Buranın medeni bir platform olduğunu, kimsenin diğeriyle çete kurmadığını, her ne kadar çoğu zaman benzer fikirlerde olsak da birbirimize katılmadığımız yerler olduğunda bunu da medenice belirttiğimizi örneklerle anlatmak istedim, hani şu an önce beni üstüne gelmekle itham eden arkadaşa
Minimarjiye ninni yerine kk'dan konu açıp okumayı düşünüyorum. Yeterince delirmezse senden de yardım isterim.
O eğlence arıyordu boşver sürekli şaka yapıyordu zaten
Sen çetemizi bu yüzden mi yıktın ,aramızdaki tüm aşk bitti marji
babama dedim ki baba istemeye gelicekler
tamam kızım ama ben altın bilezik kurban filan istemem konuşun kendi aranızda dedi
teyzemin 3 kızı var hepsine de bayramda kurban geldi hemde bilezikle beraber
tek kızım bana gelmedi :26:
O eğlence arıyordu boşver sürekli şaka yapıyordu zaten
Sen çetemizi bu yüzden mi yıktın ,aramızdaki tüm aşk bitti marji
Eğlence aradığımdan bu kadar eminsiniz yani…tebrik ederim teşhislerinizi bu denli keskin yapıyorsunuz yani.....bu kadar emin konuşmak doğru mu acaba? Çünkü birinci şahıs ağzından cevap veriyorum: eğlence aradığım yok. 32 yaşında belli bir yerde olan biriyim nerde eğleneceğimi gayet iyi bilirim.
Demeyeyim diyorum da bir şey üstü kapalı laflar gelince tutamıyorum kendimi..bana Türkçe dersi vermeye çalışan kişi orda “şaka” diye yazılı vurgulamamı görmemesi için ancak ön yargılı yaklaşması lazım yorumlara.
Demeyeyim diyorum da bir şey üstü kapalı laflar gelince tutamıyorum kendimi..bana Türkçe dersi vermeye çalışan kişi orda “şaka” diye yazılı vurgulamamı görmemesi için ancak ön yargılı yaklaşması lazım yorumlara.
Sen yine tek kızsın ben bir de tek çocuğum
Kurban bayramında koç falan gelmedi biz ailemle onları ziyarete gittik memleketlerine insan şöyle üçer beşer keser de mi?
Şanındandır ..Nerdeeee
Hee yazmadan geçmeyeyim bayram hediyesi diye kayınvalidem bilezik takmıştı bana
Zaten pek severim kendisini
Bugün mallığım üstümde niyeyse senin yazdığın mesajları anlayamıyorum.
Cümlenin öznesini yüklemini dolaylı tümlecini falan bulunca cevap yazacağım.
Ama banaysa laf "öpücükler" diyorum sana.. Şimdiden önden yani,bu kadar da tatlıydımdır
sana değil canım boşuna zaman kaybedip öğelere ayırma.
Yaaa bizde sivaslıyız bu vazgeçilmez adetleri uygulamadı babam.
Ne taktılarsa ,eyvallah dedik,altının lafı sözü bahsi bile açılmadı.
Görüyor musun insan kızını azıcık kollar !
Çok bahtsızım çoook
Çok iyi oldu valla hala ayırmadım çünkü,kpss de böyle bir cümle çıkarsa batırdım kesin
yok biz istemedik yada ne takıcaksınız diye sormadık zaten biz erzincanlıyız bizde yok o uhabbet kendileri söylediler şunu takıcaz diye annemlerde ne takarsanız siz bilirsiniz dedi bize gelen bişey yok dedi oğlunuzun evine girecek dedi gerçektende öyle yani ben geline taktık düşüncesinede çok karşıyım mesele bana taktınızda ben gittim keyfime yedim içtim gezdimmi ne yaptıysam yada ne yapacaksam bu evlilik yoluna gidicek borç ödenecekse ev alınacaksa vs vs
ama takı takılmayınca gerçekten laf oluyor yeri geliyor bazı kaynanalar kıız vermek için bahane arıyolarmış bile diyolar yani cahil insan o kadar çokki bu tarz insanları tanımayanlar yok artık daha neler diye bilirler ama gerçekten var bu insanlar düğün biter mesela köyden birinin (özellikle köylü olarak hep akraba ve sıkıfı yani birbine bağlı insanlar sa) takı konuşuur çok takı oldu az takı oldu gibi bunun dışında kim ne takı taktıysa ona yakın bi meblağda bizden onlara gider düğün yapacağı zaman zaten bu düğünü çevresi olanlar yapmalı yani vakti zamanında düğünlere giidp takı taktılarsa düğün yapsınlar yoksa çok masraflı birşey düğün ben kaç yıl evel 2.300 lira salona para verdim ddavulcusu zurnacısı hariç
konu sahibi arkadaş fazlaca sıkıldı sanırım uğramıyor :)))
ya bide bohça bile götürmemiş çok ayıp bişey bu bence bohça dediğin yarım elma gönül alma bi hediyedir konu sahibinin ırdan gelecek 2 don 2 atlete ihtiyacı olmadığına eminim ama n ebileyim bunlar ufak heyecanlardır
kaynana böyle yaparak gelirsen ekime gelmezsen..... politikası uyguluyor sanırım
kendini ezdirme arkadaşım sen değersiz birisi değilsin sonra çok pişman olurusn
kpss zor değil merak etme bu kadar kasmazlar...çıkan soruları bulmaca niyetine sen devirirsin onları
bizde bohça tepsi yapmadık ayıp mı ettik ki :26:
benim giyeceğin donu geceliği ne diye kayınvalidem alsın hiç anlamam
bizde bohça tepsi yapmadık ayıp mı ettik ki :26:
benim giyeceğin donu geceliği ne diye kayınvalidem alsın hiç anlamam
kpss zor değil merak etme bu kadar kasmazlar...çıkan soruları bulmaca niyetine sen devirirsin onları
Bana atlet bile almadılarrr
Bizde yapmadık , annem kocama boxer alıyor falan garip sahneler
Kayınvalidem bana dantelli sütyen falan
o zaman saflıkta ilk 3 ü açıklıyorum
Listeye beni de alın. Atlet almadılar, hatta gaynanam yarısı kullanılmış göz kalemini bana hediye etme teşebbüsünde bulundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?