- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi heceyarisi
-
adamın belkıde bılmedıgı cocukları varKadınların düştüğü en büyük hata işte ..
Herşeyi bilerek evlenmek uğruna kabulleniyorlar sonra da evliliklerini zindana çeviriyorlar ..
Ya baştan kabul etmeyeceksin kabullendiysende sonradan sorun etmeyeceksin.
bu sevgili nerenin yabancısı?Acikcasi herkesin gecmisinde kotu seyleri var. Benim anneminde 3ayri adamdan cocuklari var belkide bu yuzden bu durum cok garip gelmedi bana. Korunma yontemlerinde bence sadece hap kullandilar. Cunku bendede oyle. Hadi ilki yanlislikla denebilir. Ama ikinci kadinin bilerek yaptigini düşünüyorum. Cunku ilk kadin ayrildiktan sonra baskasiyla evlenmis hemen
Kesinlikle dogru gelmiyo. Ama bazen bu hirsa yenik düştüğüm oluyo. Cocuklari cok seviyorum. Ve gercekten cok ilgili bi baba benden olan cocugu onunla birlikte yetistirmek istiyorumHer sevgiliden bir çocuk...
Yazdığınız sebepten çocuk sahibi olmak doğru geliyor mu kulağınıza?
Kendisi alman. Evliyiz bu aradabu sevgili nerenin yabancısı?
baştan kabullendiysen yapacak bişey yok.Acikcasi herkesin gecmisinde kotu seyleri var. Benim anneminde 3ayri adamdan cocuklari var belkide bu yuzden bu durum cok garip gelmedi bana. Korunma yontemlerinde bence sadece hap kullandilar. Cunku bendede oyle. Hadi ilki yanlislikla denebilir. Ama ikinci kadinin bilerek yaptigini düşünüyorum. Cunku ilk kadin ayrildiktan sonra baskasiyla evlenmis hemen
Iste bende bu kuskuya dusmek istemiyorum. Ona guveniyorum ve tek bi aklima kusku dusse ikimizin moralinide alt ust ediyorum. Vize islemlerim daha tamamlanmadigi icin mecburen bekliyorum.Çocuk olayına takılmadım da kadının tehdidi garip
Eşiniz sadece çocuk olduğu için gidip gelmekle kalmıyor olabilir
Yoksa çok anlamsız olur bu tehdit
pardon eşiniz ben yanlış yazdım ,başka çocuklar çıkmayacağının garantisini veremez bence size..ve sırf bu sebepten lütfen çocuk yapmayın..ha derseniz ki ben anne olmaya hazırım kocam için değil anlarım ..ama siz baya baya diğer kadınlarla yarışmak için onlardan altta kalmamak için çocuk istiyorsunuz ,çocuk oyuncak değil bir kere..sanki adam ayrılmamışta görünmez bir kumalık zinciri varmış gibi lanse ediyorsunuz.başından bilirken bu rahatsızlık nedendir..Kendisi alman. Evliyiz bu arada
Eğer ortada bir gerçek varsa ortaya çıkmalı mutlakaIste bende bu kuskuya dusmek istemiyorum. Ona guveniyorum ve tek bi aklima kusku dusse ikimizin moralinide alt ust ediyorum. Vize islemlerim daha tamamlanmadigi icin mecburen bekliyorum.
Ben ilk cocuga cok uzuluyorum. Cunku annesi evlendikten sonra ayriliyo ve baska iliskisi oluyo. Ve kiminle iliskisi varsa çocuğa bu senin baban diye. Bende bu durumlari yasadigim icin cocugu incitmekten korkuyorumbaşın büyük dertte diycektim ama bu durumdan haberdar olduğunu görünce vaz geçtim. sevgi yumağı olmayı deneyin bence birbirinize alışın evde iş bölümü yapın. bu siz istemişsiniz. birde siz çocuk yaparsanız kreşe dönücek hayatınız yazık olmuş ben en çok çocuklara üzüldüm ilerde anlatıcakları baba modeline bak
Bence ne belli daha çocuğu çıkmayacağı, ya da daha farklı konularda çeşitli problemler ..adamın belkıde bılmedıgı cocukları var
hanı bu kadar rahat adamın baska seylerıde cıkar yanı
ıyı cesaret konu sahıbındekı
Tabikide hayir. Ama biseyleri net ogrenene kadar da problem yaratmak istemiyorum cunku hadi hicbisey olmadi aralarinda ben problem yaratip onu sogutmamla kalicamEğer ortada bir gerçek varsa ortaya çıkmalı mutlaka
Moralini bozulacak diye eski eşiyle ilişkisi varsa görmezden mi geleceksiniz?
Allah aşkına sende çocuğuna böyle bir adama baba demeyi reva görüceksen ben bişey diyemiycem canım. o yavrulara bu kadar üzülüyorsun kendi çocuğuna daha çok yanacaksın. hayat senin Allah yardımcın olsun. anlamaya çalışıyorum ama an itibari ile gerizekalı oldum sanırımBen ilk cocuga cok uzuluyorum. Cunku annesi evlendikten sonra ayriliyo ve baska iliskisi oluyo. Ve kiminle iliskisi varsa çocuğa bu senin baban diye. Bende bu durumlari yasadigim icin cocugu incitmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?