Ne yapsam hatalı ben oluyorum nasıl davranıcağımı şaşırdım

Kocanız olmadığı halde bu çaresiz hallerinize ben deliriyorum boşan bence tek celsede hemde degersizlestiren kim varsa çıkar hayatından kimse senden kıymetli değil

Peki nasıl yapıcam kıskandırmıyormuş gibi gözükmeden? saat 15.30dan beri bana tek bir mesaj atmadı aramadı da sanırım herşey bitti
Biterse bitsin seni beğenen hiç başka erkek yokmu canım yoksa bile sıkıntı yapma ben sana yol gösteririm

Canım çok sıkkın biraz dertleşmeye ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla bir süredir aramız kötü bana çok ilgisizleşti. Bugün sabah işe gittim o evdeydi. Uyanınca 2-3 mesaj yazdık birbirimize her mesajıma geç geç cevaplar verdi. 12den sonra ortadan uzun süre kayboldu saat 4 olunca bende merak ettim aradım sadece 1 kere. Açmayınca üstelemedim çünkü hep onu bunaltıyormuşum. Yarım saat sonra bana mesaj attı. Oyundaydım açamadım. Neden açmama rağmen üst üste arayıp duruyorsun telefonu titrete titrete bi hal oldun gibi ters şeyler söyledi. Bende sadece 1 kere aradım yazdım. Bir kere mi beni artık bu davranışın sinirlendiriyor oyun oynarken sürekli üst üste arıyorsun vs gibi şeyler yazdı bende arama kaydının fotografını attım. Üst üste aramadığımı göstermek için görmüş ama cevap bile vermedi. Hala oyun oynamaya devam ediyor arkadaşlarıyla. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok tükendiğimi hissediyorum. Ben aramız iyi olsun diye alttan aldıkça çabaladıkça o umursamıyor. Ayrılmakta zor geliyor sevdiğim için sadece şuan evde oturmuş forumda benim gibi ilgisiz erkek arkadaşı olanlar için yazılan yorumları okuyorum. Çok kırgın ve üzgünüm

Daha sevgililik sürecinde böyle ilgisiz, sevgisiz ve saygısız davranan biri ile ileriyi hayal edebiliyor musun? Yazık etme kendine sevgi bir yere kadar ama huzur baki..
Bu ilişkinin sonu illa ki pişmanlık ..

Biterse bitsin seni beğenen hiç başka erkek yokmu canım yoksa bile sıkıntı yapma ben sana yol gösteririm
Ben ondan başka erkekle konuşmuyordum ki :( zaten şuan başka birini düşünücek durumda da değilim sadece umursamaması beni çok üzüyor beni ne kadar üzülüceğimi tahmin ediyor ona rağmen böyle davranıyor benim canımı acıtan bunlar :(

Canım çok sıkkın biraz dertleşmeye ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla bir süredir aramız kötü bana çok ilgisizleşti. Bugün sabah işe gittim o evdeydi. Uyanınca 2-3 mesaj yazdık birbirimize her mesajıma geç geç cevaplar verdi. 12den sonra ortadan uzun süre kayboldu saat 4 olunca bende merak ettim aradım sadece 1 kere. Açmayınca üstelemedim çünkü hep onu bunaltıyormuşum. Yarım saat sonra bana mesaj attı. Oyundaydım açamadım. Neden açmama rağmen üst üste arayıp duruyorsun telefonu titrete titrete bi hal oldun gibi ters şeyler söyledi. Bende sadece 1 kere aradım yazdım. Bir kere mi beni artık bu davranışın sinirlendiriyor oyun oynarken sürekli üst üste arıyorsun vs gibi şeyler yazdı bende arama kaydının fotografını attım. Üst üste aramadığımı göstermek için görmüş ama cevap bile vermedi. Hala oyun oynamaya devam ediyor arkadaşlarıyla. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok tükendiğimi hissediyorum. Ben aramız iyi olsun diye alttan aldıkça çabaladıkça o umursamıyor. Ayrılmakta zor geliyor sevdiğim için sadece şuan evde oturmuş forumda benim gibi ilgisiz erkek arkadaşı olanlar için yazılan yorumları okuyorum. Çok kırgın ve üzgünüm
Ne mecburiyetin var ona sen alttan aldıkça böyle terbiyesizlikler yapacak emin ol buna kibarlığı aptallık sanıyorlar ezdikçe eziyorlar .hiç taviz verme bas tekmeyi kimsenin kahrını çekme bu hayatta. Bana köpek gibi davranan sevgilimden ayrılmıştım tam 1 sene peşimden koşmuştı sonrasında ama barışmadım . Ayrılınca kıymetli olursun. Sakın seviyorum unutamam diye düşünme öylede unutuluyor ki . Seni tüketmesine izin verme

Adam sizinle iletişim kurmaktan bile rahatsız oluyor. Üstelemiyorum diyorsunuz ama sonuçta siz aramasanız, onun arayacağı yok. Bu çok belli değil mi? Salın ipini, ne halt yersen ye deyin. Gerçekten bir ilişkiniz var mı, nasıl bir ilişki yaşamak istiyor o zaman görürsünüz. Şuan sadece sizin itelemenizle gidiyor.

Ben ondan başka erkekle konuşmuyordum ki :( zaten şuan başka birini düşünücek durumda da değilim sadece umursamaması beni çok üzüyor beni ne kadar üzülüceğimi tahmin ediyor ona rağmen böyle davranıyor benim canımı acıtan bunlar :(
Ozman önemsiyor gibi davran mutlu mutlu durumlar paylaş çok güzel giyin alışveriş yap kafanı dağıt

Bana kaç saattir tek bi kelime bile yazmadı şuan hüngür hüngür ağlıyorum ve nasıl sakinleşicem bilmiyorum :(

Bana kaç saattir tek bi kelime bile yazmadı şuan hüngür hüngür ağlıyorum ve nasıl sakinleşicem bilmiyorum :KK43:
Sen yaz bence içinden gelenleri. Erkekler öyle bizim kadar empati yeteneğine sahip değil.
Direk dümdüz yaptıkları karşısında hissettiklerini yaz, bakalım ne diyecek

Sen yaz bence içinden gelenleri. Erkekler öyle bizim kadar empati yeteneğine sahip değil.
Direk dümdüz yaptıkları karşısında hissettiklerini yaz, bakalım ne diyecek
Sakın böyle bir hata yapma daha çok poposu kalkar. Sana nasıl davranıyorsa x10 ile karşılık ver. Zor olur ama bak nasıl kölen olur.

Bana kaç saattir tek bi kelime bile yazmadı şuan hüngür hüngür ağlıyorum ve nasıl sakinleşicem bilmiyorum :(
Burda yazılanların bir kulağınızdan girip diğerinden çıkmamasını sağlayarak. O kadar mantıklı yoruma rağmen hala nasıl sakinleşeceğim diyorsunuz

Burda yazılanların bir kulağınızdan girip diğerinden çıkmamasını sağlayarak. O kadar mantıklı yoruma rağmen hala nasıl sakinleşeceğim diyorsunuz
Bu çocuk seni terk edecek niyemi çünkü seni yedekleme haberin yok aklın varsa o bitirmeden sen bitir yüzüne bı bakma o çoktan başka yelkenlere demir atmış av bekliyor senide yedekte tutuyor nasıl olsa deli seven totsunu egosunu okşayan bir sen varsin

Cok ezik duruyorsun cocuk da bunun farkinda. Zaten her turlu uzuluyorsun bari ayril da uzuldugune degsin. Yoksa o terk edecek

Değer görmediğin sevgiden, iyi niyetini hak etmeyen insandan uzak dur gülüm.
Üzülen hep sen olursun. Belki sonra anlar kıymetini ama iş işten geçmiş olur.
Kendi değerini bil.

Back
X