bilmiyorum sorunların tam olarak ne ama mutsuz olmak için sadece dayak yemek gerekmiyor huysuz,dengesiz bi insanda insanı mutsuzluğa sürüklüyor allah yardımcın olsun ben 4 senedir olsun diye uğaşıyorum ama çabam boş galibaAh arkadaşım keşke sana bir fikir verebilseydim. İnan ben de boşanıp boşanmama konusunda çok çelişiyorum. Ağzımdan çıksın diye bakıyorum ama bir türlü çıkaramıyorum. Benim bir sene bile olmadı evleneli. Baskalarina göre ne var canım dayak mı atıyor, aldatıyor mu. Ama mutsuz olmak için sadece bu sebepler mi olması gerekli. Tükenebiliyor insan işte. Her zaman anlayışlı olan taraf biz olamayız ki. Bu ne kadar yorucu anlamıyorlar. Umarım hakkımızda hayırlısı olur ve Rabb'im bize doğru yolu gösterir. İnşaallah eşlerimiz kendilerine gelir ve adam olurlar. Kimse boşanmak için evlenmiyor ama olmayınca da olmuyor işte.
aynen kelime seçiyorum resmen kazara ağzımdan çıkarsa yandım en az bir iki gün küserbenim ex öküz böyleydi anam kelime seçerdim alınmasın diye :) dediğim gibi ex şut ve gol
bi bozukuk var ama nesinde çözemiyorum inan bittim artık onun yüzünden ben dr luk olcamEsin kisilik bozuklugu var gibi davraniyor..
Seni yildirmis resmen..
evet çok sorunlu dediğin gibi büyük bi sorun yaşamamış hayatında olgunlaşamamış.hep ben diyor başka öneml bişey yok şu anda küstü bana.ya benim bildiğim tartışmak,konuşmak,çözüm bulmak gibi şeyler vardr bu direk küsüyor hakaret sonrasıEpey sorunlu bir kişilik hayatında hiç ağır üzüntü yaşamamış belli böyle ufak şeylerden huzur bozulması komik hayat onu çok şımartmış, bence boşanma davası açın ki artık kendisine gelsin kendini ne sanıyor kral mı?, külhanbey mi?
bilmiyorum sorunların tam olarak ne ama mutsuz olmak için sadece dayak yemek gerekmiyor huysuz,dengesiz bi insanda insanı mutsuzluğa sürüklüyor allah yardımcın olsun ben 4 senedir olsun diye uğaşıyorum ama çabam boş galiba
amin sağol ben tp bebek nasıl olacak diye düşünüyorum manevi olarak kendimi hazır hissetmiyorum adam bunlarla uğraşıyor. k.v de hemen hemen hergün dibimde güne gidelim,çay içelim vs derdine küsmüyor ama ozuluyor reddedinceEski konularınızıda hatırlıyorum kayınvalide ve eş sorununuz vardı.
Bazen o ufak dediğimiz sorunlar büyür,büyür ve işin içinden çıkamıyacağımız hal alır malesef.
özellikle bebek sorunu yüzünden en hassas döneminizde bunları yaşamanız dahada üzer insanı.
Rabbim yardımcınız olsun.
not:merak ettiğim için soruyorum hatırladığım kadarıyla kayınvalideniz hep sizinle bir yerlere gitmeyi çok seviyordu,hatta küsüyorduda galiba hala aynımı?
tedavi ol desem sen ol der bana teklif bile etmedim bugüne kadarAynen arkadaşım. Dengesizlik, huysuzluk, alınganlık, küsmek. Bunlar çok yıpratıcı gerçekten. Peki eşin bu küfür ve küsme konusunda tedavi görmeyi kabul etmez mi? Ya da seni gerçekten kaybedecegini anlasa düzelmeye çalışmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?