• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor :(

Sentek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
2
0
1
44
Herkese merhaba.
Benim 3 senelik bir ilişkim vardı ve 1 ay önce ilişkim bitti, erkek arkadaşım benden ayrıldı. Arkadaş kalalım böyle daha iyi dedi ve ayrıldıktan sonra 3 kere msjlastık. 2 Gün önce kendısıyle konuştuğumda kesinlikle bitti dedi ve konuşmamızın yarım saat sonrasında ben bir düşüncem dedi. Sizce ne yapmaya çalışıyor?

Bulmuş her dediğini dinleyen bi kız yedekte tutuyo
Döncem ben sana yapıyo
Ne arkadaş kalması yahu, anca gidersin deseydin..

ben bi düşüncem nedir ya? ya seviyorsundur ya sevmiyorsundur. ortası yok bunun. yedekte tutmaya çalışıyor diğeri naz yapıyor herhalde:KK34:

Herkese merhaba.
Benim 3 senelik bir ilişkim vardı ve 1 ay önce ilişkim bitti, erkek arkadaşım benden ayrıldı. Arkadaş kalalım böyle daha iyi dedi ve ayrıldıktan sonra 3 kere msjlastık. 2 Gün önce kendısıyle konuştuğumda kesinlikle bitti dedi ve konuşmamızın yarım saat sonrasında ben bir düşüncem dedi. Sizce ne yapmaya çalışıyor?

sizin bu ilişki için kendi fikriniz yok mu?
adam bi bitti diyo bi düşüncem diyo .. ne yapmaya çalıştığı açık ..
o düşünmeden siz düşünün bu kadar ne istediğini bilmeyen kararsız bir erkekle birlikte olamam ben deyin..

bir daha seni ararsa müsait değilim de

ne zaman müsait olursun derse de önümüzdeki 50 yıl içinde müsait olacağımı düşünmüyorum de

adamdaki ego tavan yapmış şuna bak, düşüneyim demiş, 7 milyar insan var tatlım boşver bas tekmeyi

Peki senin fikrin filan, pek sorulmuyor mu?
O bitti deyince bitiyor, ben bir düşünüp geleyim deyince devam ediyorsunuz, bu mu ilişkiniz?
Nereye savrulursa oraya giden bir sevgili. O da iyi.

3 seneden sonra arkadaş mı kalacakmış?

Ya ben geri kafalıyım ya da bu erkekler ağır davar ortası yok

Herkese merhaba.
Bence Allah tekmeyi basman için sana sans veriyor

Herkese merhaba.
''Bu yaptığı densizlik ..! bence artık sende tamaen kafanda bitirmelisin bu kez sen ona arkanı cevir n yapacak biliyorum kolay deildir elbette ama yapman gereken bence bu skma canını.''

O mu karar veriyormuş bitip bitmiyceğine :)
Düşünücem dediği anda bütün bağlarımı koparırım. Ne münasebet

Ya cidden umursamayin.. o yol vercegine siz ona yolu gosterin.. tamam 3sene az degil ama buda sizi yedekte tutmasini normallestirmiyir.. kimseyede degmiyor ayrica.. ben akillandim ama gec oldu.. oncelikli olan siz olun hep bosverin gerisini

Back
X