canım oyun arkadaşım canım kardeşimyaşadıkların hiç kolay değil çok üzüntüler sorunlar atlatmışsın ama koskoca 3 senelik emeğini ziyan eden erkek arkadaşının malesef karakteri bile oturmamış ki iyi günde kötü günde birliktelik sadece evliliklerde olmaz ki desteğini göremediğin o şahıstan uzak dur kıymetini bilen her zaman güzel gönlüyle sana sevgisini belli eden daha iyi birisi mutlaka karşına çıkar dua edicem senin için
Yumu, mesleğiniz var mı ? O adamdan size hayır gelmeyeceğini biliyorsunuz sizde.
Sizin yerinizde olsam mutlaka hattımı değiştiririm.Bana ulaşmasına asla izin vermem.
Zor zamanınızda yanınızda olmamış, hala ailesine bağımlı kendini yetiştimemiş bir insan o.
Ayrıca sizin ona anlattığınız derlere çözüm bulacağına yargılamış.
Zaten erkeklere asla aile meselelerin anlatılmamasından yanayım, sonucu genelde ya böyle oluyor ya da evlenince bunu kullanmaya başlıyorlar.
İnşaallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.
sen daha tatlısın ki:) çok tatlısın sen,çok teşekkür ederim allah razı olsun :)
askerlik psikolojisi şimdi o orda yanlız senden medet umuyor ama unutma oda seni yanlız bıraktıç kapris yaptı yok ailesi beğenmedi yok arkadaşları. şimdi ne aklına mesaj çekmiş . ya dengesiz ergenlik döneminde sende onu yanlız bırak tatlım ondan bi numara çıkmaz.
sen daha tatlısın kiben seni çok seviyorum canım kardeşim
Hiç düşünme bile zaten ailenle bir sürü sıkıntı yaşamışsın, bir yandan okuyup, bir yandan çalışıyorsun, hayata tutunmak için çabalarken sana çelme takacak birine ihtiyacın yok bence. Değiştir numaranı ne hali varsa görsün.
Rabbim feraha çıkarsın seni, umarım hayatında her şey yoluna girer. Ben de boşanmış bir çiftin çocuğuyum, bilirim ...
kesinlikle orda çok sıkılmıştır ve kimseyi bulamamistir diye sana mesaj atıyordur arkadaşlara katılıyorum ama ben olsaydım mesajlarina cevap verirdim ve onsuz ne kadar mutlu olduğumu yeni sevgilim olduğunu anlatmaya çalışırdım yani kısacasi ondan öcümü alırdım
erkekler çok acımasız.. allah sizinde yardımcınız olsun..
bu ne yapmaya çalışıyor çözemedim çok kötüyüm lütfen bi akıl verin
eminimki o şuan nasılsa bana döner beni bekler diye düşünüo, ben ona acı çektirmek istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?