- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
aslına bakarsan olaylara hiç bu açıdan bakmadım ve yaklaşmadım bende sinirli bi şekilde tepki verdim ama bunda da kocam etkili yani öyle laflar ediyor ki o an yumuşamak yada yumuşatmak içimden gelmiyor.dr a gitmeyi ben isterim ama eşim kabul etmez
akrep maalesef
amin çok sağol.eşime olan sevgim eskiden sonsuzdu ben tamamen onu sevdiğim için evlendim şimdi sorarsan o sonsuz sevgimin azaldığını hissediyorum tahammül dersen o tamamen bitti ne güç ne tahammül kalmadı bende.flört ediyor olsam kesin ayrılırdım.evlilik olunca insan herşeyi iki kez düşünüyor.bi de benim kadın hastalığım var çocuk meselesin bekletmemem gerekiyor offf çok zor durumdayımBirsey söylemek istiyorum..sen artik esini sevmiyorsun..tahammulun yok.. Bu bir evlilik degil flort olsaydi coktan bitmisti...Icimden geldi yazmak istedim oyle hissettim... Insallah hayirlisi olur hakkinda canm
yazdığın şeyler gerçekten çok güzel yani bi kavgayı üst seviyeye taşımaya kesin engel olur burdaki arkadaşların da uygulamasını tavsiye ederim bende denerim ama benim eşime söker mi bilmem ben tartışma sonrası sarılamaya çalıştım beni itti yanımdan git diye bağırdı bi keresindeİnsanın sabrı gerçekten tükeniyor. Bir sefer duygularınızı kenara koyun ve yumuşak cevap verin. Ben mesela öyle durumlarda hep güzel anılarımızdan birini hatırlamaya çalışıyorum, ya da komik anılarımızdan birini. Şimdi eşinize doktora gidelim sen çok sinirlisin falan deseniz elbette kabul etmez. İyi bir anınızda onunla dertleşmeyi teklif edin. Aslında o kötü bile cevap verse iyi cevap vermek istediğinizi, neticede sizin biricik kocanız olduğunu ancak sabrınız tükendiği için böyle şeyler olduğunu, mesela bu yüzden bağırdığınızı söyleyin, bu güne kadar sadece kötü günler geçirmediğinizi hatırlatın ve size yardım etmesini isteyin. Kaleyi içten fethedin. Mesela durup dururken komik anınızı anlatın gülün. Ay hayatımm sevgiliyken hani şuraya gitmiştik ya ayy ne güzeldi ne mutluyduk sen bana şöyle şöyle şaka yapmıştın falan diyip gülün eğlenceli bir hava yaratın. Noluyor benim hatuna desin. Bir çok sıkıntımızı bu şekilde çözdük biz. Kasvetli havayı dağıtmazsanız aydınlığa çıkamazsınız. Mesela eşim çok sinirlenmişse sesi yükselmişse, karşısına geçip bağır hayatım sinirlendirdimi bu chocolatemilk seni hadi ona küselim falan derim birde zorla sarılmaya çalışırım, yada arkası dönükse sırtına falan çıkarım :) Kimisi bunu yüzsüzlük olarak algılayabilir ancak eninde sonunda barışacağımız için kavga anını yumuştakmak isterim :)
Arkadaşın verdiği öneri herkese sökmüyor maalesef.Ben eşime kızgınken böyle birşey yapsam daha çok kızar.Ben susuyorum hiç cevap vermemeyi tercih ediyorum.Akrep burcuyum istemediğim şeyleri heran söyleme potansiyeline sahibim.yazdığın şeyler gerçekten çok güzel yani bi kavgayı üst seviyeye taşımaya kesin engel olur burdaki arkadaşların da uygulamasını tavsiye ederim bende denerim ama benim eşime söker mi bilmem ben tartışma sonrası sarılamaya çalıştım beni itti yanımdan git diye bağırdı bi keresinde
en güzel ve etkili yol denendi ve gerçekten işe yaradı. Onun yaptıklarının aynısını apmak ve inan umursamamak. Varya onlara bi koyuyo ki nasıl hemen hoşaftan anlayan eşşek kıvamına geliyorlar. Bu seferde sen buzdolabı oluyosun o ayrı mevzu :) boşver yavrucuğum ne diosa papağan gibi aynısını de cevap olarak bakacak senle başa çıkamıcak inan senn istediğin gibi olcak sıkma tatlı canını dua et bol bolaynen araftayım bilmiyorum ne yapacağımı hem yoruldum hem sıkıldım kavgaya bile gücüm kalmamış
yazdığın şeyler gerçekten çok güzel yani bi kavgayı üst seviyeye taşımaya kesin engel olur burdaki arkadaşların da uygulamasını tavsiye ederim bende denerim ama benim eşime söker mi bilmem ben tartışma sonrası sarılamaya çalıştım beni itti yanımdan git diye bağırdı bi keresinde
anliyorum canim..sanki esinden degilde yabancidan bahsediyorsun..Bu kada gözunde hersey buyuyorsa bitmistir zaten.. cok dusunun net karar verin..pisman olmayin..amin çok sağol.eşime olan sevgim eskiden sonsuzdu ben tamamen onu sevdiğim için evlendim şimdi sorarsan o sonsuz sevgimin azaldığını hissediyorum tahammül dersen o tamamen bitti ne güç ne tahammül kalmadı bende.flört ediyor olsam kesin ayrılırdım.evlilik olunca insan herşeyi iki kez düşünüyor.bi de benim kadın hastalığım var çocuk meselesin bekletmemem gerekiyor offf çok zor durumdayım
aslında ben konuyu açmadan annem açtı telefonda konuştuk boşan yada boşanma demem kararını kendin ver başımın üstünde yerin var dedi.eşimle halen konuşmuyoruz aslına bakarsan annesi farkında olmadan ilişkimizi çok etkiliyoranliyorum canim..sanki esinden degilde yabancidan bahsediyorsun..Bu kada gözunde hersey buyuyorsa bitmistir zaten.. cok dusunun net karar verin..pisman olmayin..
son durum ne canim ne karar verdin? cok iyi dusun yaaslında ben konuyu açmadan annem açtı telefonda konuştuk boşan yada boşanma demem kararını kendin ver başımın üstünde yerin var dedi.eşimle halen konuşmuyoruz aslına bakarsan annesi farkında olmadan ilişkimizi çok etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?