Ne yapmam gerekiyor?

Beni anladığınız için teşekkür ederim. Bana şimdiden yazın muhabbetini yaptı. Sen allah bilir yazın biz tatilde ben bi kıza gözüm takılırsa kıyameti kopartırsın diye. Ne alaka bakarmısın yani dedim ya olur ya dikkat çeken birine 3 saniye 5 saniye bakarım gerçi senin ruhun bile duymazda olurda görürsen tüm gün zehir olur dedi. Adamın bana söylediği şeye bakın
Bu ne böyle. Edepsiz adam. Eski eşi boşuna boşanmamis demek ki.

Böyle hanzo hanzo tiplerin ısrarla peşinden gitme çabası nedir, biri anlatsın bana lütfen. Adam tam öküz, konuşmayı bile bilmiyor, höt zöt böğürüyor. Bir ilişkide iletişim bile doğru düzgün kurulamıyorsa, geriye ne kalıyor? Üstüne bir de arayıp sormuyor. Siz de hala acaba ben mi bir seslensem diye soruyorsunuz. Sebep? Ne yapmayı planlıyorsunuz ki böyle bir dangalakla? Ay bana yine soldan soldan geliyorlar. Taktik filan uygulamıyordur, bu adamda taktik uygulayacak beyin olduğunu hiç sanmıyorum.
Taktik değil adam takılıyordur birileriyle.

Taktik değil adam takılıyordur birileriyle.
Bana da öyle geliyor. Benimde onu aramıcamı zaten bildiği için rahat. Çünkü bana cuma bende kalırsın yemekten sonra dedi bende kalamam eve gitmem lazım demiştim. Adam kalacak birini buldu kesin. Şuan çok doğru bi tahminde bulundunuz. Hatta evde story atmış az önce bitane süs köpeği koltukta sahibi kim Allah bilir

Bana da öyle geliyor. Benimde onu aramıcamı zaten bildiği için rahat. Çünkü bana cuma bende kalırsın yemekten sonra dedi bende kalamam eve gitmem lazım demiştim. Adam kalacak birini buldu kesin. Şuan çok doğru bi tahminde bulundunuz. Hatta evde story atmış az önce bitane süs köpeği koltukta sahibi kim Allah bilir
Allah korumus seni😮

Tovbe tövbe mübarek cuma günü. Seni tebrik ediyorum. Umarım bundan sonra gerçekten hayırlı insanlarla, sana iyi gelecek insanlarla karşılasirsin

Back
X