- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
- Konu Sahibi heceyarisi
-
Öyle hemen soğuyacaksa soğusunTabikide hayir. Ama biseyleri net ogrenene kadar da problem yaratmak istemiyorum cunku hadi hicbisey olmadi aralarinda ben problem yaratip onu sogutmamla kalicam
Cocuk konusunda kesinlikle haklisiniz. Sirf inat ugruna gibi goruyorum bende. Ve bu duygudan kurtulmak istiyorum cunku benim icin cok erken bu.pardon eşiniz ben yanlış yazdım ,başka çocuklar çıkmayacağının garantisini veremez bence size..ve sırf bu sebepten lütfen çocuk yapmayın..ha derseniz ki ben anne olmaya hazırım kocam için değil anlarım ..ama siz baya baya diğer kadınlarla yarışmak için onlardan altta kalmamak için çocuk istiyorsunuz ,çocuk oyuncak değil bir kere..sanki adam ayrılmamışta görünmez bir kumalık zinciri varmış gibi lanse ediyorsunuz.başından bilirken bu rahatsızlık nedendir..
Tabikide hayir. Ama biseyleri net ogrenene kadar da problem yaratmak istemiyorum cunku hadi hicbisey olmadi aralarinda ben problem yaratip onu sogutmamla kalicam
Hırsa yenik düşmeyin, biraz zaman tanıyın kendinize ilişkinize... Böyle bir hırsın dahil olmadığı çocuk isteğiyle yaşayın bunu.Kesinlikle dogru gelmiyo. Ama bazen bu hirsa yenik düştüğüm oluyo. Cocuklari cok seviyorum. Ve gercekten cok ilgili bi baba benden olan cocugu onunla birlikte yetistirmek istiyorum
aynen bende senın gbı dusunuyorumBence ne belli daha çocuğu çıkmayacağı, ya da daha farklı konularda çeşitli problemler ..
Konu sahibine önce gerçekten akıl fikir diliyorum ..
Biraz olsun aklı varsa çocuk olayını epeyce erteler ..
Belli ki onun da kabulleneceği şeyler değil ki böyle acabalar içerisinde.
yok hayir esim kadinin iliskiye baslamasindan cekinmiyo hatta ona ben seni aramicam ne yaprsan yap demisÖyle hemen soğuyacaksa soğusun
Adamın oradan buradan çocukları fırlıyor siz soğumuyorsunuz; siz şüphe duydunuz diye mi soğuyacak
Eşiniz neden çekiniyor eski eşinin yeni ilişkiye başlamasından?
Ya da o çekinmiyor diyelim kadın neden çekileceğini düşünüyor?
bol bol hobi edin meşgale bul kendine çocuk fikrini düşünme kocanı da hayatının merkezine oturtma,zira evliliğiniz sağlam temeller üzerinde değil maalesef..Kimsenin yuvası bozulsun istemem kesinlikle ama burdan uzun soluklu gözükmüyor..bu sebeple kendinle ilgilen kesinlikle.Cocuk konusunda kesinlikle haklisiniz. Sirf inat ugruna gibi goruyorum bende. Ve bu duygudan kurtulmak istiyorum cunku benim icin cok erken bu.
Böyle konuları okuyunca erkeklerin kadınları elde bir bildiği şu muhabbetlerine kızamıyorum ..aynen bende senın gbı dusunuyorum
daha adamın kımbılır nelerı var da konu sahıbı bılmıyor
Sizin de içinize sinmeyen şeyler var belliyok hayir esim kadinin iliskiye baslamasindan cekinmiyo hatta ona ben seni aramicam ne yaprsan yap demis
Bu kadininda 4ayri adamdan Çocuğu var. Ve ilk cocugu bi partide tanistigi adamdan olmus
ben sunu anlamadım eskı es arıyor yarına kadar benı arayıp sevdgını soylemezsen baskasıyla ılıskıye baslarım ne alaka yanı konu sahıbının esı eee basla banane dememısmı kadınaBöyle konuları okuyunca erkeklerin kadınları elde bir bildiği şu muhabbetlerine kızamıyorum ..
Çünkü örneklerini bizde okuyoruz, görüyoruz .. Biz hemcinsimize kızarken adamlar tabi dillerine dolarlar, her adiliği de pişkin, pişkin yaparlar .
ben sunu anlamadım eskı es arıyor yarına kadar benı arayıp sevdgını soylemezsen baskasıyla ılıskıye baslarım ne alaka yanı konu sahıbının esı eee basla banane dememısmı kadına
Bu kontrol altinda tutmayi ona belli etmemem lazim ki eger bisey varsa iyice gizlemesin. Bunu ne sekilde yapabilirimOnyargili davranmamak icin inan kendimi zorluyorum. Neyse, kararini vermissin, ama bukadar karisik gecmisi olan bir adama oyle koru korune guvenmek cok saglikli degil bence. Eski hatunlarla gorusmelerini daha kontrol altinda tutmani tavsiye ederim. Cocuklara ve eski hatunlara karsi kullanacagin stratejiyide daha onceden yani evlenmeden once dusunmussundur, simdi evlendikten sonra neden bu sorulari tekrar tekrar dusunuyorsun, bi enteresanlik var. Demek ki esinin davranislarinda sezdigin biseyler var, yada degisen biseyler var.
Alman mi bu diger hatunlar? Alman hatunlara disini gostermen gerekir ki cekinsinler senden. Aralarinda yasiyoruz da, biliyoruz da konusuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?