ne yapmam gerekiyo bilmiyorum :(

Ya bide 2009 ona sahip olma duygum vardi hep hayallerim vardi galiba ona olan asiri duskunlugum bagliligim bu yuzden. Dediginiz gibi umarim tersi bisey cikmaz. Bide sogukkanli olmaya calisiyorum. Mesela ben onu kaybetme korkusuna dustugumu gormesindense onun bu korkuda olmasini saglamaya calisiyoru . Tek sorun asiri duygusalim

almanlar nasıl karsılar tabı bılmıyorum ama turkler normal karsılamaz orası kesın

o degılde ya adam evlıyken baskasından cocuk yaparsa
Maalesef o da bir ihtimal ..
konu sahibesi daha 20 yaşında gençliğine yazık heryacana kanıp yapılan bir evlilik belkide.

Canım benim daha çok gençsin sen ailen karşı çıkmadı mı evliliğinize ??
Onlar biliyorlar mı eşinin durumlarını ?
Annemin hic basimizda durup bize baktigini hatirlamiyorum. Ben hep ananemle buyudum bana o bakti. Ve ananem bizim isteklerimize pek karismaz sadeve din yonunden istemedi ama sana kalmis sonra beni vermediniz ben bu durumdayim deme dedi. Babam zaten benden bihaber

Daha 20 yaşındasın karşındaki adam 36 yaşında hayatı bir hayli karışık ve farklı kültür ve matıkla yetiştirilmişsiniz ..
Senin düşündüğün gibi olamaz hiçbirşey kültür farkı böyle birşey işte .. Senin ilişki anlayışınla onunki bir olamaz .
Zor canım yaş farkı , kültür farkı , herşey zor sizin için .

Sakın hemen çocuk yapma. Bu adam yarın birgün senle evliyken başkasından çocuk yapar aman Allah'ım dikkat

Maalesef o da bir ihtimal ..
konu sahibesi daha 20 yaşında gençliğine yazık heryacana kanıp yapılan bir evlilik belkide.
Bak canım madem artık bu durumdasın kendini sağlama almalısın ..
Almaya ya gidiceksin sanırım ..
Orada dil öğren ve bir meslek edin orada sosyal imkanlar bir hayli güzeldir .
Kendini maddi manevi garantiye al önce kendin için sonra evliliğin için yaşa ..

ak canım madem artık bu durumdasın kendini sağlama almalısın ..
Almaya ya gidiceksin sanırım ..
Orada dil öğren ve bir meslek edin orada sosyal imkanlar bir hayli güzeldir .
Kendini maddi manevi garantiye al önce kendin için sonra evliliğin için yaşa ..

Bende bunlari dusundum hadi olmadi ayrildik 2sene disimi sıksam sonra suresiz oturma hakki aliyorum. Yani tek yapabilcegim kendimi saglama almak...

Bende bunlari dusundum hadi olmadi ayrildik 2sene disimi sıksam sonra suresiz oturma hakki aliyorum. Yani tek yapabilcegim kendimi saglama almak...
Evet canım ve sen de kendini sağlama alacaksın ..
Elin bir çocukla geri dönersen başına neler gelebilir biliyorsun değil mi ..
O yüzden aklını kullan mantıklı davran .

Evet canım ve sen de kendini sağlama alacaksın ..
Elin bir çocukla geri dönersen başına neler gelebilir biliyorsun değil mi ..
O yüzden aklını kullan mantıklı davran .
Hepinize cok tesekkur ederim. Dediklerinizi uygulucam kesinlikle

Siz arka arkaya 2 çocuk yapınca onlardan bir farkınız üstünlüğünüz olmayacak.
Çocuk yapmadan önce bu evliliğe zaman tanıyın derim..

Siz arka arkaya 2 çocuk yapınca onlardan bir farkınız üstünlüğünüz olmayacak.
Çocuk yapmadan önce bu evliliğe zaman tanıyın derim..
Yani evet aslinda. Zaten 2tane cocugu var cocuk hasretinden yanip bitmiyo. Belkide bir anda cocugumuz olursa cogu seyi yasayamadiktan sonra aldatma yoluna gidebilir. Siz soyleyince daha net gorunuyo gozume

bilerek evlenmişsin öncelikle hata sende...adam her birlikte olduğu kadından çocuk yapmış..valla Allah kolaylık versin..bencede güvenme eşine..

O kadar normal sıradan önemsiz bir olay anlatıyormuş gibi anlatıyorsun ki,

sinirlerim zıpladı bu kadar normal geliyorsa,

bu konuda şikayet etmede hakkın yok.
Benim annemin 3ayri adamdan 3cocugu var. Ve ilk cocukla ayni evde kardes gibu büyüdüm. Belkide bu yuzden bu durumu o kadar rahat anlatiyorum. Cunku o kadina kotu bi laf etmeye hakkim yok aynisini benim annem yapti. Bu ortamda büyüdüğüm icin bunu cok büyük bir hataymis gibi goremiyorum.

Kadinin sorunu beki , beni ara seviyorum de diyor..
Alla Alla ...

Sende bence acele etme cocuk icin
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…