- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Ne bileyim.. Kocamı şişme kadınla bastım, sevgilim gay çıktı konularından daha inandırıcı bence.
Durumu öğrendiğinde derken düzelteyim, nişanlısı ons bunu açıkça anlattığında beni aradı. Sonradan öğrendik ki zaten haberi varmış bilmiyor gibi yapmış.Nişanlı olanla ilişkimde ben de mantıklı bir taraf bulamıyorum zaten. Nişanlısı beni ilk zamanlarda fark etmiş ama ben onu geç fark ettim. Bu süre zarfında fazla bağlanmış olmalıyım ona. Ilişkiyi defalarca sonlandırdım genellikle onun aramalarıyla tekrar görüşmeye başladık. Bir kaç haftadır görüşmüyoruz. Ara sıra arıyor, mesaj atıyor bunlara karşılık verdiğim de oluyor ama kesinlikle yüzyüze gelmiyoruz.
Nişanlısı durumu öğrendiğinde beni aradı ve ne olursa olsun onun yanında olacağını söyledi. Takıntılı manyağın teki. Yine de ona haksızlık ettiğimi düşündüğüm için bitirdim bu ilişkiyi ama o beni bırakmıyor.
Hayatımda biri olmak zorunda değil elbette. Sadece hayat biraz daha kolaylaşıyor gibi hissediyorum birisi olduğunda.
Ne bileyim.. Kocamı şişme kadınla bastım, sevgilim gay çıktı konularından daha inandırıcı bence.
Merhaba kk kadınları. Beni yargılayacaksınız biliyorum ama kendinizi benim yerime koyarak düşünün. Nasıl bu duruma geldim, nasıl çıkacağım bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.
Ben 24 yaşında 16 yaşındayken baskılar sebebiyle istemeden kapanmış bir insanım. Benim olmayan bir hayatı yaşıyorum. Kendi hayatımda kendimi figüran gibi hissediyorum. Baskılar yüzünden üniversiteye de geç başlayabildim, şu an üçüncü sınıftayım. Yani en az bir buçuk sene daha bu hayatı yaşamak zorundayım.
Bundan 4 yıl önce hayatıma biri girdi. Çok sevdim aşık oldum. Her fırsatta yanında buldum kendimi. Muhteşem bir ilişkimiz vardı. Mutluydum, mutluydu... Ta ki onun nişanlı olduğunu öğrenene kadar. İlk öğrendiğimde ilişkiyi bitirdim. Ama başırılı olamadım. Dönüp dolaşıp kendimi yine onun kollarında buldum. Nişanlısı ilişkimizi biliyor ancak ayrılmayacağını söylüyor. Sevgilim mecburen nişanlı kalıyor onunla. Zaten ayrıl da diyemem çünkü benim onunla evlenmek gibi bir düşüncem yok. Ayrılıp ayrılıp üç gün sonra barışıyoruz, zaten geleceği olan bir ilişki değil. Ayrılmak istiyorum, tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor.
Gelelim asıl meseleye. Yaklaşık bir ay önce arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım. Tam anlamıyla etkilemese de iyi birine benziyor. Henüz sadece bir kaç kez görüştük ama onunlayken zaman güzel geçiyor. Beni kapalı bir kadın olarak biliyor. Ama ben bu değilim. Bu gerçeği ve diğer adamla yaşadığım cinselliği ona anlatmalı mıyım ya da ne zaman anlatmalıyım? Sizce bu ilişkinin bu şekilde bir geleceği olabilir mi? Bu adamla yürütebilir miyim?
Üye fake değil hanımlar, konuya odaklı yazarsanız sevinirim
munecim nerden belli, hakkaten merak ettiğimden soruyorum.. 2. Uyelik olmiyabilir ama belki sırf dalga geçme amaçlı açmış konuyuÜye fake değil hanımlar, konuya odaklı yazarsanız sevinirim
tüm damara basan konular aynı anda yazılmış ama ya...
kapalılık
genç yaşta kapalı halde cinsellik
sevgilinin nişanlı olması ve nişanlısından ayrılmıyor olması
konu sahibinin sevişmek istiyor ama evlenmek istemiyor olması
"yeni biri ama beni gerçek halimle bilmiyor"
nişanlı kız sevgiliyi biliyor vs
yani bu konuda, üyeleri delirtecek herşey toparlanmış gibi
bu durumda olan genç kızların, xoxx gibi bir nick alacaklarını da aklım almıyor açıkçası
yani evvelce tespit edilmiş bir fake üye mi değil?
yoksa gerçekten kadın olduğu kesin olan bir üye mi?
munecim nerden belli, hakkaten merak ettiğimden soruyorum.. 2. Uyelik olmiyabilir ama belki sırf dalga geçme amaçlı açmış konuyu
Hayatımı okul bitince değiştirmeye kesin kararlıyım zaten. Çok az vaktim kaldı. Mesele benim bu iki adamla ne yapacağımla ilgili daha çok. Ilki baştan sona hatalı biliyorum. Bunu düzeltmek için çalışıyorum da zaten. Ama diğerinden emin değilim. Aslında dini konularda pek hassas görünen biri değil. Söylesem bu ne kadar sorun olur kestiremiyorum, asıl aradığım bu sorunun cevabı.Bu alıntı burda bir dursun.
Fake olduğunu düşünüyorum
Ama yine de yorum yapcam.
İstemiyorsan okul bitince açıl.
Zaten böyle bir anlamı olmuyor bence.
Sevgilin olacaktan da ayrıl. Bulmuş sizin gibi tipleri keyfi yerinde tabi, ben de iki kızla çıksam, ikisinin de birbirinden haberi olsa ama ayrılmasalar ben de keyif çatardım, egom tavan yapardı yani.
Ayrıca hiçbir erkek mecburen nişanlı kalmaz, geç onu.
haaa şeyyyy hımmmm tamam tamamm anladım şincikYönetim izinli bir kadın
Emin olmadığım topiklerde fake değil yazmam asla ama bu kişiden eminim
Elbette çıkacak ve bunu anlatacağım karşımdaki insana. Sadece şimdi böyle bir paylaşımda bulunmak ne kadar sağlıklı bir ilişki doğurur emin olamıyorum. Bana fazla iyi niyetli davranan birine de haksızlık etmek istemiyorum yalan söyleyerek. Kafam karışık bu konuda. Hayatıma kim girse aynı sorun olacak gibi.Yaşadığın cinsellik evlendiğinde ortaya çıkmayacak mı da söylemeli miyim diye soruyorsun tabiki söylemelisin. Bu durum karşındaki için önemli midir değil midir o ayrı konu. Ayrıca açılmak istiyorsan bunu da o kişiyle paylaşman gerekir. Sonuçta hayat görüşleriniz aynı değilse nasıl evli kalabilirsiniz ki.
Merhaba kk kadınları. Beni yargılayacaksınız biliyorum ama kendinizi benim yerime koyarak düşünün. Nasıl bu duruma geldim, nasıl çıkacağım bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.
Ben 24 yaşında 16 yaşındayken baskılar sebebiyle istemeden kapanmış bir insanım. Benim olmayan bir hayatı yaşıyorum. Kendi hayatımda kendimi figüran gibi hissediyorum. Baskılar yüzünden üniversiteye de geç başlayabildim, şu an üçüncü sınıftayım. Yani en az bir buçuk sene daha bu hayatı yaşamak zorundayım.
Bundan 4 yıl önce hayatıma biri girdi. Çok sevdim aşık oldum. Her fırsatta yanında buldum kendimi. Muhteşem bir ilişkimiz vardı. Mutluydum, mutluydu... Ta ki onun nişanlı olduğunu öğrenene kadar. İlk öğrendiğimde ilişkiyi bitirdim. Ama başırılı olamadım. Dönüp dolaşıp kendimi yine onun kollarında buldum. Nişanlısı ilişkimizi biliyor ancak ayrılmayacağını söylüyor. Sevgilim mecburen nişanlı kalıyor onunla. Zaten ayrıl da diyemem çünkü benim onunla evlenmek gibi bir düşüncem yok. Ayrılıp ayrılıp üç gün sonra barışıyoruz, zaten geleceği olan bir ilişki değil. Ayrılmak istiyorum, tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor.
Gelelim asıl meseleye. Yaklaşık bir ay önce arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım. Tam anlamıyla etkilemese de iyi birine benziyor. Henüz sadece bir kaç kez görüştük ama onunlayken zaman güzel geçiyor. Beni kapalı bir kadın olarak biliyor. Ama ben bu değilim. Bu gerçeği ve diğer adamla yaşadığım cinselliği ona anlatmalı mıyım ya da ne zaman anlatmalıyım? Sizce bu ilişkinin bu şekilde bir geleceği olabilir mi? Bu adamla yürütebilir miyim?
Yo bu yorumları almak için konu açtım zaten, alacağım tepkinin bilincindeydim yani. Kusurluk bir durum yok.kusura bakmayın çok açık yazacağım, fake değilmişsiniz ciddi yorum yapayım
bence yazdıklarınız, gerçek sorununuzun yanında bir hiç
bence kendiniz için mutlaka psikolojik yardım almalısınız
sizi üzmek için yazmıyorum, buna inandığım için yazıyorum
evet insanlar hata yaparlar fakat birçok hatayı peşpeşe hatta aynı anda yapmak düşünülmesi gereken birşey
16 yaşından beri baskı altındasınız (ki bence evveliyatı da vardır)
20 yaşında cinselik yaşamaya başlamışsınız hem de nişanlı biriyle
hem ayrılamıyorum diyorsunuz hem de asla onunla evlenmek gibi bir niyetiniz yok
ayrıca o kişiyi de aldatma yolundasınız vs vs vs
bence siz, iyi bir uzmanla görüşüp, önce kendinizi çözmeden önemli kararlar almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?