Nilalısı adamdan neden ayrılmadım. Başta buna alışkanlık ve sevgi derdim belki de. Ama şimdi şimdi fark ediyorum ki en büyük sebebi bana içinde bulunduğum hayattan kaçma fırsatı verdiği için ayroşamadım. Bir şekilde iyi geldi bana bu yalan bile olsa.Kafan karışık senin. Hayata düzgün adımlarla başla. Nişanlı Ada'mdan neden ayrılmadın, nişanlısı neden ayrılmadı anlamadım. Yeni sevgilinin sırası mı? Dürüst ve onurlu Nasıl olunur ona kafa yor. Çok gençsin, hayatın önünde. Dikkatli adımlar at.
Biliyorum. Benim ihtiyacım olan biraz kendime gelmek. Kötü bir durumdayım. Bunun herkes kadar farkındayım ve inanın çevremde kimse görmez bişe bunu set çekmiş durumdayım her şeye. Biraz bana kim olduğumu söyleyecek şeyler duymak istedim sadece.hemen hemen herkes aynıseylerı yazıcak okul bııtınce kendı hayatını yaşa falan, ıyı de sen bılmıyor musun zaten bunları?
Öyle bir şey asla yapmam zaten. Kendim bu sebepten çok üzülmüşken başkasını üzmem. Onunla bir şeye başlamış değiliz olacaksa da vakti var. Sadece neyi ne kadar bilmesi gerek pna karar veremedim.iki adamı da ıdare etmek zordur bır de. kendıne de sıkıntı degıl mı bu şimdi.
Nilalısı adamdan neden ayrılmadım. Başta buna alışkanlık ve sevgi derdim belki de. Ama şimdi şimdi fark ediyorum ki en büyük sebebi bana içinde bulunduğum hayattan kaçma fırsatı verdiği için ayroşamadım. Bir şekilde iyi geldi bana bu yalan bile olsa.
Bir süredir farkındayım ve düzeltmeye çalışıyorum.
Yeni birini de düşünmüyordum aslında, onun girişimleri ile oldu çoğunlukla.
Yo bu yorumları almak için konu açtım zaten, alacağım tepkinin bilincindeydim yani. Kusurluk bir durum yok.
Ruh halimin pek düzgün olmadığının ben de farkındayım. İçimdeki boşluğu birlikte olduğum kişi ile kapatmaya çalıştım, bu amaca fazla odaklanmış olmalıyım ki gerçekte olanın farkına varamadım. Artık onu istemiyorum kesinlikle. Ben o kişi ile şuan ayrıyım zaten. Görüşmüyorum sadece o aradığı zaman cevap vermemekte zorlanıyorum.
bence bunu kimsenın bılmesıne gerekyok kimse aa oyle mı olsun canım demez bosver sen bu kadar dürüstlıguÖyle bir şey asla yapmam zaten. Kendim bu sebepten çok üzülmüşken başkasını üzmem. Onunla bir şeye başlamış değiliz olacaksa da vakti var. Sadece neyi ne kadar bilmesi gerek pna karar veremedim.
Evet bu da var tabii. Yeni birisi olursa onunla kesinlikle görüşmeyeceğimi biliyorum.İlk adamdan kurtulmak için hayatına birilerini almaya çalışıyorsun sanırım, haksız mıyım? Biri olursa sana diğerini unutturacak diye düşünüyorsun.
Uzmana gitmeyi denedim 20 dakika sürmedi içerde kaldığım süre. Oraya oturunca anlatacak bir şey yokmuş hissine kapıldım. Denedim kaç defa konuşmayı olmadı çıktım.size herhangi bir tepki vermedim, yazdıklarımı çok ciddi yazdım
bir kez daha tekrar edeceğim
şu anda odak noktanız o şu bu olmasın bence
tamamen kendinize odaklanın ve bir an evvel gidip uzman birileriyle konuşun
anlatmaya çekinmeyin
gerekirse o kişiyi bir daha görmezsiniz olur biter
Uzmana gitmeyi denedim 20 dakika sürmedi içerde kaldığım süre. Oraya oturunca anlatacak bir şey yokmuş hissine kapıldım. Denedim kaç defa konuşmayı olmadı çıktım.
Onu bir daha görmemeye kararlıyım. Numaramı değiştirmeye de karar verdim bu başlığı açtıktan sonra. Arkadaşlarıma da söyleyeceğim ulaşamasın bana. Bir süre sonra geçer diye umuyorum.
Sizce sorun ne? Sorun onu hayatımda tutmuş olmam değil mi? Çıkarınca bitecek işte. Ki çıkardım sayılır.ama sorun bu adamla ilişkin değil ki
onu ister gör, ister görme
bir süre sonra geçecek olan şey de sadece şu anki moral bozukluğun
neyse, umarım yanılıyorumdur (ama bence yanılmıyorum)
okurken içimden gecırdıgım sey allah uzak etsın sızın gıbılerı oldu.. kusura bakmayın ama gelecegı olmayan bır ılıskıyı gelecek ıcın adım atılmış bır ılıskı uzerıne golgelıyorsunuz. ustelık ilerisini dusunmeden. siz cınsel anlamda ne yasadıysanız sızın hayatınız sızın bedenınız kımseyı ılgılendırmez. ama aklınız dusuncelerınız ahlakı ölçüsü konusunda bır durup dusunun. bu adamlada baskasıylada yurutemezsınız .. bır ılıskı ıcın gereklı olan hıcbır sey sızde yok. bırılerı olmadanda yasayabılırmısınız??? eger yasarsanız bır es verın ve daha temız bır baslangıc yapın. kendınızden baslayın. cınsel hayatınızı tenzıh edıyorum o kesınlıkle sızın tercıhınız. ama dusunce yapınız vs cok hoş degıl dogrusuMerhaba kk kadınları. Beni yargılayacaksınız biliyorum ama kendinizi benim yerime koyarak düşünün. Nasıl bu duruma geldim, nasıl çıkacağım bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.
Ben 24 yaşında 16 yaşındayken baskılar sebebiyle istemeden kapanmış bir insanım. Benim olmayan bir hayatı yaşıyorum. Kendi hayatımda kendimi figüran gibi hissediyorum. Baskılar yüzünden üniversiteye de geç başlayabildim, şu an üçüncü sınıftayım. Yani en az bir buçuk sene daha bu hayatı yaşamak zorundayım.
Bundan 4 yıl önce hayatıma biri girdi. Çok sevdim aşık oldum. Her fırsatta yanında buldum kendimi. Muhteşem bir ilişkimiz vardı. Mutluydum, mutluydu... Ta ki onun nişanlı olduğunu öğrenene kadar. İlk öğrendiğimde ilişkiyi bitirdim. Ama başırılı olamadım. Dönüp dolaşıp kendimi yine onun kollarında buldum. Nişanlısı ilişkimizi biliyor ancak ayrılmayacağını söylüyor. Sevgilim mecburen nişanlı kalıyor onunla. Zaten ayrıl da diyemem çünkü benim onunla evlenmek gibi bir düşüncem yok. Ayrılıp ayrılıp üç gün sonra barışıyoruz, zaten geleceği olan bir ilişki değil. Ayrılmak istiyorum, tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor.
Gelelim asıl meseleye. Yaklaşık bir ay önce arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım. Tam anlamıyla etkilemese de iyi birine benziyor. Henüz sadece bir kaç kez görüştük ama onunlayken zaman güzel geçiyor. Beni kapalı bir kadın olarak biliyor. Ama ben bu değilim. Bu gerçeği ve diğer adamla yaşadığım cinselliği ona anlatmalı mıyım ya da ne zaman anlatmalıyım? Sizce bu ilişkinin bu şekilde bir geleceği olabilir mi? Bu adamla yürütebilir miyim?
şimdi geriniyor, parmaklarımı çıtlatıyor ve sen sevgili genç kadın sana bir kaç yorumda bulunuyorum:Yo bu yorumları almak için konu açtım zaten, alacağım tepkinin bilincindeydim yani. Kusurluk bir durum yok.
Ruh halimin pek düzgün olmadığının ben de farkındayım. İçimdeki boşluğu birlikte olduğum kişi ile kapatmaya çalıştım, bu amaca fazla odaklanmış olmalıyım ki gerçekte olanın farkına varamadım. Artık onu istemiyorum kesinlikle. Ben o kişi ile şuan ayrıyım zaten. Görüşmüyorum sadece o aradığı zaman cevap vermemekte zorlanıyorum.
kapalısın bunu neden bastırarak söylüyorsun!
Kapalılık yaptıklarına perdemi!
Kapanmak, isteğin dışında öylemi!istediğini yaşıyorsun ama!
Mesela Cinsel ilişki yaşıyorsun!
Mesela Evliliği düşünmemene rağmen nişanlı biriylesin!
Oda yetmemiş yeni bir ilişkiye başlıyorsun!
ne diyeyim konu gerçeğe yakın ama insanda gelin beni taşlayın neden der anlayamadım?Allahtan isteğin dışında yaşıyorsun mazallah istediğin gibi yaşasan nolur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?