Ne yapmaya çalışıyor çözemedim.

durumuna üzüldüm cnm allah yardımcın olsun rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi.sakıncası yoksa birşey sormak istioyrum eski erkek arkadaşın nereli? merak ettim de.

durumuna üzüldüm cnm allah yardımcın olsun rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi.sakıncası yoksa birşey sormak istioyrum eski erkek arkadaşın nereli? merak ettim de.

Ardahan.lı. Aklıma gelmişken şunuda söyliyim biz çıkmaya başladığmız ilk zamanlarda ben buna soylüodum benim ailem doğululara karşı diye ( bunun sebebide halam doğulula evliydi halama yaşatmadığı kalmadı eniştenin ) oyüzden gözleri korkuyodu, ben bunu benimkine solemiştim oda üzülüyodu senin ailen beni istemez diye, ben ona allah şahidimdir hiçbizaman evet istemezler sen doğulusun veya herhangi bir şekilde yüzüne vuracak hiöbirşey solemedim, hep derdimki sen orasını düşünme ben halledicem orasını derdimm, çok aptalmışımm

çok teşekkür ederim yorumunuz gerçekten çok hoşuma gitti, ona hiç cevap vermemeyi düşünüyorum ararsa açmamayı msjına cvp bile vermemeyi, takmıyomuş gbi yapmayı, umarım etkili olur azda olsa üzülse yeter bana içimin rahat etmesi için sırf, yanına kalmasını istemiyorum çünki

arkadaşlarım senı ıstemıyor ne demek cnm??
ne anlamda
istemıyorlarmıs??
arkadaşlarına ne oluyormuş ki?

askere gidenler hep böyle olur orda hissedln yalnzlk sevgiszlk asker piskolojisi adama böle şeler yaptırır sahidim böle olaylara eger seni sevseydi yarı yolda zor zamannda bırakp gitmezdi sen olsan ona öyle mi davranrdn yoksa destekmi olurdun bence attıgı mesajlara cvb verme gönlüne söz geçiremcksn ama karsılk vermee

bende karadenzli sandım ilk etapta çünkü onlar bencl oluyor aile baglarna önem veriyolar bosanms aile falan istemzler :/

çok garip bişey ya kendimi çok kötü hissediyorum nasılda yazık etti bize herşeyin içine etti defoldu gitti suçum günahım neydi benim ya ona iyilikten başka bişey yapmadım ben, onla çıkarken yanımda değilken bile başkasına gözüm kaymazdı aklımda kalbimde hep o vardı, madem sevmiyodu niye beni bu durumlara düşürdü niye yüzük felan olaylarına girdi, ailesinin içinede soktu beni anne babasıyla karşılaştım ama hiçbişekilde tanışmadık hiç anne bu gelinin diye beni alıp gtirmedi kadının yanına sadece annesiyle bakışıoduk öylebenim suçum ne ya annem babam ayrı diye annem beni attı diye benim günahım ne, günün birinden belki ayrılır diye düşünüyordumda hiç böyle bi şekilde ayrılacağı aklımın ucundan bile geçmiyodu beddua bile edemedim ya en son yüzyüze geldiğimizde beddua etmiorum sadece seni allaha havale ediyorum dedim, ben hayatımda böyle acımasızlık görmedim ya ben öldüm ağla ağla kahroldum yüzüme vurdu herşeyi gitti hiç umrunda olmadımı bu nasıl bi acımasızlık ya

bende karadenzli sandım ilk etapta çünkü onlar bencl oluyor aile baglarna önem veriyolar bosanms aile falan istemzler :/

ben mi boşadım kardeş ya, anlaşamadılar boşandılar benim günahım ne, sevdiğin insanın arkanda durması gerekmezmiydiben kız başıma herşeyi göze aldım o niye yapamadı, benim ailem bayılmıcaktı sevinçten kızımız bize doğulu damat getirmiş diye, bende uğraşıcaktım ailemi karşıma alıcaktım, ilk günden daha ben bunu göze almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…