Ne yapmam, nasıl davranmam gerekiyor?

cartoongirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
61
0
86
Antalya
Merhabalar. Benim üniversiteden tanıştığım ve hala görüştüğüm iki arkadaşım var. Bunlar o zaman nişanlılardı, şimdi evliler ve bir bebekleri var. Kızın hamileliği sırasında eşi başka şehirdeydi. Arada bir beni arayıp buraya gel görüşelim falan diyordu. Ben de samimi olduğum için kötüye yormadım. Ancak sonra konuşmanın yönü değişti. Ben okuldayken senden çok hoşlanırdım gibi şeyler söylemeye başladı. Eşini çocuğunu sorduğumda sürekli geçiştiriyordu. Gecenin bir vakti arıyor ya da mesaj atıyordu. Normal mesaj atsana neyse ama abuk sabuk mesajlar atıyordu. Ertesi gün de şaka yaptım diyordu. Eşi çok iyi birisi ama böyle biriyle evli olduğu için üzülüyorum. Şimdi kızla görüşünce mecburen çocukla da görüşmem lazım. Bir şekilde bir araya gelicez. Tavır koysam kız anlamayacak durup dururken ne oldu diye. Sizce ne yapmalı, nasıl davranmalıyım? Çocukla aynı ortamdayken soğuk mu durmalı yoksa normal mi davranmalıyım?

Ya bi şekilde arayı soğutup görüşmüceksin..
Yada arkadaşına anlatıcaksın olanı biteni,tabi bu çok zor bi yol..Ama arkadaşınında böyle biriyle evli kalmasına göz yummakda ayrı bi zor olsa gerek eyvahedigeldismile

Ben olsam heralde söyleyemezdimbilmiyorumkismile

İlişkiyi kesmek istemiyorum. Kızla aramda bir şey yok. Zaten çocukla görüşmüyorum ama bir gün bir araya gelmek zorunda kalıcam. Çocuğun içinde var sanırım çünkü eşiyle ayrı olduğu dönemde (kendisi iş dolayısıyla başka şehirdeydi) sanırım gününü gün ediyormuş, her akşam farklı biriyle. Söyleyip yuva dağıtmak da istemem. Belki de kız biliyordur ama artık çocuk var diye bir şey demiyordur.

Bu arada bahsettiğim kişiler farklı şehirde. Yani ben kızla bile ayda yılda bir görüşüyorum zaten. Sürekli bir arada olduğum insanlar değiller. Bir de en son böyle mesaj attığında tersledim ve cevap vermedim aradığında. Ondan beri de aramadı beni. Tabii eşi yanında artık. Tek kalırsa yine aynı davranırmı bilmiyorum.

Son düzenleme:
O zaman illaki biliyodur eşi canım,yani tam olarak bilmesede,tahmin ediyodur..
Bi kadın hisseder bence..helede her akşam başka biriyle filanohaoldumsmile

En iyisi uzak durman olur galiba..

şerefsiz... nesi var bu zamane erkeklerinin, yeni evliler aldatıyo böle 2 günlük gül gibi karılarını..

her ne kadar sık görüşmesende nereye kadar gizlenir siz en iyisi anlatın olanları gerisine arkadaşınız karar versin.

niye zorunda kalasın ki.

altı üstü arkadaşın. akraban mı?

salla gitsin ya. böyle biri ile muhattap olunur mu? sonra senin başını yakar binbir hile ile:umursamaz:

cnm bnm ya ne zor bı durum.bence al karsına konus acık acık dusuncelerını ıfade et veya yapamayacagını dusunuyosan soguk davran eskısı gıbı davranma kı anlasın ama esı duyarsa cok uzulur o yuzden sen sımdıden bıraz tavrını koy kı adım atamasın kendını ceksın senden

Canım kıza anlatamıyorsan ilişkini kes. Arkadaşının yanına gidip bunları bile bile susmak daha zor gelir bence :S Ben olsam ya söylerdim yada görüşmezdim çünkü kendimi kötü hissederdim zor bi durum.. Allah ıslah etsin böyle erkekleri klava:

bence görüşme ikisiyle de..
senin için de onlar için de en iyisi bu...

Kizla görüsmeyi istiyormussun canim, tamam belki arkadasin, cokta seviyorsun ama kim olursa olsun, kuzeninin esi dahi olsa sana asilan, yinede görüsmek dogru degil bana göre.
Yarin birgün iftira felan atar, mazallah, ben korkarim böyle seylerden.
Kizla illa görüseceksen, esi yokken görüsün. Ama bana kalirsa iliskiyi kes.

Anlatırsan yine sen kötü olursun.
Başkalarına da aynısını yapıyordur. başkasından bulsun.
Bence tlf. numaranı değiştir ve onlarla ilişkini kesmeye bak.
kesmek istemesen de mecbursun artık bir araya gelemezsiniz bu durumda.
Yani kırmadan da çeşitli bahanelerle görüşmeyi kesebilirsin.

bence bu adamın suratını bir güzel sıva klava:

eşine de direk söyleme, kız hamileymiş madem. o üzüldükçe bebeğe yazık.

zor çok zor...

Bence kızla da araya mesafe koy, gerekirse kızla da görüşme..

Bu işin sonu iyi bitmeyebilir..

İlişkinizi kesin bence her ikisiylede. Kız arkadaşınıza anlatırsanız inanmaması, erkeğin kendini temize çıkarması kuvvetle muhtemel. Görüşmeyin olsun bitsin. Çıkarın hayatınızdan her ikisinide.benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…