Ne yapsam kızlar ?

Bencede sinifta arkadaslariyla birlikte kutlayabirsiniz. Ama bu sefer digerleride bekleyebilir. Yada ufak bi hediye alabilirsiniz. Keske her ogretmen sizin gibi olsa

Tatli sevecen ogretmen :) Ne guzel bir kalbiniz var. Bulundugunuz yerin koşullarina gore icinizden nasil geliyorsa oyle davranin bence. Sinifta kutlasaniz digerleride ister elbette. O nedenle bir cafede kutlamak en mantiklisi sanirim.

O halde annesi ile görüsüp bir pasta alıp evlerine gitseniz ailesi ile birlikte de kutlamisda olur hem....

Pasta fikri harika. Pastaneye mi goturursunuz sinifta mi kesersiniz bilmiyorum ama o cocuga asla unutmayacagi bir ani birakirsiniz . Tebrikler

Konu sahibesi, bilmiyorum buraya link atabiliyor muyuz ama bu hanimi

https://www.linkedin.com/in/öykü-kirik-517166124/

koy okullari icin elbise, ayakkabi, kirtasiye toplarken goruyorum, kendisi de ziyarete gidiyor bazen topladiklarini kendi veriyor:). Siz ona ihtiyacinizi yaziyorsunuz, kendisi isim vermeden Linkedin'e post yaziyor, yardim etmek isteyenler de kendisine ulasiyor.
Bence pasta ve ayakkabi veya kirtasiye gibi baska ihtiyaclariniz varsa yazin, o kadarlik maddi yardim temin etsin. Kazak, kaban, ayakkabi yazin derim malum hava cok soguk. Pastayi da sinifta kesip afiyetle yiyin :)

Bu arada PayPal kullaniyorsaniz pastayi ben karsilayabilirim, yurtdisinda yasiyorum banka havalesi yapmam zor maalesef.

Son düzenleme:

Kültürlerinde yok demek ki doğum günü kutlamak. Neden diye sormuşsunuz, yani sanki herkes kutluyor, siz neden kutlamıyorsunuz der gibi, kendini daha kötü hissetmiştir. Ben olsam neden demek yerine, evet bazı yörelerde kutlanmaz derdim, kendini eksik veya garip hissetmesin diye.

Kutlama fikriniz güzel. Bu da sizin büyüdüğünüz kültürün bir parçası. Onlara bunu tanıtmak istemeniz hoş. Kafede baş başa olmaz tabii. Sınıfta kutlayabilirsiniz veya ufak bir hediye verebilirsiniz. Ama bu yaptığınızı diğer tüm öğrenciler için de yapmanız gerekir. Yoksa onlar da üzülebilirler veya imrenebilirler.

Bu iyi fikir.

Pasta alıp, çocuğun ailesine götürüp onların fikri gibi kutlamalarını söyleyebilirsiniz ama öğrenciniz pastayı sizin aldığınızı anlar. 14 yıldır kutlamayan aile dışarıdan pasta alıp kutlamaz. Pastayı evde yapıp götürseniz daha inandırıcı olur.

Düşünceniz cok güzel ama mesela cafeye gitseniz ikiniz garipsenebilşr,pasta alıp sınıfta kutlasanız diger ögrencilerde kendi dogumgunlerinde pasta bekleyebilşr yada aynı sekilde hediye
Ayy bilemedimki

Bence konu sahibi, öğrencinin evine bir pasta ile gidebilir. Ailesiyle kutlaması için.

Ben de aynı şeyi önerecektim. Sınıfta kutlamayın bence, benzer bir durumda ya da kırılgan başka bir öğrenciniz kıskanabilir, içlenebilir. Alıp eve gider ve ailesiyle kutlarsanız çok daha güzel olur, düşünsenize ona ailesiyle kutlanan bir doğum günü hediye etmiş olursunuz :)

Ne kadar güzel kalplisiniz bu arada.

Öğrencileri örgütleyin tatil dönüşü.
Durumları kötüyse siz verin pasta parasını, onlar alsınlar.
Çok öğrenciniz yoksa rutine çevirebilirsiniz tüm öğrenciler için, güel etkinlik olur, ayrımcılık olmamış olur.

Öğrenci -hele ki karşı cins- tek basına pastaneye götürülmez.
Dünyanın binbir türlü hali var.

Bir pasta alıp bütün öğrencilerimle beraber kutlardım , karneleriniz çok güzel bende size teşekkür etmek istedim gibi bişeyler söylerdim ( diğer öğrencilere ayrımcılık yapmış olmamak için )

Yine cennetten dünyaya düşen bir kız daha geldi :)

Ben de öğretmenim. Sen şöyle yap. Sınıfta kutla. Ama büyükce 1 pasta al. Küçük de bir hediye al. Arkadaşlarının adına hediyeyi ver.

Eğer kafede kutlamak dersen de sınıf arkadaşlarının ailelerine haber ver. Çocuğunu o kutlamaya getirebilen getirsin.

Öğretmenler ciddi bir baskı altında. Yan baktın, eğri güldün diye görevinden uzaklaştırılanlar var.

Senin gibi bi öğretmen fakir bir çocuğa yardım etmeye kalktığı için başı belaya girdi.

Her adımını düşünerek atmanı öneririm.

Bak bu fikir de çok güzel sevgili konu sahibi

Evleri yakinsa ve biliorsaniz evine gidip pasta goturup kutlasaniz . Umarim aileside sevinicektir.
Durumlari yok belli pasta alamiyorlar hangi sehirdesiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…