ne yapmam gerekiyo bilmiyorum :(

Tabikide hayir. Ama biseyleri net ogrenene kadar da problem yaratmak istemiyorum cunku hadi hicbisey olmadi aralarinda ben problem yaratip onu sogutmamla kalicam
Öyle hemen soğuyacaksa soğusun
Adamın oradan buradan çocukları fırlıyor siz soğumuyorsunuz; siz şüphe duydunuz diye mi soğuyacak
Eşiniz neden çekiniyor eski eşinin yeni ilişkiye başlamasından?
Ya da o çekinmiyor diyelim kadın neden çekineceğini düşünüyor?

Cocuk konusunda kesinlikle haklisiniz. Sirf inat ugruna gibi goruyorum bende. Ve bu duygudan kurtulmak istiyorum cunku benim icin cok erken bu.

siz de elinizde bu adamdan yadigar bir cocukla kalmak istemiyorsaniz korunmaya devam edin.
almanlar farkli farkli erkeklerden cocuklari kardes kardes buyutebilirler, yine farkli kadinlardan olmus 3-4 cocuklu bir adamla birlikte olup sonra tekrar ayrilabilirler. lakin siz bunu yapamazsiniz. aklinizi basiniza alin. daha yeni evlisiniz evliliginiz oturmadan sakin cocuk yapayim demeyin!

Konuyu okuyunca aklıma Yaprak Dökümündeki Oğuz geldi

Konuya gelirsek, eşin çok rahat birine benziyor, bence çocuk yapma yarın birgün diğer sevgilileriyle tekrar birşey yaşamaya kalkarsa üzülen sen olursun. Çok genişler demekki baksana kadın seninle evli olduğunu bile bile, gelip beni sevdiğini söylemezsen başka bir ilişkiye başlarım diyor.

Tabikide hayir. Ama biseyleri net ogrenene kadar da problem yaratmak istemiyorum cunku hadi hicbisey olmadi aralarinda ben problem yaratip onu sogutmamla kalicam

Senin şuan sorun ettiğin şey tam olarak ne ??
Yani burada tek problem eşinin seni aldatmaması çocuklarının anneleriyle bir ilişki içerisine girmemesi mi
başka bir konu seni rahatsız etmiyor mu ?
Yoksa aslında eşinle alakalı herşey mi ? sorun .. Sonuçta eşin bariz belli rahat bir adam ve asıl rahatsızlığın ve güvensizliğin bu mu ?

Kesinlikle dogru gelmiyo. Ama bazen bu hirsa yenik düştüğüm oluyo. Cocuklari cok seviyorum. Ve gercekten cok ilgili bi baba benden olan cocugu onunla birlikte yetistirmek istiyorum
Hırsa yenik düşmeyin, biraz zaman tanıyın kendinize ilişkinize... Böyle bir hırsın dahil olmadığı çocuk isteğiyle yaşayın bunu.

aynen bende senın gbı dusunuyorum
daha adamın kımbılır nelerı var da konu sahıbı bılmıyor

yok hayir esim kadinin iliskiye baslamasindan cekinmiyo hatta ona ben seni aramicam ne yaprsan yap demis

Cocuk konusunda kesinlikle haklisiniz. Sirf inat ugruna gibi goruyorum bende. Ve bu duygudan kurtulmak istiyorum cunku benim icin cok erken bu.
bol bol hobi edin meşgale bul kendine çocuk fikrini düşünme kocanı da hayatının merkezine oturtma,zira evliliğiniz sağlam temeller üzerinde değil maalesef..Kimsenin yuvası bozulsun istemem kesinlikle ama burdan uzun soluklu gözükmüyor..bu sebeple kendinle ilgilen kesinlikle.

aynen bende senın gbı dusunuyorum
daha adamın kımbılır nelerı var da konu sahıbı bılmıyor
Böyle konuları okuyunca erkeklerin kadınları elde bir bildiği şu muhabbetlerine kızamıyorum ..
Çünkü örneklerini bizde okuyoruz, görüyoruz .. Biz hemcinsimize kızarken adamlar tabi dillerine dolarlar, her adiliği de pişkin, pişkin yaparlar .

Kadin hakkinda olan seyleri sadece esimden duysaydim inanmazdim. Ama benim akrabam bile soyluyor. Sinirli bir yapisi varmis asiri derecede sinirli. Tek bir sinirinde butun cami cerceveyi indiriyormus. Hatta bikeresinde esimin burnunu bile kanatmis.

Onyargili davranmamak icin inan kendimi zorluyorum. Neyse, kararini vermissin, ama bukadar karisik gecmisi olan bir adama oyle koru korune guvenmek cok saglikli degil bence. Eski hatunlarla gorusmelerini daha kontrol altinda tutmani tavsiye ederim. Cocuklara ve eski hatunlara karsi kullanacagin stratejiyide daha onceden yani evlenmeden once dusunmussundur, simdi evlendikten sonra neden bu sorulari tekrar tekrar dusunuyorsun, bi enteresanlik var. Demek ki esinin davranislarinda sezdigin biseyler var, yada degisen biseyler var.

Alman mi bu diger hatunlar? Alman hatunlara disini gostermen gerekir ki cekinsinler senden. Aralarinda yasiyoruz da, biliyoruz da konusuyoruz.

Bu kadininda 4ayri adamdan Çocuğu var. Ve ilk cocugu bi partide tanistigi adamdan olmus

O kadar normal sıradan önemsiz bir olay anlatıyormuş gibi anlatıyorsun ki,

sinirlerim zıpladı bu kadar normal geliyorsa,

bu konuda şikayet etmede hakkın yok.

ben sunu anlamadım eskı es arıyor yarına kadar benı arayıp sevdgını soylemezsen baskasıyla ılıskıye baslarım ne alaka yanı konu sahıbının esı eee basla banane dememısmı kadına

ben sunu anlamadım eskı es arıyor yarına kadar benı arayıp sevdgını soylemezsen baskasıyla ılıskıye baslarım ne alaka yanı konu sahıbının esı eee basla banane dememısmı kadına

Kadın ne münasebet konu sahibinin eşine böyle bir tehditte bulunuyor ki aralarındaki muhabbet sadece çocuk değil mi yani ..
Yani aynene adam banane deyiverseymiş .
Bi de bunları konu sahibine kim anlatıyor ..

Bu kontrol altinda tutmayi ona belli etmemem lazim ki eger bisey varsa iyice gizlemesin. Bunu ne sekilde yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…