğru tercihler yapabilirdi. Hayat her zaman istediklerimizi vermiyor malesef.
yani diyorsunuz ki istemeden kapanmış diye,yanlışlar yapmış....bende diyorumki işte asıl anlatmak istediğide bu yani kılıf....banada inandırıcı gelmiyor açıkcası....cinsel ilişki yaşaması bana kapalılıkla ilgili kırabileceği zincirden daha kalın geliyor...buna evlenmeden yaşamış olmasından tutunda ,nişanlı biriyle yaşamasına kadar bu denli cesursa, bu zinciri kırdıysa, aynı gücü tabiri caizse açılmak için verseymiş keşke....
ya inanamıyorum hatalarını fark etmiş ve düzeltmek için çaba gösteren bi insana nasıl bu kadar acımasızca onursuz gurursuz diyebilirsiniz ki??
yaşadıklarının normal olmadığının o da farkında ama çok büyük travmalar var bu kızcağızın içinde bilmem fark edebiliyor musunuz??
siz sağlıklı bir ailede büyüme şansına eriştiğiniz için sağlıklı kararlar verebilecek kapasitede olabilirsiniz ama bu kızcağızın içinde bulunduğu koşulları göz önüne alarak yorum yapmamak biraz fazla acımasızlık değil mi??
kaldı ki konu açmayıp bu hayatına devam edebilirdi. ama hatalarının farkına varıp yardım istiyor..
o kadar çok insan acımasızca yorumlar yapıyor ki insanlık bu mudur diyorum ve üzülüyorum açıkçası..
takmışlar kafalarına bi bu kız cinsellik yaşamış.. ya öncelik bu olmamalı bence.. kızcağızın içinde bulunduğu ruhsal durum bence oldukça acı.. kimi kabul eder ailevi baskıyı susar oturur ama bu kız kabul edememiş ve edemedikçe yanlışa gitmiş.. yine akıllıymış da kendini kurtarmaya çalışıyo..Bu kız zaten çevresindeki bu tip insanlar yüzünden bu halde değil mi? Her yerde karşısına çıkıyorlar, çıkacaklar...
takmışlar kafalarına bi bu kız cinsellik yaşamış.. ya öncelik bu olmamalı bence.. kızcağızın içinde bulunduğu ruhsal durum bence oldukça acı.. kimi kabul eder ailevi baskıyı susar oturur ama bu kız kabul edememiş ve edemedikçe yanlışa gitmiş.. yine akıllıymış da kendini kurtarmaya çalışıyo..
dediğin gibi bu tip zihniyetler yüzünden de işi bence çok zor..
konuya inandırıcı bulmadığımı belirttim diye aklıbaşında olmayan biri olduğumu nerden çıkarıyorsunuz?ki....kaldıki bir ben fakedir demedim...herkes te sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil...bana böyle geldi size inandırıcı gelmiş yönlendirme yapıyorsunuz ben buna neden inandırıcı geldi size deyip siizi eleştirmiyorum...eee o zaman sorun ne?
Merhaba;Merhaba kk kadınları. Beni yargılayacaksınız biliyorum ama kendinizi benim yerime koyarak düşünün. Nasıl bu duruma geldim, nasıl çıkacağım bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.
Ben 24 yaşında 16 yaşındayken baskılar sebebiyle istemeden kapanmış bir insanım. Benim olmayan bir hayatı yaşıyorum. Kendi hayatımda kendimi figüran gibi hissediyorum. Baskılar yüzünden üniversiteye de geç başlayabildim, şu an üçüncü sınıftayım. Yani en az bir buçuk sene daha bu hayatı yaşamak zorundayım.
Bundan 4 yıl önce hayatıma biri girdi. Çok sevdim aşık oldum. Her fırsatta yanında buldum kendimi. Muhteşem bir ilişkimiz vardı. Mutluydum, mutluydu... Ta ki onun nişanlı olduğunu öğrenene kadar. İlk öğrendiğimde ilişkiyi bitirdim. Ama başırılı olamadım. Dönüp dolaşıp kendimi yine onun kollarında buldum. Nişanlısı ilişkimizi biliyor ancak ayrılmayacağını söylüyor. Sevgilim mecburen nişanlı kalıyor onunla. Zaten ayrıl da diyemem çünkü benim onunla evlenmek gibi bir düşüncem yok. Ayrılıp ayrılıp üç gün sonra barışıyoruz, zaten geleceği olan bir ilişki değil. Ayrılmak istiyorum, tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor.
Gelelim asıl meseleye. Yaklaşık bir ay önce arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım. Tam anlamıyla etkilemese de iyi birine benziyor. Henüz sadece bir kaç kez görüştük ama onunlayken zaman güzel geçiyor. Beni kapalı bir kadın olarak biliyor. Ama ben bu değilim. Bu gerçeği ve diğer adamla yaşadığım cinselliği ona anlatmalı mıyım ya da ne zaman anlatmalıyım? Sizce bu ilişkinin bu şekilde bir geleceği olabilir mi? Bu adamla yürütebilir miyim?
Sizce sorun ne? Sorun onu hayatımda tutmuş olmam değil mi? Çıkarınca bitecek işte. Ki çıkardım sayılır.
Niyeyse bana da mesajlarında şu tipibnce bi tık alt grubu, neyse takipteyim bakim ne çıkıcak.. Fake çıkmazsa şu keskin burun imajım yerle bir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?