eski konularımı okuyanlar bilir kızlar 6 yıllık ılıskım var lısede tanıstık beraber buyuduk sayılır suan ben 22 o 23 yasında ikimizde çalışmıyoruz ben iş bulabılsem hemen calısıcam ama mezun oldugum bolumde iş bulamıyorum sevgılım ıse okulu uzadı unıversıtedeyken arkadas ortamı derken dersler kaldı lisede zaten ben hep yardım edıyodum calıstırıodum zorlada olsa basarılı oluyodu sımdı konularını bılmedıgıme bısı yapamıyorum kendısıde calısmak ıstemıyo anlamıyorum planlar kuruyoruz nerdeyse hergun gelecegı dusunuoruz şunu şöyle yaparız evımız boyle olur ınternetten arastırır ev gosterır ne blım eşya gosterır bı cocuk goruruz derım ne tatlı bişey oda der ewet bızımde boyle cocuklarımız olucak işte çocuguma şunu yapıcam edicem falan hani faaliyet yok hiç bişey hazıranda okulu bitti geçici bi markette çalıştı sonra gıttı memleketıne bak dıyorum boyle boyle bi iş var yok içimden gelmıyo yok ben oyle çalışamam e o zaman okulunu bıtır madem guzel bi iş istiyosan oda yok madem gelecek kurmak ıstıyoruz bi şeyler yap ben iş bulamıyorum çalışamıyorum bulsam bi sanıye dusunmem gırer calısırım gelecek için birikim yaparım ben kız halımle bıseyler yapmak ıstıyorum sen erkeksın senın daha cok dusunmen lazım dusundukce sıkılıyomus bısıler yapmak ıstıyomus oda ama yapamıyomuş bayram gecsın herhangı bı yere işe gırıcem artık dedı bugece bana dıyo strese gırdım iş bulmam lazım napıcam vs planlar kurarken hayal ederken hersey guzel zaten iş ciddiye bınınce gercek olunca yok bı icraat tamam kucuk tanıstık belkı yapabılcegımız bısı yok suan belkı yıne kucuguz ama madem ılerısını dusunuyoruz bısıler yapmamız lazım bende artık dusun dusun nereye kadar ya baskı altında hıssedıyomus kendını bende her kız ıstıyorum beraber uyumak beraber uyanmak artık ıstedıklerımızı ozgurce yapmak beyfendıde ıstıyo bunları ama yok işte ben napıcam bılmıyorum sımdı 2.üniversite olarak baslıcam baska bı bolume iş falan aramaya devam edıcem artık umursamamayı dusunuorum yani evlilik meraklısı gibi gözüktüm sayesınde çok sinirliyim kızlar ya bole bırını nasıl yola getırcem ben guzel guzel konusuorum yok kavga edıoruz yok ayrılmayıda gozum kesmıyo off çok dertliyim çook bi el atın nasıl bı yol ızlıyım ben ya
malesef erkeklerin problemlerle fazla yüzleşmemek kaçmak gibi bir durumları var, biraz moralin bozulcak canım ama huylu huyundan vazgeçmez, hayal kurmak iyi hoş peki de hepsi nasıl olucak, evlilik hayatının sorumluluğu bambaşka, bi cafede oturup pembe hayaller kurmaya hiç benzemiyor ve bence sen fazla çalışmayı birikim konularını gündeme getirme sen yine birikimini yap ama ona çaktırma, madem evlilik istiyor ama çabalasın birazda.. ilerde evlendiğinde çoluk çocuk ev işi üstüne birde çarşı pazar masrafı fatura denkleştirme bütün yük senin sırtında olmasın, bu sorumluluğu kendisi alsın, yoksa erken yaşlanırsın.. erkenden çöker hayattan yorulursun..
canım benim ya biz kadınlar her zaman daha ince düşünürüz her şeyi daha mantıklı yaklaşırız..sen haklısın elbette gelecek düşünüyorsa hayaller kuruyorsa bunu gerçekleştirmek içinde harekete geçmek gerekir.bu zaten sırf evlenmek için değil kendi hayatı için de geçerli.tam olarak ne düşünüyor bilmiyorum ama bir erkek çalışkan olmalı içinde çalışma isteği olmalı. belki iyi şartlarda çalışmak istiyor ama malesef bu zamanda öyle bir lüksü yok kimsenin.yola getirmek dersen onun isteği yok zaten.bence senin imkanın varsa sen gir bir işe çalış belki seni görürd harekete geçer.belki dokunurda başlar yani.ben kuzenimden örnek vericem sana kuzenim evlendi adam çalışmıyordu..teyzem buna iş buldu ev tuttu düşün yani adam bir ay çalıştı çıktı.sonra tekrar iş buldu bunlarda hep iyi firmalardı ordan da çıktı.hep bahaneler yani bir insanın içinde istek yoksa holding yönet desen yanaşmaz.sen kendi geleceini erteleme oku çalış.o yaparsa yapar yapmazsada hayırşısı diceksin elden bir şey gelmez...
Anlattığın adam dannn gelecek bekliyorsan daha cokk beklersin. Bosuna hayal kurma kendini kandırırsın
Çalışmak istemeyen calısmaktan korkan adam ev geçindiremez..
Sizin evlilik işi anca hayalde kalır.
Kendini de yıpratma..baba evinde mutluysan kıpırdama bi yere
bende akışına bıraktım artık nolursa olsun cidden yoruyo artık beni memleketınde suan orda rahat degıl falan hep şikayet hep şikayet tamam anlıyorum dinliyorum ama bi yere kadar valla çalışma ıstegı 0 canım cok hazırcı yetıstırmıs aılesı bana gore erkek her işi yapar yeterki para kazanmak olsun ama babası falan memur ol öyle yerlerde çalıştırmam vs dıyo zaten senın oglunun calısmaya nıyetı yok sen boyle dersen ıyıce vazgecıcek küçük şeylerden baslamak lazım kımse pat dıye memur olamıyo bide korkusu var ben işe gırdım dıyelım dıyo ya benı cıkarırlarsa o zaman naparız falan ya sen işini düzgün yap kımse cıkarmaz bunları dusunuyo daha işe girmeden yok ıste psıkolojım bozuk benım memleketını sevmıyo cunku e butun bende evde otursam bende sıkılırım aynen öyle canım ıstek olucak ama ıstekte yok hayırlısı artık dıyorum canım bende kendıme bakıcam
işte bahane üretiyor.hayatta kimsenin garantisi yok .o zaman işten çıkıcam diye kimse çalışmasın.bence biraz daha olgunlaşmaya ihtiyacı var onun.ne biliyim ben bile oklu bitirdikten sonra ailemden para istemeye çekindim.doğru yetiştirilme tarzı.zamanında verselerdi birinin yanına çalışmaya zorlukları görseydi.biraz daha tecrübeye ihtiyacı var onun hayat tecrübesine.ailesi de yanlış yapıyor tabi
mutluyum canım kıpırdamayı dusunmuyorum daha mantıklı dusunucem artık yoksa olmuyo yani
bende öyle 1 seneden beri işsizim para ıstemeye çekiniyorum bu zamana kadar hıc bıseyımı eksık etmedıler bende artık calsmak yuk olmamak ıstıyorum. yanlış düşünüyo bazı seylerı dıyorum oyle degıl boyle hiç oyle bı tecrubesı yok yani ailesi cok rahat bırakıyo kendısıde dıyo bende para ıstmeye cekınıyorum bazen ıstedıgım bısı oluyo soyleyemıyorum dıyo herseyın farkında ama yapmaya gücü yok o totosu yapıscak bı gun sandalyeye off cidden asıl benım psıkolojım bozuldu
Bencede.. Ve Sakın üzülme bu durumlara Normal sevgili gibi takıl üzerinede gitme
Ama kendini de sakın ihmal etme.. Çık gez dolaş Arkadaşlarınla vakit geçir
İnşallah iyi bir iş bulursun yeni çevre yeni insanlarla tanışırsın kafan dağılır
Akışına bırak olayları karşıdan geç seyret Gözlemle ozaman çok daha rahat karar verirsin
Sevgilinde psikolojik bozukluk var... İş bulmadan çalışmadan çıkartılmayı düşünüyor :)
ee yani insanında bir sabrı var söyleye söyleye bıkıyor . kendi haline bırak onu.sende biraz rahatla kendinle ilgilen senin de canın var
Kendimi buldum valla konudaBenim durumum da sana çok benziyor cnm iş arıyorum bende sevgilimle 6 yıllık çıkıyoruz ikimizde yeni mezunuz ve iş bulamıyoruz.ben kpss çalışcam diye avutuyorum kendimi o da askere gitcem kasımda diye avutuyor nolcak bilmiyorum.Bu zamanda iş bulmak oldukça zor .Biraz sabır göster bence canım sonuçta uzun bi ilişki hemen bitemiyor. Belki o da istiyordur çalışmak sadece uygun iş bulamıyordur.Okul bitmesini ve bitince hemen iş bulmasını beklemek zorunda kalıyorsun canım ya fedakarlık yapacaksın sabır göstereceksin ya da yapamıyorum diyip yol vereceksin.Gerçekten seviyorsan fedakar olman gerek Onu en iyi tanıyan sensin çalışmak hep mi zor geliyordu yoksa şu an stres içinde olduğu ya da bulamadığı için mi çalışmıyor en iyi sen bilirsin
desene benziyoruz birazda birbirimize. çok zor canım hemde iş bulmak başvurmadıgım yer kalmadı bide benim sağlık sektörü yine yok iş falan. canım zaten hep sabırlıyım ona karsı hep duzgunce anlatıyorum konusuoruz anlasıyoruz sonra yıne alevlenıyo konular. bende bıtıremıyorum işte kendımı baskasının yanında hayal edemıorum burda konuları okuyoruz kac yıllık eşinden ayrılan var ama olmuyo yınede. çalışmak ıstıyorum dıyo ama iş beğenmıyo dedıgın gıbı bırazda stres altında olmak ıstemedıgı yerde sadece aılesı var yanında arkadası falan hıc yok yenı gıttı memleketıne uyum sağlayamıyo falan onada hak verıyorum bazen ama bı gun çalısmak ıstıyorum dese ertesı gun ıcımden gelmıyo bulamıyorum falan dıyo ıstek yok yanı bırazda acıkcası bakalım inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?