ne yapmam gerekiyo bilmiyorum :(

adamın belkıde bılmedıgı cocukları var
hanı bu kadar rahat adamın baska seylerıde cıkar yanı
ıyı cesaret konu sahıbındekı

Bu nedir ya 2 ayri kadin 2 cocuk adam evli ve bunlarin yanina filan gidip geliyor bende cocuk yapacam diye sizde ordan cikiyorsunuz ...vallaha midem kalkti okurken bence hic ugrasmayin hepiniz ayni eve cikin oldu bitti

bu sevgili nerenin yabancısı?

Her sevgiliden bir çocuk...
Yazdığınız sebepten çocuk sahibi olmak doğru geliyor mu kulağınıza?
Kesinlikle dogru gelmiyo. Ama bazen bu hirsa yenik düştüğüm oluyo. Cocuklari cok seviyorum. Ve gercekten cok ilgili bi baba benden olan cocugu onunla birlikte yetistirmek istiyorum

Çocuk olayına takılmadım da kadının tehdidi garip
Eşiniz sadece çocuk olduğu için gidip gelmekle kalmıyor olabilir
Yoksa çok anlamsız olur bu tehdit

baştan kabullendiysen yapacak bişey yok.
senin endişelendiren nedir tam olarak?
bu çocuklar ara ara gelip sizde mi kalıyorlar.
bi tane olsa hadi neyse diyecem ama 2 tane ve de çok küçükler.
bi de senden olursa tam cümbüş:))

Çocuk olayına takılmadım da kadının tehdidi garip
Eşiniz sadece çocuk olduğu için gidip gelmekle kalmıyor olabilir
Yoksa çok anlamsız olur bu tehdit
Iste bende bu kuskuya dusmek istemiyorum. Ona guveniyorum ve tek bi aklima kusku dusse ikimizin moralinide alt ust ediyorum. Vize islemlerim daha tamamlanmadigi icin mecburen bekliyorum.

bile bile evlenmissiniz bizi artık gerisi ilgilendirmez. sizinde aıle yapınıza gore annem 3 ayrı adamdan cocugu var demıssınız yanı sizde boyle bir ortamda büyüdügünüz için size normal gelıyor.

ne denirki bilmiyorum içinde olan sizsiniz durumun en iyisinide siz bilirsiniz. yargılamak sizi eleştirmek kimsenın haddi değil. Rabbim yardımınız olsun.

başın büyük dertte diycektim ama bu durumdan haberdar olduğunu görünce vaz geçtim. sevgi yumağı olmayı deneyin bence birbirinize alışın evde iş bölümü yapın. bu siz istemişsiniz. birde siz çocuk yaparsanız kreşe dönücek hayatınız yazık olmuş ben en çok çocuklara üzüldüm ilerde anlatıcakları baba modeline bak

Bu kadininda 4ayri adamdan Çocuğu var. Ve ilk cocugu bi partide tanistigi adamdan olmus

Kendisi alman. Evliyiz bu arada
pardon eşiniz ben yanlış yazdım ,başka çocuklar çıkmayacağının garantisini veremez bence size..ve sırf bu sebepten lütfen çocuk yapmayın..ha derseniz ki ben anne olmaya hazırım kocam için değil anlarım ..ama siz baya baya diğer kadınlarla yarışmak için onlardan altta kalmamak için çocuk istiyorsunuz ,çocuk oyuncak değil bir kere..sanki adam ayrılmamışta görünmez bir kumalık zinciri varmış gibi lanse ediyorsunuz.başından bilirken bu rahatsızlık nedendir..

Iste bende bu kuskuya dusmek istemiyorum. Ona guveniyorum ve tek bi aklima kusku dusse ikimizin moralinide alt ust ediyorum. Vize islemlerim daha tamamlanmadigi icin mecburen bekliyorum.
Eğer ortada bir gerçek varsa ortaya çıkmalı mutlaka
Moralini bozulacak diye eski eşiyle ilişkisi varsa görmezden mi geleceksiniz?

Ben ilk cocuga cok uzuluyorum. Cunku annesi evlendikten sonra ayriliyo ve baska iliskisi oluyo. Ve kiminle iliskisi varsa çocuğa bu senin baban diye. Bende bu durumlari yasadigim icin cocugu incitmekten korkuyorum

adamın belkıde bılmedıgı cocukları var
hanı bu kadar rahat adamın baska seylerıde cıkar yanı
ıyı cesaret konu sahıbındekı
Bence ne belli daha çocuğu çıkmayacağı, ya da daha farklı konularda çeşitli problemler ..
Konu sahibine önce gerçekten akıl fikir diliyorum ..
Biraz olsun aklı varsa çocuk olayını epeyce erteler ..
Belli ki onun da kabulleneceği şeyler değil ki böyle acabalar içerisinde.

Eğer ortada bir gerçek varsa ortaya çıkmalı mutlaka
Moralini bozulacak diye eski eşiyle ilişkisi varsa görmezden mi geleceksiniz?
Tabikide hayir. Ama biseyleri net ogrenene kadar da problem yaratmak istemiyorum cunku hadi hicbisey olmadi aralarinda ben problem yaratip onu sogutmamla kalicam

Bide belirtmem gereken sey surekli gitmiyo. Orda ayrilsan bile belirli bir miktar oara odemen gerekiyo kadina cocuk 3yasina gelene kadar. Normalda her hafta gormeye hakki var ama kadin sadece para vercegi zamanlar izin veriyo ve sadece 1saat. Cocukla ilgili mahkeme var daha. Mahkeme bitince eve gidip gorme konusu kapancak çocuk bir saatligine bizim eve gelicel

Ben ilk cocuga cok uzuluyorum. Cunku annesi evlendikten sonra ayriliyo ve baska iliskisi oluyo. Ve kiminle iliskisi varsa çocuğa bu senin baban diye. Bende bu durumlari yasadigim icin cocugu incitmekten korkuyorum
Allah aşkına sende çocuğuna böyle bir adama baba demeyi reva görüceksen ben bişey diyemiycem canım. o yavrulara bu kadar üzülüyorsun kendi çocuğuna daha çok yanacaksın. hayat senin Allah yardımcın olsun. anlamaya çalışıyorum ama an itibari ile gerizekalı oldum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…