Ne yapmaya çalışıyor çözemedim.

çok teşekkür ederim dinlicem bu söylediklerinizi, sadece biraz güce desteğe ihtiyacım vardı, ben onu istemiyorum mantıkla hareket etmek istiyorum, duygularma kapılırsam beni yine kandırmasından korkuyorum, sadece güce desteğe ihtiyacım var, allah razı olsun hepinizden

izne gelmış eglenecek hazı da bırını beklıyor

seni yoklamıs .sakın donme kendınden tavız verme .

sana soyledıgı sozler hele kı arkadasları ıcın

senı terketmesı yenılır yutulur seyler degıl

onun nıyetı ıznın de gonlunu eglendırmek emın ol

baska da bırsey degıl .

bu arada gercekten cok sıkıntılı surec gecırmıssın .

kusura bakma da annen de pek gaddar bırıymış.

bosanmak ıcın senı ortaya atmalar ,sonra barısmak ıcın

yıne senı ortaya atıp suclaması bır anneye hıc yakısmıyor.

mantıgınla hareket etmelısın zaten. keyfi olarak terk etmıs senı. haketmıyor sevgını ayrıca..
bosluga dusersen ve tekrar duygularına kapılırsan bu sefer daha cok hasar alırsın.
sımdı belkı konussan pısmanım affet vs. dıyecek ama yasadıgınız normal bı ayrılık degıl kı bı sans daha veresın.
senı zor gununde ona ıhtıyacın olan donemde oylece bırakmıs sen güclü olmalısın.
dımdık ayakta olmalısın herkese karsı.
annen konusunda ıse dıyecek kelıme bulamıyorum. umarım babanla mutlusundur.

çok şükür en azından yüzüm gülüyo artık, gülmeyi unuturmu bi insan ya, o kadar güzel bişeyki şu gülmek varya, o gitti kafam öyle bi rahatladıki aslında, aldattım deseydi veya başka bişey,, ama bunları soyleyp gtmesi benim bu kadar canımı yaktı, teşekkür ederim çok sağolun

canim benim ya el oglu diye bosa demiyoruz. ne kadar kotu davranmis sana nasi kotu konusmus oyle insanin icinde kalir o laflar ya kufretseymis daha iyiymis. sen emsajlarina cevap bile verme tatlim. bidaha mesaj attiginda da beni rahatsiz etmeyi birak senin gibi birisini tanimiyorum ben de kestir at. kendini de hiiic uzmee biraz popisi tavan yapmis onun indirirsin olur biter guclu kal

yuzun hep guler umarım. sende hayatın ıcın guclu ol ve kımsenın yuzunu asmasına ızın vermemeye calıs :))
onun gıdısı emın ol dısarıdan bı gozlede gercekten senın adına rahatlatıyor ınsanı.=)
rıca ederım ne demek.

allah vicdan, merhamet sahibi, kadir kıymet bilenlerle karşılaştırsın...dualarım seninle....

çok teşekkür ederim :) dinlicem bunları :)

Eski erkek arkadaşının bu tavırlarına neden şaşırıyorsun ki?
Neden diyorum çünkü annen seni yarı yolda bırakmışken annen kendini kurtarmak için bazı şeyleri senin üstüne atmışken el oğlunun bu şekilde davranmasına şaşmamak lazım...
Sana tavsiyem o çocuktan ve annenden uzak durman...
Zira ikiside senin zor anında yanında olmayıp sana sırtını dönüyorsa onlardan hayır gelmez...

Yaşadıklarına çok üzüldüm ama ben ikinci bir şansı hakettiğini düşünmüyorum. Mesajlarına cevap yazma. Hiiiç takma. Çünkü cidden kötü şekilde davranmış. Kötü zamanında destek olacağına hem köstek olmuş hem de yok ailem istemiyor yok arkadaşlarım istemiyor... Bunlar gerçek olsa da söylenecek şey değil. İyi bir insan olduğunu düşünmüyorum. Duygularımla hareket etmek istemiyorum diyorsun ama bu insanda ne insaf var ne merhamet. İnsan sevdiği insana böyle kırıcı konuşur mu? Ayrıl git yani, neden kırıp gidiyorsun gideceksen... İnşallah iyi insanlarla karşılaşırsın.

kötü gününde yanında olmıcaksa boşver hiç olmasın daha iyi

Ailesi karşı çıkmış, o da seni savunamamış kabullenmiş.. Şimdi askerde.. Görüşseniz de ailesinin haberi olmayacak o yüzden rahat şuan. Ama askerlik bitince yine bin laf edip görüşmeyecek.. Asla cevap verme zaten yeni toparlanmaya başlamışsın boş ver canım hiç iletişime geçme..

rabbim tasıyamayacagımız bir yuk vermezmiş ya da dermanını vermeyen dert vermezmiş buna ınanıyorum!Allah buyuktur!hersey yoluna girecek!bende cok sey yasadım yaklaşık 5 yıl kadar surdu ben onu cok sevdım o benı sevmedi sadece deger verdıgını soyledı bana ve gunu geldıgınde bırakıp gıederım dedı bana ben devam ettım sevmeye durmadan duygu larımı bastırmısı olsaydım bıraz sıksaydım bu duruma gelmeyecektım yada cok sevdıgımı beli etmeseydım!ama olan oldu o bu ay sonunda evlenıyor..

yaşadıklarına üzüldüm..mesajına cevap verme,sen onsuz ayakta durabildin,bundan sonra daha iyi ve dik durabilirsin,hele onun bu yalvarır haliyle sana tıpış tıpış geldiğini gördükten sonra ...... Allaha havale et, yoluna devam et..erkek arkadaşının yaptığı, komşumuzun kızının yaşadığı olayı hatırlattı..kızın sevdiği evlenmeyi düşündüğü kişi,kızın babası vefat ettiği gün "ailem babasız kişiyle evlenmeme onay vermez diyerek" kızı terk etmişti..yaşadığı ızdırap yüzünün hali,gülmekle ağlamak arasında gidip gelişi Allah başka kimseye yaşatmasın..

erkekler çok acımasız.. allah sizinde yardımcınız olsun..

Amin.. Hayatta inanmazdım bizim ayrılacağımıza, suçum olsa tamam dicem aynı şekilde babasının vefatında o kızın suçu ne bu nasıl bi insanlık ben anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…