ne yapsam olmuyor olduramıyorum sanki

ben o kadar karışığım ki boşanırsam çocuk sayfası benim için tamamen kapanır diye düşünüyorum çünkü problemim ciddi zaman benim için işliyor.ama eşim güven vermiyor bu huzursuzluğa 3. bi kişiyi dahil etme doğru mu diye kendimi sorguluyorum .çocuk olursa eşim daha kötü olabilir çünkü ayrılma ihtimalimin ortadan kalkacağını düşünür iyice rahatla ailesi iyice hayatımıza girer ailesinin her yaptığı doğrudur ona göre çocuğu büyütürken baskı kurar üstüm

Allah aşkına minnie , 30 yaş ne ki hala yaşım geçiyor diyorsun bu adam seni fazla yıpratmış gerçekten daha yaşın çok genç lütfen umudunu kaybetme
hafifsekerli arkadaşım, aslında ufak da olsa sinyaller vermiştir bilmiyorum ben mi çok hassasım da bir insanı tanıma sürecinde üç beş cümlede hoşuma gitmeyen birşey varsa yol veriyorum illa göstermiştir kendini

evet sakladı kendini kandırıldım resmen.hata yaptım yanlış adamı seçtim boşanırsam bi daha bi adamı güvenir miyim bilinmez zor benim için

aslında 30 yaş bişey deil haklısın ama çocuk mevzusuda takıntı benim için.kendini gösterdiği yöneleri olmuştur yada ufak sinyaller ama ben anlamamışım kendime çok kızıyorum

evet sakladı kendini kandırıldım resmen.hata yaptım yanlış adamı seçtim boşanırsam bi daha bi adamı güvenir miyim bilinmez zor benim için

güvenirsin canım benim.her adam aynı değil sonuçta.iyi düşün çocuk oldugunda hem çocugun stresi hem adamın stresi nasıl olur tart.çalışıyorsan ayaklarının üstünde duruyorsan kimseye eyvallah etmek zorunda değilsin.

evlenmek ne kadar doğalsa ayrılmakta doğal.bakma ben böyle kolaymış gibi yazıyorum burdan şimdi ama ciddi anlamda sıkıntılı bir süreç.ayrılacam dediğin zaman bir kıymete biniyorsun ki sorma gitsin.istersen bir süre ayrı kal,hemen kestirip atma belki kendini toparlar.sonuçta bir yuva kolay kurulmuyor ama kolay kurulmuyor diye de sonsuza kadarçile çekmekte gerekmiyor.

a
O zaman ona muhtaç olmadığını ve bunun doğru olmadığını göstermelisin. Belki aklı başına gelir.
aslında ona muhtaç değilim şu an bi işim yok ama üniv. mezunuyum ailem iyidir her kararmın arkasında dururlar kendine bi tost yapamayan adam benim ona muhtaç olduğumu düşünüyor aslında o bana muhtaç ama ben böyle ayrımlara girmiyorum başına kalkmıyorum

kolay olmayacağnı biliyorum ama bu bi hayat böyle geçer mi diye düşünmeden edemiyorum.ben evlendiğimden beri her şeyi dört dörtlük yapmaya çalıştım ama yaranamadım bundan sonra değişen bişey olur mu bilemiyorum ben neysem adam tam tersi ben saygılıyım adam saygısız,ben mütevaziyim adam da kırıntısı yok bana zıt geliyor hareketleri

Aslında o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davranacaksın işte ama karakter meselesi. O sana hakaret mi etti sen de et, küstü mü hiç muhattap olma. Ama anlar mı bilemem. Bakma sana diyorum ama bir sor bu söylediklerini sen yapabiliyor musun diye. Bir güler yüz, tek ihtiyacımız olan şey. Ama çok görülüyorsa demek ki...

ayrıca devamlı annesiyle organize olmasıda çok itici bir durum.insan eşiyle başbaşa kutlamak isteyebilir kaynanaya noluyor ki organizeler yapıyor.yemeğe o da gelecek miş bak hele

aslında 30 yaş bişey deil haklısın ama çocuk mevzusuda takıntı benim için.kendini gösterdiği yöneleri olmuştur yada ufak sinyaller ama ben anlamamışım kendime çok kızıyorum
Kızma lütfen kendine, şu yazdıklarından bile ne kadar baskı altında olduğunu hissedebiliyorum
Bir psikologla görüşmeyi düşünür müsün? Eşin gitmek istemiyor olabilir ama sen gidersen belki o eşinle de konuşmak ister sen de ben gidiyorum ya hakkımda senden de bilgi almak istiyormuş der götürürsün eğer ki düzelme olmaz ve boşanma konusunda karar verirsen en azından herşeyi denedim dersin
Çocuk konusunda da rahatlamak için iyi gelebilir psikolog

Aslında gözdağı verebilirsin yani sen de biraz kak başına sen şunu bunu yapamıyorsun ben olmasan tek başına hayatını devam ettiremezsin diye gaz ver ha annesinden yardım almayacak tek başına başaracak

küsünce zaten üstüne düşmüyorum hakaret konusuna gelince o saydıkça bende saydım zamanında ama az önceki tartışmada baktım ki artık cevap bile vermiyorum yorulmşum yada faydasız olduğunu görmüşün demekki.evet ihityacım olan insanlık güleryüz ama çok görülüyor gerçekten haklısın

yazdıklarını okuyunca sankı benim eşimi tarif ettin.... hey allahım annaları pof poflaya pof poflaya ogullarını kral ılan etmış.... sen büyüksün sen kralsın dıye büyütmüsler sanki... baska analar ogul dogurmuyor.... benim kaynanamda herseye burnunu sokmak ısterdı.... birgün ogulunun olmadıgında yanına oturdum sordum ogluyun mutlu olmasını ıstıyormusun ???? dedı tabıkı ısterım kım ıstemez evladının mutlu olmasını ..... ozaman benle ıyı gecın dort duvarını benle paylasıyor boşamam hayattı burnundan getırırım dedım..... o gün bugun dıkkat edıyor neye burnunu sokduguna.... ama ben esimin yanında polıtık davranırım bazen safa yatarım bazen masuma..... erkekler cok bılmıs cok cazgır cok konusan kadından hoşlanmaz ben aynen oyleyım ama benllı etmem.... işini bilceksin işe gitmiyceksın.... sen sanırım bıraz fazla ıyı nıyetlı fazla kırılgansın .... agzın var dılın yoksa kv senın dilin olur buna izin verme biraz polıtık davranmaya calıs hemen boşanmayı dusunme....

belki görüyoruz haklısın ama işte ne bileyim zaten aklımda başkası varken evlendim onunda etkisi çoktu evleneyimgitsin dedim ama şimdi o aklımdakiyle evliyim haaaa

Yapma Allah aşkına. Daha sadece 30 yaşındasın. Kendini menopoza girecekmişsin gibi görme. Sen genç sağlıklı bir kadınsın. Sadece çocuk konusunda pürüz var giderilebilir.

Eşin ve ailesi hakkında ki şüphelerin az bile.
Çocuk sahibi olmayı çok itiyorsun ama baba faktörünün önemi yok mu yani? Olay sadece bir kaç milyon spermle bitmiyor.

Bu adama baba rolüne oturtabiliyor musun? Bu adamı çocuk verecek kadar değerli görüyor musun?
Bu son yazdığım bile onun tarafından takdirle karşılanmaz eminim.
Çocuk olunca ben doğursam daha güzel olurdu diye bile düşünebilir.

kızmıyorum neden kızayım ben sizlerin objektif görüşlerini almak istedim evet baskı altındayım korkak olmuşum farkına varmadan .mesela yarın bi komşum kahvaltıya davet etti o komşumu eşim sevmiyor söyleyememiştim ona zaten artık hiç söylemem küstüm.yani düşün bunu söylememk bile tedirgin ediyor beni.psikologa gitmeyi düşünmyor değilim ama bu sefer de adım psikolojisi bozuk deliye çıkcak her tartışmada

ayrıca devamlı annesiyle organize olmasıda çok itici bir durum.insan eşiyle başbaşa kutlamak isteyebilir kaynanaya noluyor ki organizeler yapıyor.yemeğe o da gelecek miş bak hele
evet itici bende sinirlendim organizasyon yapııyorsa bile k.v bana söyememli bişey düşünüyomusun? ne yapacaksınız diye ama onunla anlaşmış ya ben belki evde bi pasta yapıp kutluycam belki yemeğe çıkcam sen neden plan yapıyorsun ha ayrıca benim annem doğum günüde siz başbaşa falan olun der eşim demin seni düşünen yok falan demeye getiriyor ne yapsak suç yani

işte en hassas noktaya dokundun korkak olmuşum dedin ya.işte bende öyleydim kavga çıkmasın diye artık görmüyor duymuyordum.o küfür ettikçe sustum sustum ama o hiç susmadı.ağzından salyalı aka aka bağırdı bana rezil etti tüm apartmana.

korkma o yokken de sen sendin o olmasa yine sensin.onunla mı dogdun sanki.

seni sindirmiş iyice sanırım esinin asırı koplexleri var.... bak sana ne yazcam : Bir insan aşağilik kompleksinden muzdarip olduğu zaman aslında daha üstünmüs gibi davranmaya başlar..... üstünlük kompleksi kişinin aşagılık kompleksinden kacınma yoludur......

Kocana söylemeden gidebilirsin önce görüş hem dr.undan yönlendirme de isteyebilirsin o zaman suç sende değil dr.da olur Bir de eşinin sevmediği o komşuya git kahvaltıya boşver o seni umursamıyorsa sen de umursama, ha laf ederse de sen beni dinliyor musun ki ben seni dinleyeceğim de boşver evlilik tek taraflı çabayla yürüyecekse ben ona evlilik demem. Şu an koca ve çocuk hariç tüm hayatımın sorumluluğunu almış bir insanım evliliği de ancak bu hayatı paylaşabileceğim, yüklerimi hafifletecek biri çıkarsa karşıma düşünebilirim (yani evli değilsin o yüzden kolay konuşuyorsun diye düşünme lütfen)
Kızma kendine dedim bize kızmadığını biliyorum

sağlık sorunum olmasa takmam ama yumurtalık rezevlerimde azalma var yani menapoz erken gelebilir.ailesi iyi etliye sütlüye karışmayız izlenimi verirler kendilerini öyle sanırlar ama durum öyle değil farındayım.çocuk mevzusunda sorduğun soruları hep kendime sorduğum için tedaviyi erteledim bu adam için o kadar ilaca skıntıya değer mi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…