- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi heceyarisi
-
eskı sevgılı nekı normal arkadaslarını kaldıramıyoruz hey yavrum hey 2 kadın 2 de cocuk cınayet sebebıSürüsüne bereketçoğumuz eski sevgiliyi bile kaldıramıyoruz 2 kadın 2 çocuk ne diyim Allah sabır versin
ben sunu anlamadım eskı es arıyor yarına kadar benı arayıp sevdgını soylemezsen baskasıyla ılıskıye baslarım ne alaka yanı konu sahıbının esı eee basla banane dememısmı kadına
bana esim anlatti. Bizim akrabamiz esimin babasiyla evli. Biz ordan tanisiyoruz ve cogu seyi akrabamizdan ogreniyorumKadın ne münasebet konu sahibinin eşine böyle bir tehditte bulunuyor ki aralarındaki muhabbet sadece çocuk değil mi yani ..
Yani aynene adam banane deyiverseymiş .
Bi de bunları konu sahibine kim anlatıyor ..
Niye belli etmiiceksin canim, her gittigini her geldigini bilmek istiyorum de. Hatta yaninda sende git. Alman midesi bu, normaldir bunlarda kocanin eski karisinin evine girip cikmak. Sende hazmedebileceksen, ki bisuru seyi hazmetmissin zaten, kontrolu bu sekilde eline alacaksin. Sensiz gorusup konusmasini onle onlarla.Bu kontrol altinda tutmayi ona belli etmemem lazim ki eger bisey varsa iyice gizlemesin. Bunu ne sekilde yapabilirim
adamda baska ayaklar var kesınKadın ne münasebet konu sahibinin eşine böyle bir tehditte bulunuyor ki aralarındaki muhabbet sadece çocuk değil mi yani ..
Yani aynene adam banane deyiverseymiş .
Bi de bunları konu sahibine kim anlatıyor ..
ıyı hos da degermı bı erkek ıcın bıde onu dusun yanıBu kontrol altinda tutmayi ona belli etmemem lazim ki eger bisey varsa iyice gizlemesin. Bunu ne sekilde yapabilirim
HayIr. Aksine finansal problemleri bile var. Ben 2009tanistim onunla. O sene sevgilisiyle turkiyeye gelmisti ve ondan cok ama cok hoslandim. O almanyaya geri dondukten sonra hep ona benzeyen birilerini aradim tavir hal hareket olarak.hikaye karisti. senin akraban kocanin babasiyla evli? sende oglunu aldin? hayirdir cokmu balli bunlarin sulaylefinansal konuda cokmu rahat ettiriyorlar, olay bu mu. seninde her bi halti kabul edip almanyaya goc edecegine gore bu iste boyle birseyler var. umarim yoktur (ah benim bu onyargili tavirlarim ahhh..).
bana esim anlatti. Bizim akrabamiz esimin babasiyla evli. Biz ordan tanisiyoruz ve cogu seyi akrabamizdan ogreniyorum
Irkçılık yapmak değil amacım ama Almanlar ve bizler zaten çok farklıyız onlara normal gelen herşey bizlere aşırı ..adamda baska ayaklar var kesın
evet belkide aradaki kultur farkina alisana kadar bu duruma sabretmem grekiyo. Cocuk isi askida suan yani evet hirsla yapilan bir çocuk cok yanlis olur. Belkide dediginiz gibi zaman akisina birakip gormem gerekiyo. Ben dersini almis gibi hissediyorum suan ama umarim tersi cikmazBak kardeşim bunlar ilişkiniz için çok zehirli muhabbetler yazık değil mi sana ..
Eşine güveniyorsan ve sana sevgisi tam, hatalarından ders almış bir adamsa seni böyle muhabbetlerle boğmaz bunlara mahal vermez ve senden hiç kimse için soğumaz ..
Ben sizin ilişkinizi sonunuzu pek hayırlı göremiyorum inan ..
Benim nacizane tavsiyem bebek yapma zaman ver izle ...
Madem herşeyi kabul etmişsin sorun çıkarmadan izleyip anlamaktan başka şansın yok şuan ..
Kabullendiğin şeylerden sonra kalkıp sorrun çıkarman zaten yanlış olur ..
Eşin sorumluluk sahibi güvenilir biri gibi durmuyor ama umarım herşey güzel olur sizin için ..
Diğer arkadaşlarda yazmış .. Sen Alman değilsin bizler için bazı şeyler o kadarda kolay değil .. Bunları düşün ve ilişkine evliliğine zaman tanı derim ben.
Canım sen kaç yaşındasın ?Bilmiyorum. Belkide sevdigim icin kabullendim hala dahada cok seviyorum sesini duymak mutlu olmama yetiyo. Teni teninin kokusu sanki sdece benim icin yapilmis ve cok cok ozel.
Umarım canım ...evet belkide aradaki kultur farkina alisana kadar bu duruma sabretmem grekiyo. Cocuk isi askida suan yani evet hirsla yapilan bir çocuk cok yanlis olur. Belkide dediginiz gibi zaman akisina birakip gormem gerekiyo. Ben dersini almis gibi hissediyorum suan ama umarim tersi cikmaz
20 yasindayim. Esim 36Canım sen kaç yaşındasın ?
Tatlım inşallah bu olaylardan biri de ilerde senin başına gelmezMerhaba kizlar. Açıkçası beni cok rahatsiz eden bir durum var ve sizlerle paylaşmak görüşlerinizi almak istedim. Eşim yabancı. Ve çok önce yani sanirim 2010yillarinda sevgilisi hamile kalmis ve esime cocuk 2yasindayken soylemis. Test falan yapmislar iste. Simdi bu sevgiliden bi cocugu var. Bide 2011yilinda biriyle sevgili oluyo kadin hamile kalinca cocuk uzerinde esit haklara sahip olmak icin evleniyo. Ama kadindan herkes psikolojik rahatsizliklari var diye bahsediyo. Yani ben tanimiyorum ama duydugum kadariyla asiri derecede agresif biri. Hatta birlikteyken esime fiziksel zararlar bile vermis. Simdi biz evliyiz ve kadin buna ragmen gecen gun yarina kadar vaktin var eger beni arayip beni hala sevdigini soylemezsen yeni bi birliktelige baslicam demis. Simdi bu kadindan cocuk oldugu icin surekli gidip gelme mevzusu var. Esime guveniyorum. Ama iste bu durum bende gereksiz kiskancliga yol aciyo. Sirf bu yuzden daha evliligimizin basinda çocuk istiyorum mesela. Ve ilk cocugu simdi 5yasinda. Ama ikinci cocugu 1.5yasinda. En buyuk korkum ise ilk cocuguyla anlasabilcegime eminim. Ama sanki diger cocuk annesinin dolduruslariyla cok problem yaraticak gibi geliyo. Ve ilk cocugu cok yaramaz ve huysuz. Cocuklarini seviyorum gerçekten. Ama bazen benimde sinirli anlarim oluyo ve bagrismalara dayanamiyorum. Cocuklara nasil davranmam lazim? Ve bu kadinla nasil basa cikarim? Yardimci olun lutfen
Canım benim daha çok gençsin sen ailen karşı çıkmadı mı evliliğinize ??20 yasindayim. Esim 36
almanlar nasıl karsılar tabı bılmıyorum ama turkler normal karsılamaz orası kesınAslında normal karşılaması lazım baksana onlar için alelade sıradan bir durummuş.
o degılde ya adam evlıyken baskasından cocuk yaparsaIrkçılık yapmak değil amacım ama Almanlar ve bizler zaten çok farklıyız onlara normal gelen herşey bizlere aşırı ..
Ve ben de başka işler çıkabileceğini düşünüyorum ..
Sırf evlenmek elde etmek için yapılan evliliğin sonu pek hayırlı bitmiyor ..
Umarım arkadaş mağdur olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?