Ne yapmalym? Pimanlklar yayorum mutlu deilim

Canım belli hassas ve utangaç bir yapın var, 28 yaşındasın, ilerki yıllardaki "keşke" lerini az sayıda tutmak için, ilerde başkasıyla evlendiğinde burada yazdığın pişmanlığı tüm hayatın boyunca çekmemek için dürüstlükten ve açıklıktan taviz vermeden samimi olarak adama yaz; de ki

- Ben böyle böyle bu insanım
- Sana arada geçen ve ailesel anlaşmazlıklara rağmen ilgi duyuyorum
- Bana bu yazıyı yazdığım için ve bu şekilde davrandığım için kötü gözle bakacağından korkuyorum
- Yine de neredeyse seni hergün izleyip sonra da rahatça dürüstçe maskesiz yazışmak görüşememek içime sinmiyor
- Bu konuda senin ne düşündüğünü bana dürüstçe yazmanı rica ediyorum

Canım hayattaki yol ayrımlarından sakın sakın korkma, bir yol seni, hayırlıysa bu kişiyle tekrar birleşmeye doğru götürecek ve iyi bir beraberlik yakalayacaksın, diğer yol yine hayırlısıysa başka bir insana doğru yönlendirecek.

Bu kadar ince ve detaycı düşünüp kendi kendini yeme

BAŞIMIZA GELENLERDEN SADECE BİZLER SORUMLUYUZ

DÜRÜST OL, ÖNCE KENDİNE SONRA BAŞKALARINA

:1hug:

dürüstlük kesinlikle haklısın her konuşmadan sonra pişmanlık duyuyor ve yaptıklarımdan dolayı ağlıyorum ama onunla konuşurken yalan söylemedim sadece benimle ilgili sorduğu soruları cevaplamadım,28 yaşındayım ama o kadar cesaretli değilim hiç erkek arkadaşım olmadı ve şu ana kadar görüştüklerimi sadece 1 saat görüşüp olmaz dedik hep ailem işin içindeydi görücü usulüyle tanıştım gündüz görüştüm akşam hemen bizimkiler sordu ne konuştunuz ertesi gün anneleri aradı gelelim mi tekrar diye ve hep kaçtım hayır demek daha kolay geldi,ama artık bende birinin olmasını istiyorum hayatımda çok fazla arkadaşım yok olanlarda evli çok sık görüşmüyoruz,sıkıldım açıkcası yalnızlıktan,ben evlenemiycem sanırım(

inşallah o değilsindir dediğine göre senden haz almıyo demektir
bence o yüzden koşma peşinden
seni istemeyeni sen napıcaksın

bu şekilde konuşarak daha da bağlıcaksınız kendinizi ona ki zaten onunla konuşmaktan çok hoşlanıyorum demişsiniz

iş duygularınıza hakim olamıyacağınız bir boyuta kadar ulaşırsa ne olacak?

gerçeği söylediğinizde o kişi yaptığınıza illa ki kızacaktır
siz olduğunuzu öğrenince istemiyorsa bide sizi sizden vazgeçerse daha da çok acıtmazmı canınızı bu durum?

baştan kartları açık oynayın bence..

canım hiç uğraşma illa evlenmem lazım evlendim demek için evlenilmez...öğretmenmişsin iyi kötü sosyal çevren vardır... bi bak etrafına belkide ailenin baskısından çevrende sana karşı ilgili olanları göremiyor fırsat vermiyorsun...

bende artık sıkılmıştım ve kendimi tanıttım ben inş o değilsindir dediğin kişiyim dedim önce tahmin etmiştim dedi
sonra aslında beni cidden çok beğendiğini ailesinede bu kız olur dediğini söyledi ben sadece adımı söyledim ve bana bütün detayları açıkladı giydiğim kıyafetten tutun çizmeme taktığım takıya kadar,
makyajımı saçımı herşeyi o kadar çok incelemişki beni ve o da unutamamış bana söylediği bu en azından ne kadar doğru bilemiyorum
görüşmeye devam etmek istiyor aileler işe karışmadan tanımak istiyor beni daha yakından bende aynı şeyleri istediğimi belirttim.

Neden inş o değilsindir dediğini sordum açıklaması baban beni fabrikasına çağırdı dedi, henüz ortada bişey yokken gidemezdim dedi, bende laf arasında babamla tanışır mısın şimdi dedim kesinlikle tanışırım hatta iş yerine ziyarete giderim çünkü seni tanımak istiyorum dedi,
duygusunu şöyle ifade etti barajda su birikir birikir ve bi anda kapaklar açılır ya aynen öyleyim dedi anlayamadım ne demek bu?

ozaman ayrı şimdi ayrı..........sen söyle tabi eninde sonunda anlıcak.....senin nasibin galiba bu çocuk oda evlenmemiş baksana:)

Aslında çok sevdiğim bir kız arkadaşımla ortak bir duamız vardı
hiç erkek arkadaşımız olmadı ilk tanıştığımız kişi eşimiz olur inş diye dua ederdik,
o ilk tanıştığı kişiyle nişanlandı sonra ayrıldı ve 6 yıl sonra yine aynı kişiyle evlendi yani ilk tanıştığıyla evlenmiş oldu rotarlı olarak:)
Benim içinde inş. hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…