Mrb arkadaşlar ben melis,
3 senelik çıktığım vardı yüzük takmıştık aramızda, her ilişkide olduğu gbi ufak tefek kavgalar ayrılıklar oluyodu tabiki ama yine barışıyoduk, ve okullar fln bitti biz bi ayrıl bi barış devam ettik, askere gidiyodu ve benden ayrıldı terketti beni, bu arada benim annem babam ayrı annemle kalıyodum ben annem beni kovdu(burası ayrı bi dert zaten
)) ortada kaldım kalcak yerim yoktu babama zaten gidemezdim çünkü annemle biz beraber evi terkettik annem çok yalnızdı mahkemede bitek şahidi bendim ve yardım ettim onu yalnız bırakmadım babamın yanında annemin şahitliğni yaptım boşanma davasında, bu utanç yüzünden babama daha gdemedim, sora annem babamla barışmak istedi beni ortaya attı herşeyi ben yapmışım gbi beni suçladı kovdu, bende halama geldim, halamında evi 1 oda 1 salon fakirlikten ölüyo oda orda sığıntı gbi 1 ay yaşadım sora eyse babam geldi barıştk fln... işte benim bu 3 senelik çıktığım annem beni kovduğ zaman terketti beni, ben zaten lmüştüm bide o öldürdü psikolojim bozuldu bana dediki, senin ailen bozuk benim annem babam seni istemez nerde kaldığın belli değil, arkadaşlarımda seni istemio, anne babama durumu açtım karşı çıktılar dedi, ben beynimden vurulmuşa döndüm birbirimizi o kadar çok seviyodukki inanamadım, onun için o kadar fedakarlıklar yaptımki, kapısına gttim ayağına gttim kaçkez zahmet edip yanıma gelmedi bile, ona en çok ihtiyaç duyduğum anda beni terkedip o şekilde bırakp gtti askere, 4 ay oldu ben daha yeni yeni kendime geliyorum, şuan babamla kalıyorum annemle grşmüyorum 4 aydır, ve bu 3 senelik çıktığım izne gelince bana msj attı dediki; nasılsın, iyi saol sen yazdım, bende iyi sensiz günlerim ızdırap oldu hani bana bedua etmiştn ya, senin günlerin nasıl geçti bensiz dedi, bende sadece iyi geçti yazdım, peki iyi geceler dedi, bu kadar, ve şimdi yine msj attı,ilk msjının ardından 1 ay geçti, nasılsın diyo, hiçbişey yazmadım, bi akıl verin kızlar nolur beynim allak bullak ben 22 yaşındayım ne yapıyım ne ediyim, bu ne yapmaya çalışıyor çözemedim çok kötüyüm lütfen bi akıl verin