- 16 Haziran 2011
- 15.867
- 68.887
- 798
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Almanya canim ikimizde türküz evet.
Benim ayrilali neredeyse 2 yil oldu linc yemeden profilimi acilen degistirmem lazim
Internetten tanidigimi nerden biliyorsunuz ayrica yazdiklarimdan hayatimin merkezine koydugumu cikardiysaniz alginizda Problem varŞu internetten tanıştığınız adamları hayatınızın merkezine koyma olayından vazgeçin. Siz bunu daha önce de yaşadınız.
Böyle basit bir şeyi bile ciddiye alıp konu açmanızdan çıkardım. İnternet vukuatlarınızı hatırladığım için tahmin etmek zor olmadıInternetten tanidigimi nerden biliyorsunuz ayrica yazdiklarimdan hayatimin merkezine koydugumu cikardiysaniz alginizda Problem var
Bamya alert!!!!
Hiç şaşmaz
Konu bamyadan acilmisken, burada bamya tarifi verdiğim bir konu acarsam hayatimin odagina bamya mi almis oluyorum. Evet aşırı mantikli, teşekkürlerBöyle basit bir şeyi bile ciddiye alıp konu açmanızdan çıkardım. İnternet vukuatlarınızı hatırladığım için tahmin etmek zor olmadı
Ağzını doldura doldura küfür eden otobüs şoförü misaliGerçekten iki ş ile mi söylüyorsunuz bunu
Neden olmasın?Aaaay ben bunu hic düsünmemistin. Olabilirmi öyle birsey
Yani theori olarak olabilir tabii sadece 1.90 boyunda bir adamda insan hayal etmekte zorlaniyor onuNeden olmasın?
Dalga geçiyor ya da yedekte tutuyor bu kadar açıkArkadaşlar benim yerimde olsanız napardiniz? Ben cevap verip "Ulan benimle Daşşakmı geçiyorsun" ile hic cevap vermeme arasinda gidip geliyorum. Ayrica bozuk kafasinda ne gectiginide merak etmiyorum değil.
Bir Adamla tanıştım yaklasik 2-3 ay önce. Gerçekten olağanüstü yakışıklı bir Adam. 1.90 boyunda Esmer, gördüğümde agzimin suyunu akitan Türden. Aslinda onunda düsünceleri bana karsi ayniydi veya en azindan kendisi öyle söylüyordu. Bir defa bulustuk fakat enerjimiz hic uymadi ki zaten onunla buluşmaya giderken ondan önce hayatimda olan Adam geldi gözümün önüne onu özledim modum düstü. Buluşmadan kacarak uzaklastim resmen. Dolayisiyla oda sogudu aslinda
Birbucuk ay hic görüsmedik. Yine irtibata gecti benimle. Birkac defa buluşmaya yeltendik daha dogrusu ben yeltendim o önce gönüllü görülsede is buluşmaya gelince hep yan ciziyor gibi. Ben hic üstüne düsmedim, genelde o yazdi bana. Gecen kafama esti hadi Kalk bana gel kahve icelim dedim. Adam bana cevap bile vermedi. Paşa gönlün bilir dedim bitirdim kafamda. 4 gün sonra bana yazmiski "kiz nerelerdesin"???
Bunu sürekli yaptigini farkettim. Birkac gün hatta bir hafta on gün kendini geri cekiyor. Ben üstüne düsmüyorum sonra gelip beni unuttun diye sitem ediyor.
Akli sira taktikmi yapiyor, benimle dalgami geciyor, pesinden kosmamimi bekliyor beni yedektemi tutuyor hiçbirşey anlamis degilim.
Arkadaşlar benim yerimde olsanız napardiniz? Ben cevap verip "Ulan benimle Daşşakmı geçiyorsun" ile hic cevap vermeme arasinda gidip geliyorum. Ayrica bozuk kafasinda ne gectiginide merak etmiyorum değil.
Bir Adamla tanıştım yaklasik 2-3 ay önce. Gerçekten olağanüstü yakışıklı bir Adam. 1.90 boyunda Esmer, gördüğümde agzimin suyunu akitan Türden. Aslinda onunda düsünceleri bana karsi ayniydi veya en azindan kendisi öyle söylüyordu. Bir defa bulustuk fakat enerjimiz hic uymadi ki zaten onunla buluşmaya giderken ondan önce hayatimda olan Adam geldi gözümün önüne onu özledim modum düstü. Buluşmadan kacarak uzaklastim resmen. Dolayisiyla oda sogudu aslinda
Birbucuk ay hic görüsmedik. Yine irtibata gecti benimle. Birkac defa buluşmaya yeltendik daha dogrusu ben yeltendim o önce gönüllü görülsede is buluşmaya gelince hep yan ciziyor gibi. Ben hic üstüne düsmedim, genelde o yazdi bana. Gecen kafama esti hadi Kalk bana gel kahve icelim dedim. Adam bana cevap bile vermedi. Paşa gönlün bilir dedim bitirdim kafamda. 4 gün sonra bana yazmiski "kiz nerelerdesin"???
Bunu sürekli yaptigini farkettim. Birkac gün hatta bir hafta on gün kendini geri cekiyor. Ben üstüne düsmüyorum sonra gelip beni unuttun diye sitem ediyor.
Akli sira taktikmi yapiyor, benimle dalgami geciyor, pesinden kosmamimi bekliyor beni yedektemi tutuyor hiçbirşey anlamis degilim.
Valla en çok uzun boylu erkeklerde ya da steroidli kasli erkeklerde görülür bu sorun.Yani theori olarak olabilir tabii sadece 1.90 boyunda bir adamda insan hayal etmekte zorlaniyor onu
Dassak geciyor.Uzak durun.Herşeyin farkında toksikliğe dogru itiyor olayi.Arkadaşlar benim yerimde olsanız napardiniz? Ben cevap verip "Ulan benimle Daşşakmı geçiyorsun" ile hic cevap vermeme arasinda gidip geliyorum. Ayrica bozuk kafasinda ne gectiginide merak etmiyorum değil.
Ay üf bu ne be, ben burdan sıkıldım. Sal ipini gitsin, gereksizin teki. Onlinedating yaptigim zamanlarda bende de vardi böyle bi tip, "kız" diye hitap eden, yılışık, hiç bir ağırlığı olmayan tiplerden. Seninki se öyle anlaşılan. Dis görünüşü bosver, karakter bozuk olunca, dünya güzelini bile takmam.Arkadaşlar benim yerimde olsanız napardiniz? Ben cevap verip "Ulan benimle Daşşakmı geçiyorsun" ile hic cevap vermeme arasinda gidip geliyorum. Ayrica bozuk kafasinda ne gectiginide merak etmiyorum değil.
Gerçekten iki ş ile mi söylüyorsunuz bunu
Laf salatası yapma istersen. Burda linç yediğin konularını okumuştum zamanında. Sebebi malumKonu bamyadan acilmisken, burada bamya tarifi verdiğim bir konu acarsam hayatimin odagina bamya mi almis oluyorum. Evet aşırı mantikli, teşekkürler
Yanılıyorsunuz erkekler öyle bir taktik uygular ki şeytan çarpmışa dönersiniz vala. Çoğu kadın bu konuda erkekleri fazla hafife alıyor ama sandığımız kadar düz varlıklar değillerErkekler pek taktik falan bilmezlermuhtemelen kendisi de ne yaptığını bilmiyor. Boş boş oturmaktansa ona buna yazayım diyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?