- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki nasıl yapıcam kıskandırmıyormuş gibi gözükmeden? saat 15.30dan beri bana tek bir mesaj atmadı aramadı da sanırım herşey bittiBir erkeği deli etmenin en iyi yolu başka bir erkek rakiptir bekarken çok yapardim
Biterse bitsin seni beğenen hiç başka erkek yokmu canım yoksa bile sıkıntı yapma ben sana yol gösteririmPeki nasıl yapıcam kıskandırmıyormuş gibi gözükmeden? saat 15.30dan beri bana tek bir mesaj atmadı aramadı da sanırım herşey bitti
Canım çok sıkkın biraz dertleşmeye ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla bir süredir aramız kötü bana çok ilgisizleşti. Bugün sabah işe gittim o evdeydi. Uyanınca 2-3 mesaj yazdık birbirimize her mesajıma geç geç cevaplar verdi. 12den sonra ortadan uzun süre kayboldu saat 4 olunca bende merak ettim aradım sadece 1 kere. Açmayınca üstelemedim çünkü hep onu bunaltıyormuşum. Yarım saat sonra bana mesaj attı. Oyundaydım açamadım. Neden açmama rağmen üst üste arayıp duruyorsun telefonu titrete titrete bi hal oldun gibi ters şeyler söyledi. Bende sadece 1 kere aradım yazdım. Bir kere mi beni artık bu davranışın sinirlendiriyor oyun oynarken sürekli üst üste arıyorsun vs gibi şeyler yazdı bende arama kaydının fotografını attım. Üst üste aramadığımı göstermek için görmüş ama cevap bile vermedi. Hala oyun oynamaya devam ediyor arkadaşlarıyla. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok tükendiğimi hissediyorum. Ben aramız iyi olsun diye alttan aldıkça çabaladıkça o umursamıyor. Ayrılmakta zor geliyor sevdiğim için sadece şuan evde oturmuş forumda benim gibi ilgisiz erkek arkadaşı olanlar için yazılan yorumları okuyorum. Çok kırgın ve üzgünüm
Ben ondan başka erkekle konuşmuyordum kiBiterse bitsin seni beğenen hiç başka erkek yokmu canım yoksa bile sıkıntı yapma ben sana yol gösteririm
Ne mecburiyetin var ona sen alttan aldıkça böyle terbiyesizlikler yapacak emin ol buna kibarlığı aptallık sanıyorlar ezdikçe eziyorlar .hiç taviz verme bas tekmeyi kimsenin kahrını çekme bu hayatta. Bana köpek gibi davranan sevgilimden ayrılmıştım tam 1 sene peşimden koşmuştı sonrasında ama barışmadım . Ayrılınca kıymetli olursun. Sakın seviyorum unutamam diye düşünme öylede unutuluyor ki . Seni tüketmesine izin vermeCanım çok sıkkın biraz dertleşmeye ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla bir süredir aramız kötü bana çok ilgisizleşti. Bugün sabah işe gittim o evdeydi. Uyanınca 2-3 mesaj yazdık birbirimize her mesajıma geç geç cevaplar verdi. 12den sonra ortadan uzun süre kayboldu saat 4 olunca bende merak ettim aradım sadece 1 kere. Açmayınca üstelemedim çünkü hep onu bunaltıyormuşum. Yarım saat sonra bana mesaj attı. Oyundaydım açamadım. Neden açmama rağmen üst üste arayıp duruyorsun telefonu titrete titrete bi hal oldun gibi ters şeyler söyledi. Bende sadece 1 kere aradım yazdım. Bir kere mi beni artık bu davranışın sinirlendiriyor oyun oynarken sürekli üst üste arıyorsun vs gibi şeyler yazdı bende arama kaydının fotografını attım. Üst üste aramadığımı göstermek için görmüş ama cevap bile vermedi. Hala oyun oynamaya devam ediyor arkadaşlarıyla. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok tükendiğimi hissediyorum. Ben aramız iyi olsun diye alttan aldıkça çabaladıkça o umursamıyor. Ayrılmakta zor geliyor sevdiğim için sadece şuan evde oturmuş forumda benim gibi ilgisiz erkek arkadaşı olanlar için yazılan yorumları okuyorum. Çok kırgın ve üzgünüm
Ozman önemsiyor gibi davran mutlu mutlu durumlar paylaş çok güzel giyin alışveriş yap kafanı dağıtBen ondan başka erkekle konuşmuyordum kizaten şuan başka birini düşünücek durumda da değilim sadece umursamaması beni çok üzüyor beni ne kadar üzülüceğimi tahmin ediyor ona rağmen böyle davranıyor benim canımı acıtan bunlar
![]()
Sen yaz bence içinden gelenleri. Erkekler öyle bizim kadar empati yeteneğine sahip değil.Bana kaç saattir tek bi kelime bile yazmadı şuan hüngür hüngür ağlıyorum ve nasıl sakinleşicem bilmiyorum![]()
Sakın böyle bir hata yapma daha çok poposu kalkar. Sana nasıl davranıyorsa x10 ile karşılık ver. Zor olur ama bak nasıl kölen olur.Sen yaz bence içinden gelenleri. Erkekler öyle bizim kadar empati yeteneğine sahip değil.
Direk dümdüz yaptıkları karşısında hissettiklerini yaz, bakalım ne diyecek
Beni aramıyor bile nasıl kölem olucak bundan sonra arıcak mı oda belli değilSakın böyle bir hata yapma daha çok poposu kalkar. Sana nasıl davranıyorsa x10 ile karşılık ver. Zor olur ama bak nasıl kölen olur.
Sanki yazarsam bana bittiğini söylicek yazamıyorum şuanSen yaz bence içinden gelenleri. Erkekler öyle bizim kadar empati yeteneğine sahip değil.
Direk dümdüz yaptıkları karşısında hissettiklerini yaz, bakalım ne diyecek
Söyleyecekse zaten söylecek belirsizlikten daha iyidir.Sanki yazarsam bana bittiğini söylicek yazamıyorum şuan![]()
Burda yazılanların bir kulağınızdan girip diğerinden çıkmamasını sağlayarak. O kadar mantıklı yoruma rağmen hala nasıl sakinleşeceğim diyorsunuzBana kaç saattir tek bi kelime bile yazmadı şuan hüngür hüngür ağlıyorum ve nasıl sakinleşicem bilmiyorum![]()
Bu çocuk seni terk edecek niyemi çünkü seni yedekleme haberin yok aklın varsa o bitirmeden sen bitir yüzüne bı bakma o çoktan başka yelkenlere demir atmış av bekliyor senide yedekte tutuyor nasıl olsa deli seven totsunu egosunu okşayan bir sen varsinBurda yazılanların bir kulağınızdan girip diğerinden çıkmamasını sağlayarak. O kadar mantıklı yoruma rağmen hala nasıl sakinleşeceğim diyorsunuz
Yahu siz de aramayın arayınca geç dönünBeni aramıyor bile nasıl kölem olucak bundan sonra arıcak mı oda belli değil![]()