ılişkiyi kes demesi kolay da ya ne güzel bir arkadaşlığım vardı onun bitmesi kötü olacak :( çocuk epeydir aramıyor beni zaten. ayrı şehirde olmaları da iyi benim açımdan. bir de 5 yıldır görüşüyoruz. son bir kaç ayda ortaya çıkan mevzu bu. bu arada bir telefon konuşmasında çocuk bana şöyle demişti; eşim beni eskisi gibi sanıyor ama ben çok değiştim. burda hergün biriyle takılıyorum." sonra bu çocuğu tanıyan başka bir arkadaşım bir dönem bununla aynı yerde çalışmıştı o da yanında eşi yokken tuhaf davranıyor, sanki askıntı oluyor, garip garip bakıyor demişti. yani sırf bana değil demek ki. bilmiyorum keşke ilişkiyi kesmekten daha kolay yolu olsa. durumu anlatsam eşine belki bana kötü gözle bakacak. çocuk inkar etse, ben şakasına dedim dese yani kız bana şüpheyle bakabilir. gerçi benim karakterimi tanıdıysa 5 yılda öyle bir insan olmadığımı düşünebilir. sonuçta eşini elde etmek istesem, o karakterde biri olsam beş yılda yapardım bunu. zaten söylesem büyük ihtimal ya ben ona şaka yaptım kızdırmak için söyledim diyecek biliyorum. işten böyle sıyrılacak.