ben burda kız kardeşinize çok kızdım doğru anladıysam eğer ki sen kimin ne olduğunu biliyorsan bu kız senin eniştene asıldıysa sen günü gelipte benim kocama da asılır bu diye düşünemiyormuymuş merak ediyorum. ben olsam önce ibret-i alem için kardeşimi döver sonra gider kızı döverdim heralde..
Kardeşlerin kaç yaşında nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar anlamadım. Kıza ders vereceklerine ahbap olmuşlar.
Yalnız keşke sinirlerine hakim olup o şekilde bir mesaj çekmeseydin kızın yarın öbür gün başına birşey gelse senden bilecekler.
Annen de o kızı nasıl evine kabul eder anlamış değilim. Bir de kardeşim yine evi terk etti demişsin ailen bu duruma ne diyor?
Ailen hala kızla görüşmesine müsaade veriyorlarsa kardeşinle o kız yine birlikte bir iş çeviyor olabilirler.
Eşin ne güzel olayları anlatmış sana en azından eşinden yana şanslısın.
olur mu canım öyle şey. tamam amenna onlar ailen ama sen kocanla başlı başına bi ailesin. annenide kınadım o kadar mı cahil bi ondan mı öğreniyormuş kardeşinin takıldığı adamı. kusura bakma ama kardeşin tahtasız en ufak kavgada çık git evden bende evli değilim ama ben her şeyde kalkıp evden gitsem başta sevgilim kızar banaşaka bir yana kardeşin çok dengesiz o ne canım öyle kavga ettim gideyim. olursam olurum sebebi. bugün benim tokadımı yemeyen ilerde milletin tekmesini yiyince benim atacağım tokada hasret kalırda şimdi döv benim ablam der. o saatten sonra iş işten geçmiş olur seni döven dövmüş bir de ben dövmem derim içine iyice oturur.
Valla arkadaşım kizkardeslerin basta görüşmeyi kestikleri kızla neden görüşmeye başlamışlar anlamadım birde senin Kızkardeşin neden evden kaçıyor ve kac yaşında. .Esim sana açıkca anlatmis iyi de etmis ama bu kız konusunda temkinli olmakta fayda var belli ki arsiz bir kiz
dünya kadar şey yazdım bu kıza daha sonra msjlarımı okuduğumda 2 lafımdan birisi seni deşerim evini biliyorum gelicem sen benim kocama numaranı verecek cesareti kimden alıyosun olmuş...
pek anlayamadım da kız sadece numarasını yazıp verdiği için mi bu kadar emin oldunuz asıldığından?
bi de kız belki daha önce dükkanın önünden devamlı geçiyodu.fakat eşinizin o olaydan sonra gözüne gelmeye başladı.böyle olamaz mı?
aynı mahallede oturuyomuşsunuz sonuçta.
yok okadar değil...
eşim kıza kardeşim deyince yanındaki arkadaşına kardeşimmi deyip kıkırdayınca başladı herşey...
sonra semtimizden geçmeyen kız sabahları geçer slm vermeyen kız slm verir oldu...
benim ailemin evini bildiği halde 2 sene boyunca oraya uğramayan kız birden eşimi görünce kız kardeşim aklına geldi ve numarasını verme gereği duydu...
kız oynak bişey olduğu için bukadarı bana yettide arttı bile...
Valla ben kızın yerinde olsam karakola gider, şikayet ederim sizi... Neymiş numara vermeye çalışmış, esas eşiniz "sağlam pabuçsa" zaten sorun olmamalı; çevrenizdeki herkesi kırıp geçirmişsiniz... Aldatıldığı halde son derece asil bir şekilde ayrılan ne kadınlar ne erkekler var; bir de bir karşılaşmadan bile neler çıkartan sizler...
Kısacası yanlış şeyler yapmışsınız, artık durun ve sakinleşin, çevrenizdekilerin gönlünü alın; (kız konusunda haklı mısınız bilmiyorum ama haklıysanız bile) olur öyle şeyler, hayat bu, eşinize yazan kadın da olacaktır (hatta erkek bile olabilir); bunu duymuşsunuz ama peki duymadıklarınız ne olacak?
İki insan bir çok insanı geçip birbirlerini seçerler ve aslında her gün bir sürü insanın arasından geçip sevdiklerine gelirler... Sizin insanları deşmenize veya bununla tehdit etmenize gerek olmamalı
Bence kizin üstüne varmayi birakin artik, kizkardesinize odaklanin asil, ne diye habire evden kacip duruyormus, basina bir is gelecek kizin allah korusun.
Zaten esiniz hic yüz vermemis, kizda pisman görünüste, sizde hepsini izliyorsunuz, bence bundan sonra kimseyede güvenemediginiz icin sizden habersiz kus bile zor ucar ailenizde.
Dedigim gibi kizkardesinizle ilgilenin, siz böyle sinirli oldugunuz sürece, kizkardesiniz hep baskalarindan medet umup kendi ablasina bile birsey anlatmadan evden kacacak vs
Neymis derdi, ögrenin. O kizin konusuda acildigi zaman "O konuda sana cok kIrIldIm, ama simdilik olaya bir sünger cektim, simdi önemli olan sensin" de. Biraz zaman gecirin beraber, konusun, oturun. Anlasinki yalanci arkadaslara ihtiyaci yok, dag gibi ablasi var arkasinda. Su anda sizin onun üstüne gitmeniz yanlis bence, o kendisini koruyacak yasta degil henüz, ama siz yasinizla ve karakterinizle ailenizi cok güzel koruyabilirsiniz.
Esimde evlendigimizin ilk yillarinda bir kizla yakinlasmisti ve ben cok kavga gürültü etmistim ozaman, bosanmakla bile tehdit etmistim, kiz bekardi ve son derece dekolteyle, mini elbisesiyle ve türlü türlü bahanelerle esimle yüz yüze geliyordu, samimiyet kuruyordu, evli oldugu icin esim ona karsi soguk davranmasi gerekirken esim "ay yazik, kizin kimsesi yok, benden yardim istiyor" ayaklari yapiyordu. Senin esini valla öpte basina koy, helal olsun esine
Demekki dedim, kizda bir yesil isik yakmiski, esimde pesinde dolaniyor.
Cok büyük evde kavga yasadim, esyalar kirildi, komsular kapiya dayandi, evden ayrildim annemgilde kaldim vs sonra
Kiz cekti gitti baska yerde yasamaya basladi, biz esimle tekrar baristik.
Seneler sonra ögrendimki meger benim kizkardesimle cok iyi arkadaslarmis, hatta annemle gidip evlerinde kalmislar, ben bunu kizin dügünü olacagi zaman ögrendim kizkardesim hazirlik yaparken ortaya cikti, cok kIrIlmistim.
Ozamanlar nekadar agladigimi, bu kiz yüzünden nekadar evde esimle tartistigimi, neler yasadigimi en iyi annem ve kizkardesim bilir, yinede masallah aralarindan su sizmiyor, kiz uzakta olmasina ragmen hic bagi koparmamislar meger hep telefonla, internetle vs iletisimde kalmislar.
Ben kizkardesimin erkek arkadasini ögrendigimde mesela 5 aydir cikiyorlarmis, ama tanistiran o kiz olmusmus, yani benden bile yakinmis kizkardesime...
Bende hic kizi suclamadim ögrendigimden sonra, ne anneme ne kizkardesime karsi birsey demedim, onlar lafi acacak gibi olunca "cahillikti iste, gecti gitti" dedim kapattim konuyu, ama anladimki ben kardesimle daha iyi iletisim kurmam gerekiyor.
Öylede oldu, gecmiste bana hicbirsey anlatmazken, simdi bir gün aramasa bir gün mutlaka arar kardesim yada ben ve herseyimizi paylasiriz.
Tüm arkadaslarinida bilirim artik, anneme karsida öyle, ücüncü sahislar yüzünden birdaha ne esimden ne ailemden olmak istemiyorum, bu yüzden biraz sanki olaylari kapatmis gibi gözükmek gerekiyormus meger.
Bu arada kiza hicbirsey yapmamistim...hatta annemdeyken yanima gelmisti ve benden dolayi olmus cok üzgünüm demisti, bende onunda suclu oldugunu biliyordum ama gencligine cahilligine verdim, yani sonucta benim esim evli olandi, kiz bekardi ve henüz 16-17 yasinda falan, ama birsey dememistim "Konusmak istemiyorum" diyip odaya cekilmistim...
Boş yere bu kadar kafana takıyorsun yani eşine asılma olayını, zaten eşin pas vermemiş ve sana olan biteni anlatmış.
Bence asıl suç senin annen ve kız kardeşinde, eşine gerçekten asıldığından eminsen, annen kardeşin kiminle takılıyor diye onun ağzından laf almaya çalışacağına damadıma asılma kızımın huzurunu kaçırma diye iki laf sokuştursaymış.
Ayrıca yanlış okumadıysam kardeşini döv diyen olmuş galiba kesinlikle katılmıyorum dayak atmakta yemekte insanlara yakışmaz. Kardeşini kazanacağın yerde tamamen kaybeder hatta düşman kazanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?