sadece annesinin bulduğu kızlarla görüşmüş sadece, ismini bir söylesen tanırım seni annemi gönderirim hemen dedi şaka ile karışık açıkcası bundan çekindim sonra benim ailemin tepkisi ne olur bu duruma,
aileler arasında hiç bişey yaşanmadı gerilm olmadı yani o babamla görüşmek istemedi sadece ve olmadı görüşülmedi tekrar
şimdi ciddi bişeyler olacak olsa arayıp bulan ben gibi oldum sanki peşinden koşmuş gibi
bu da bayan için hiç hoş değil,yanlış mı düşünüyorum
Biz tanıştık ertesi gün annesi aradı gelelim mi diye bende ilk defa tanıştığım biri eşim olarak göremedim açıkcası 1 saatlik görüşme sonrası budur diyemedim.Babamda bir de ben tanışıyım çocukla dedi aradık söyledik annesi iş yerinden izin alamaz gelemez dedi bize kızınızın telini verin biraz konuşsunlar dedi bunuda benim ailem kabul etmedi.
Kendisi kızın babası zengindi beni ayağına çağırdı bende gitmedim dedi.(Babam onun iş yerine gidecekti oysa)Bende gitseydin senin annen nasıl kızı gördüyse babasıda seni tanımak istemiştir dedim, kızıyla 1 saat görüştüm ortada ciddi bişey yok babasıyla tanışmama gerek yoktu dedi.
teşekkür ediyorum herkese
ama ben ne yapacağıma hala karar veremedim
başkaları çıkıyor tabi karşıma ama konyada değiller
sanki biri beddua etmiş gibi çok iyi işi gücü ne biliyim efendi ama konyada çalışmıyorlar
konya olmayınca bizimkiler görüşmeye bile gerek duymadan olmaz diyorlar
konyada yaşayan ve çalışan tek kişi bu oldu son 4 yıl içinde,
gelen giden olur hep evimize görücü usulü ama konyada yaşayan çıkmadı hiç
ya ne var bu konyada illa orasi olacak diye sart kosmussun(uz)...Insanlar yurtdisina gidiyor. Sen o zaman bu gidisle konyali diye karsina cikan ilk kisiyle evlenirsin, zaten o eski tanistigin kisiye de sirf konyali diye ilgi duyuyorsun yoksa sevdiginden degil herhalde. Bırak bu konya takıntısını, ne guzel yerler var gorulecek, yasanacak, ailenin dizinin dibinde olman sart mi yani?
evet haklısın düşündüm de sevgiden falan değil sadece konya olduğu için ve çevremin baskısından ve gelenlerden artık bıktığım için devam ettim görüşmeye,
Ailem bu konuda çok ısrarcı üviv için sadece konya olursa okursun dediler ve konyayı kazandım ve öğretmen oldum konya olursa çalışırsın dediler ve yine kpss de iyi bir puanla konyaya atandım doğu hizmeti sebebiyle tayinim çıktı ve babam gitmeme izin vermedi istifa et özelde çalışmaya devam et dedi,
Aslında herşey var aileden sıkkınlık, çevre basksı ne biliyim karma karışık herşey yada ben karıştırıyorum ama cidden çok sıkılıyorum bu duruma,
Biz tanıştık ertesi gün annesi aradı gelelim mi diye bende ilk defa tanıştığım biri eşim olarak göremedim açıkcası 1 saatlik görüşme sonrası budur diyemedim.Babamda bir de ben tanışıyım çocukla dedi aradık söyledik annesi iş yerinden izin alamaz gelemez dedi bize kızınızın telini verin biraz konuşsunlar dedi bunuda benim ailem kabul etmedi.
Kendisi kızın babası zengindi beni ayağına çağırdı bende gitmedim dedi.(Babam onun iş yerine gidecekti oysa)Bende gitseydin senin annen nasıl kızı gördüyse babasıda seni tanımak istemiştir dedim, kızıyla 1 saat görüştüm ortada ciddi bişey yok babasıyla tanışmama gerek yoktu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?