Güvenmiyorsan evi kendi adına alabilirsin
Çocuğa kayınvaliden bakıyorsa, siz çalışmaya devam ederseniz zaten kredi ödeyebilirsiniz
Sadece eşinin maaşıyla olmaz
45 bin varsa peşinat için, 140 yerine daha makul rakamlara ev bakabilirsin
Ne kadar az kredi çekersen o kadar kolaylık olur sizin için
ikimiz çalışırız sorun o değil bana kalsa emekli olana kadarda çalışırım ama diplomam yok hemde benim mesleğimde hep genç arıyorlar iş bulabilirmiyim
Mesleğin ne ?
Muhasebe biliyorsan, öyle bi mecburiyet yok..
İş bulabilir miyim derken şu an zaten çalışmıyor musun ?
İş bulmadan krediye girme
Mümkün olduğunca uygun fiyata ev bak ki, ona göre kredi vadeni düşürebilesin
Ev küçük diye bakma olaya, ilerde borcu bitince satar büyüğüne de geçersin nasipse
Ama birden büyüğe girip te Allah korusun ödeyemezsen çok sıkıntı çekersiniz
bu yaz kapanıcak iş yeri diplomam yok muhasebede çalışıyorum şirket muhasebesi kendime olan güvenimi yitirdim doğumdan sonra 10 kilo aldım
Aylik rahat bir sekilde Krediye ödeyebileceginiz Miktari ve vaadesini hesaplayin
ve rahat bir sekilde ödeyebileceginiz Kredi miktarinda bi Ev bakin derim..
Ilerde gecim sikintisi olduktan sonra Aile icinde huzur olmadiktan sonra
Evinizin büyüklügüde bir mutluluk getirmez
Hesabinizi cok iyi yapmalisiniz.. ve birazda tasarruflu olursaniz neden olmasin
Allah yardimciniz olsun
ben nasıl ev almak ıstedığınızı anlamadım açıkcası. 1100 TL maaş alıyomuş eşınız ee sız çalışmıyorsunuz.. nasıl olcak anlamadım neye guvenerek. açar mısınız
anladığım kadarıyla eşinize karşı güvensizliğiniz var.. Bence ev almak hayırlı bir iş, her hayırlı işe mutlu olacağınızı düşünerek başlayın.. ev eşinizin üstünede olsa, sizin üstünüzede olsa medeni kanunumuzda ayrılık durumunda yarı yarıya paylaşıyorsunuz.. bende ev alırken neyim var neyim yok verdim ve ev eşimin üstüne açıkçası hiç düşünmedim ilerde ayrılırsak ortada kalırmıyım diye.. Böyle kötü düşünceleri silin aklınızdan.. size tavsiyem bulabilirseniz, daha makul bir fiyata ev bakmanız olabilir..
bizim burda giriş katlar 140,000 dan başlıyo 1 katlar 180,000 den mecbur kaynanama yakın olmam lazım çocuğuma bakıyor sabahları ben işe gitmeden geliyor akşam ben gelince gidiyor evine küçük büyük aramıyorum kilom 65 çok kilolu değilim ama doğum sonrası depresyonu sanırım ev alıp almamakta kararsız kaldım kirada otursammı alsam bu sefer eşimle maddi yönden sıkışıcaz birbirimize sarıcaz çok kararsız kaldım eşim çok çekingen bu konuda daha bi ev buldum yada baktım bile demedi herşeye ben koşturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?