Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

girlinred

Önümüzdeki maçlara bakıcaz😎🏆
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
8.127
14.253
Ben galiba yazık sıkıntı yaşamasınlar diye diye kendimi hafife aldırdım ama elimde değil durumları yok olsun dedim ben destek olurum ailem olur dedim ama iyi niyetimi suistimal etme dedim ona yine edildi işte. Bana baskı yapıyor evet pahalı şeyler beğenince biraz pahalı değil mi diyo ya ne bileyim ben evleniyorum en özel günlerim 100 liranın hesabını yapıyorum adam 900 TL ye keyfi bi harcama yaptı ben gerçekten bu olayı nasıl atlatcam bilmiyorum
Tabii ki nişanlınla konuşarak atlatacaksın. Bu babasına son kıyağı mıymış yoksa böyle kel başa şimşir tarak olayını çok mu severmiş açıkça sorup öğrenerek. Ben her konuda açık ve net olunmasınsan yanayım. Nişan düğün arifesinde karşı taraftan emin olmak iyidir
 

Arya_Stark01

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
8.440
31.517
Bence ne demek istediğimi gayet iyi anlıyorsunuz çarpıtmaya hiç gerek yok kocaman adam modeli belirlemiş bunu istiyorum diye gittiler AVM ye aldırdı çocuk gibi. Bende kendimden kısıyorum lazerimi falan erteliyorum para biriktiriyim de daha fazla yardım ediyim diye. Böyle durumda kim olsa ne oluyor yaa der

Lazere gitmeyip, 1500 tlilik tek sefer giyilcek nişan elbisesini istiyorsun ama. Oysa lazerden aldiğin sonuç ile bir kaç yil rahat ederdin. Anlamiyorum cidden.
 

Helinsma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
768
455
27
Tabii ki nişanlınla konuşarak atlatacaksın. Bu babasına son kıyağı mıymış yoksa böyle kel başa şimşir tarak olayını çok mu severmiş açıkça sorup öğrenerek. Ben her konuda açık ve net olunmasınsan yanayım. Nişan düğün arifesinde karşı taraftan emin olmak iyidir
Konuşmalı mıyım sizce açıkça nasıl atlatabilirim bu krizi onun derdindeyim
 

giggles

Shady's back.🥴
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
9.043
37.127
Tabii ki nişanlınla konuşarak atlatacaksın. Bu babasına son kıyağı mıymış yoksa böyle kel başa şimşir tarak olayını çok mu severmiş açıkça sorup öğrenerek. Ben her konuda açık ve net olunmasınsan yanayım. Nişan düğün arifesinde karşı taraftan emin olmak iyidir
Tahin Helva Tahin Helva yazdı
Erkek arkadaşı hep böyleymiş

Ben gerçekten bile bile bu yola girilmesine çok şaşırdım
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 16-12-2021

Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 57 gün kaldı.

Bugün bebeğinizin ayak tırnakları tamamen şekillenmiş olacak. Göğüslerinizde, kolostrum denen ilk süt sızıntısını fark edebilirsiniz. Kolostrum gerçek süt üretimi öncesi sarımsı bir sıvıdır. Eğer emzirmeye karar verdiyseniz kolostrum bebeğinizin ilk doğal gıdası olacaktır. Bugünlede doktorunuzla doğum sonrası doğum kontrol yöntemleri hakkında konuşabilirsiniz.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

damdan

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
27.009
62.797
Bence önce bir oturup konuşun

Önceki konuyu da görünce ailesine maaşım olunca dileyin benden ne dilerseniz mi demiş

İyi zam almış maaş 5000 olmuş yani telefon pahalı bir hediye

Kardeş genç özenir de anne neden hemen olur diyor bence bir konuşmak lazım içinde kalanları sevgilinizin
 

runib

Guru
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
658
907
Merhaba, 27 yaşındayım 1 yıldır birlikte olduğum sevgilim var 1 ay sonra nişanımız var.

Sevgilim mühendis 5 bin kadar maaşı var bende çalışıyorum. Ama çok fazla kredi borcu var maaşının tamamı neredeyse. Ekonomik durumları olmadığı için nişan bu kadar geç kaldı ve düğün seneye kaldı.

Benim düşüncelerime göre düğün nişan vs. Süreçleri erkek yapmak zorunda değilde elimizden ne geliyorsa onu yaparız şeklinde. Örneğin, 1.5 TL ye nişan kıyafeti beğendim erkek arkadaşıma bunu ben ödeyeyim diye ısrar ediyorum aynı zamanda kuaför paramı , ayakkabıımı vs daha bi kaç şeyi ben veririm diyorum hayır diyo müsade etmiyor ben yaparım diyo öyle desede ben yinede seçim yaparken uygun şeyler seçiyorum.

Asıl soruna gelirsek daha önce de buna benzer bu konum olmuştu ama şimdi direk bunun hakkında konuşmak istiyorum dağılmasın konu diye.
Sorun şu; erkek arkadaşımla babalar günü hediyesi aldık babasına 190 TL ye tişört. Ertesi gün sevgilim tekrar bi hediye daha aldı adidasın bi modeli 900 TL ayakkabı.
Şimdil diyeceksiniz ki sanane kızım babasına bir hediye almasın mı evet tabiki alsın asla böyle bir şeye karışmam evli bile olsak. Ama 1 ay sonra nişanı olacak erkek ailesi yapması gereken büyük masrafları olan çocuğuna bu fiyatta bir hediye aldırması ondan istemesi beni şok etti arkadaşlar.

Ve dünden beri çok kafama takıyorum heves falan kalmadı henüz bi alyans bi tek taş aldı bana ikiside hiç istediğim gibi değil sadece ucuz olsun diyerek aldığımız şeyler. Lütfen bana bi akıl verin ben haksızsam aklımı başıma getirin çok ihtiyacım var şuan yolun çok başındayım korkuyorum bu işlerden. Teşekkürler
medem paranız yok niye nişan yapıyorsunuz bu 1
900 tl ayaykkabı kötü olmuş , bende çok sinirleniridim ama iyi taraflarıda var. babasının niyetini görmüş oldun ayrıca oğluda niyetini öğrenir ona göre davranırsın .seni ilgilendir tabiiki siz bi yola girmişsisniz sende babama alacağım de , almasanda alağım de :)
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 49 Kg. ile 66 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 163 cm. Başlangıç Kilom :73.8 Kg. Şimdiki Kilom :70.4 Kg.

Helinsma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
768
455
27
Bence önce bir oturup konuşun

Önceki konuyu da görünce ailesine maaşım olunca dileyin benden ne dilerseniz mi demiş

İyi zam almış maaş 5000 olmuş yani telefon pahalı bir hediye

Kardeş genç özenir de anne neden hemen olur diyor bence bir konuşmak lazım içinde kalanları sevgilinizin
Açıkça mı konuşmalıyım yanlış olmaz mı aileme aldıklarıma mı karışıyorsun demez mi
 

Swetti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
800
2.304
41
Yanlış anlamayın kesinlikle benim de eşim borcluydu nişan düğün zamanı çok pişmanım. Bütün altinlarim borçlarına gitti. Keşke nişan ve düğünü 1-2 sene erteleseydim de borçlu evlenmeseydim. Benden önce olan borçlarını neden ben ödedim ki salaklık işte.
 

Helinsma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
768
455
27
medem paranız yok niye nişan yapıyorsunuz bu 1
900 tl ayaykkabı kötü olmuş , bende çok sinirleniridim ama iyi taraflarıda var. babasının niyetini görmüş oldun ayrıca oğluda niyetini öğrenir ona göre davranırsın .seni ilgilendir tabiiki siz bi yola girmişsisniz sende babama alacağım de , almasanda alağım de :)

medem paranız yok niye nişan yapıyorsunuz bu 1
900 tl ayaykkabı kötü olmuş , bende çok sinirleniridim ama iyi taraflarıda var. babasının niyetini görmüş oldun ayrıca oğluda niyetini öğrenir ona göre davranırsın .seni ilgilendir tabiiki siz bi yola girmişsisniz sende babama alacağım de , almasanda alağım de :)
Paramız varda 900 TL ayakkabı alacak kadar da yok. Zaten nişanı benim ailem karşılıyor. Nasıl davranmam gerekiyor o zaman da senin ailen benim ailem olur yarışa döner ilişki iyice kötü olur
 

Helinsma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
768
455
27
Yanlış anlamayın kesinlikle benim de eşim borcluydu nişan düğün zamanı çok pişmanım. Bütün altinlarim borçlarına gitti. Keşke nişan ve düğünü 1-2 sene erteleseydim de borçlu evlenmeseydim. Benden önce olan borçlarını neden ben ödedim ki salaklık işte.
Bende biz aile olucaz senin benim yapmayalım dedim iyi niyetli olalım dedim ama işte böyle pişman ediyorlar sonunda