ne yapmam gerek?

Bana da nedense öyle gözüktün bi anda okuyunca nedense :44: Nekadar çıktığınız neleri paylaştığınız yada ne hayaller kurduğunuz önemli değil şu anda.. Senin evliliğe hazır olduğun fakat partnerinizin bu evliliğe hazır olmadığını düşündüm yazdıklarınızdan Siz onu ittirerek nereye varabilirsiniz. Onun kendisi isteyerek yapması lazım. Sorumluluk duygusunu siz ona kazandıramazsınız daha 23 yaş çok küçük. Salın gitsin bu kadar üstelemenin bi anlamı yok bence..

olmuyor arkadaşım olmuyor yıpranan biz oluyoruz.yazıklarında kendimi buldum.3,5 yıla yakın çıktık.tanıştıgımızda unıversite son sıınıftaydım onun okulu 1 yıl uzadı.sonra mezun oldu falan işe girdi.ben dedim önce askerlıgını hallet 15 ay sonra işe gir.özel sektör bu bellı olmaz dedim askerden geldiginde aynı yerde çalısacagının garantisi yok dedim nitekım de öyleymiş kısa dönem olsa gelınce gırmesi kolaymış.adama laf dınletemedimki halledicekti askerlıgı sonra da dedigi işe giricekti ardından nışanlanıcaktık ben böyle düşünmüştüm.ama o erteledi de erteledi askerlıgı neymiş bensiz yapamazmış.lafa gelınce dil pabuç uygulama ise sıfır.valla okdar da çok tartışıyordukk ortak noktaya varamıyorduk bir değil iki değil üç değil yoruldum artık çıkmazda gibi hissettim.3 ay oldu ayrılalı.ha noldu lafa gelınce benımle evlenmek istiyor aynı yastıga baş koyup birlikte yaşlanmak istiyordu ama hayatını duzene sokmadı askere beni bırakıp gidemedi noldu beni kaybetti.ömrümün sonuna kadar bu belırsızlıkle ilişkimi sürdüremezdim.uzun ilişkilerin en buyuk problemı de bu maalesef bizler de 24 yaşındayız

1 tane dahi noktalama işareti yok. okuyamadığım bir konuyu cevaplayamayacağım sanırım...

Madem maddi durumunuz el vermiyor, evlilik işini ertelemek en mantıklısı. Önce sen ve erkek arkadaşın bi yerlere yerleşin, kendinize güvenin, daha sonra bu hayaller mutlaka gerçekleşir arada sevgi varsa
( Bu arada yargılamıyorum ama noktalama işaretleri olaydı iyiydi.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…