- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- 73
- Konu Sahibi heceyarisi
-
Ya bide 2009 ona sahip olma duygum vardi hep hayallerim vardi galiba ona olan asiri duskunlugum bagliligim bu yuzden. Dediginiz gibi umarim tersi bisey cikmaz. Bide sogukkanli olmaya calisiyorum. Mesela ben onu kaybetme korkusuna dustugumu gormesindense onun bu korkuda olmasini saglamaya calisiyoru . Tek sorun asiri duygusalimUmarım canım ...
Hayırlısı Hakkında ama zor bir durum seninki güçlü ve soğukkanlı olabilmelisin ..
Panikle hareket edersen hataya düşersin ..
Belki evlilik için bile beklemeliydin yorumlarından okuduğum kadarıyla tuhaf bir tutkun var kocana ..
Yaşını bilmiyorum ama tüm o yazdığın şeyler evlilik içerisinde geçip gidiyor ve yeri daha sağlam başka duygu ve düşünceler alıyor .
Maalesef o da bir ihtimal ..almanlar nasıl karsılar tabı bılmıyorum ama turkler normal karsılamaz orası kesın
o degılde ya adam evlıyken baskasından cocuk yaparsa
Annemin hic basimizda durup bize baktigini hatirlamiyorum. Ben hep ananemle buyudum bana o bakti. Ve ananem bizim isteklerimize pek karismaz sadeve din yonunden istemedi ama sana kalmis sonra beni vermediniz ben bu durumdayim deme dedi. Babam zaten benden bihaberCanım benim daha çok gençsin sen ailen karşı çıkmadı mı evliliğinize ??
Onlar biliyorlar mı eşinin durumlarını ?
cocuk yapıp kendını yakmaz umarımMaalesef o da bir ihtimal ..
konu sahibesi daha 20 yaşında gençliğine yazık heryacana kanıp yapılan bir evlilik belkide.
Daha 20 yaşındasın karşındaki adam 36 yaşında hayatı bir hayli karışık ve farklı kültür ve matıkla yetiştirilmişsiniz ..Ya bide 2009 ona sahip olma duygum vardi hep hayallerim vardi galiba ona olan asiri duskunlugum bagliligim bu yuzden. Dediginiz gibi umarim tersi bisey cikmaz. Bide sogukkanli olmaya calisiyorum. Mesela ben onu kaybetme korkusuna dustugumu gormesindense onun bu korkuda olmasini saglamaya calisiyoru . Tek sorun asiri duygusalim
Bak canım madem artık bu durumdasın kendini sağlama almalısın ..Maalesef o da bir ihtimal ..
konu sahibesi daha 20 yaşında gençliğine yazık heryacana kanıp yapılan bir evlilik belkide.
ak canım madem artık bu durumdasın kendini sağlama almalısın ..Annemin hic basimizda durup bize baktigini hatirlamiyorum. Ben hep ananemle buyudum bana o bakti. Ve ananem bizim isteklerimize pek karismaz sadeve din yonunden istemedi ama sana kalmis sonra beni vermediniz ben bu durumdayim deme dedi. Babam zaten benden bihaber
Bende bunlari dusundum hadi olmadi ayrildik 2sene disimi sıksam sonra suresiz oturma hakki aliyorum. Yani tek yapabilcegim kendimi saglama almak...ak canım madem artık bu durumdasın kendini sağlama almalısın ..
Almaya ya gidiceksin sanırım ..
Orada dil öğren ve bir meslek edin orada sosyal imkanlar bir hayli güzeldir .
Kendini maddi manevi garantiye al önce kendin için sonra evliliğin için yaşa ..
Evet canım ve sen de kendini sağlama alacaksın ..Bende bunlari dusundum hadi olmadi ayrildik 2sene disimi sıksam sonra suresiz oturma hakki aliyorum. Yani tek yapabilcegim kendimi saglama almak...
Hepinize cok tesekkur ederim. Dediklerinizi uygulucam kesinlikleEvet canım ve sen de kendini sağlama alacaksın ..
Elin bir çocukla geri dönersen başına neler gelebilir biliyorsun değil mi ..
O yüzden aklını kullan mantıklı davran .
Insallah. Hayirlisi zamana birakmaktan baska carem yokÇok karışık bir durum Allah yardımcınız olsun
Yani evet aslinda. Zaten 2tane cocugu var cocuk hasretinden yanip bitmiyo. Belkide bir anda cocugumuz olursa cogu seyi yasayamadiktan sonra aldatma yoluna gidebilir. Siz soyleyince daha net gorunuyo gozumeSiz arka arkaya 2 çocuk yapınca onlardan bir farkınız üstünlüğünüz olmayacak.
Çocuk yapmadan önce bu evliliğe zaman tanıyın derim..
Merhaba kizlar. Açıkçası beni cok rahatsiz eden bir durum var ve sizlerle paylaşmak görüşlerinizi almak istedim. Eşim yabancı. Ve çok önce yani sanirim 2010yillarinda sevgilisi hamile kalmis ve esime cocuk 2yasindayken soylemis. Test falan yapmislar iste. Simdi bu sevgiliden bi cocugu var. Bide 2011yilinda biriyle sevgili oluyo kadin hamile kalinca cocuk uzerinde esit haklara sahip olmak icin evleniyo. Ama kadindan herkes psikolojik rahatsizliklari var diye bahsediyo. Yani ben tanimiyorum ama duydugum kadariyla asiri derecede agresif biri. Hatta birlikteyken esime fiziksel zararlar bile vermis. Simdi biz evliyiz ve kadin buna ragmen gecen gun yarina kadar vaktin var eger beni arayip beni hala sevdigini soylemezsen yeni bi birliktelige baslicam demis. Simdi bu kadindan cocuk oldugu icin surekli gidip gelme mevzusu var. Esime guveniyorum. Ama iste bu durum bende gereksiz kiskancliga yol aciyo. Sirf bu yuzden daha evliligimizin basinda çocuk istiyorum mesela. Ve ilk cocugu simdi 5yasinda. Ama ikinci cocugu 1.5yasinda. En buyuk korkum ise ilk cocuguyla anlasabilcegime eminim. Ama sanki diger cocuk annesinin dolduruslariyla cok problem yaraticak gibi geliyo. Ve ilk cocugu cok yaramaz ve huysuz. Cocuklarini seviyorum gerçekten. Ama bazen benimde sinirli anlarim oluyo ve bagrismalara dayanamiyorum. Cocuklara nasil davranmam lazim? Ve bu kadinla nasil basa cikarim? Yardimci olun lutfen
Benim annemin 3ayri adamdan 3cocugu var. Ve ilk cocukla ayni evde kardes gibu büyüdüm. Belkide bu yuzden bu durumu o kadar rahat anlatiyorum. Cunku o kadina kotu bi laf etmeye hakkim yok aynisini benim annem yapti. Bu ortamda büyüdüğüm icin bunu cok büyük bir hataymis gibi goremiyorum.O kadar normal sıradan önemsiz bir olay anlatıyormuş gibi anlatıyorsun ki,
sinirlerim zıpladı bu kadar normal geliyorsa,
bu konuda şikayet etmede hakkın yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?