Ne yapsam olmuyor..

elifak0106

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
442
513
103
2 yıllık yıpranmış bir ilişkinin yegane kişisiyim.
Burada bir çoğunuz beni taşlayacaksınız, belki yerden yere vurulacağım ama ben de bunu istiyorum. Geçmişte 2 kere terk edildim, ikisinde de erkek arkadaşım dönüp ağlayıp zırlayarak benimle barışmak istedi. Ben de her seferinde APTAL GİBİ kabul ettim, sanki bu işin sonunu görmüyormuşum gibi..

erkek arkadaşım başka bir ilde görev yapıyor, Aramızda 15 saatlik mesafe var. 7 ay boyunca aynı şehirde olamayacağız, aynı şehire gelir gelmez de nişanlanmak istediğini söylüyor. Bense emin değilim kızlar.. Yani ilişkimiz çok kötü gidiyor ve böyle bir adamla bir ömür geçiremeyeceğini tahmin ediyorum, bir yandan da onda duyduğum hisleri başkasında duramayacağım diye ödüm kopuyor.

Öncelikle aşırı kıskanç bir insan, hiçbir davette bile elbise güzel bir abiye vs giymeme müsade etmiyor. Aşırı aileci, sürekli annem babam teyzem halam abim kardeşim.. onlar ne derse o. Arkadaşlarına aşırı düşkün, ben de arkadaşlarımı çok severim ama benimle zaman geçirebilmek varken işin ucunda aylarca görüşmeyeceğinii bilse bile arkadaşlarıyla zaman geçirebilecek kadar.. ayrıldığımızda başka bir Kızla görüşüp sevgili olmuş kısa süreli ama sonra terk etmiş kızı bildiğim kadarıyla. Bu da beni düşündürüyor.

Tartıştığımız zaman çok ajite oynuyor. Yok hasta oluyorum, psikolojim bozuluyor vs.. sosyal medya hesaplarımın hepsini sildirdi bana zorla, sileceksin demedi ama her gün bunun tartışmasını yaşadıkça en sonunda çareyi kapatmakta buldum ben.

En ufak bir tartışmamızda bile adım atmıyor, mesaj atmasam bir mesaj atsa bir daha Peşime düşmüyor.. Bu gece yine tartıştık o uyudu ben bu saati ettim gördüğünüz gibi.
Kendimi bunalmış hissediyorum
arkadaş ortamım kalmadı yalnız hissediyorum.
Kendimi saatlerce anlatmaya çalışmaktan yoruldum, anlaşılmak istiyorum..
Değer görmek istiyorum ama anlıyorum ki bunu bu adamla yapamayacağım..

Size ilk sorum şu; birkaç gün kafamı dinlemek istiyorum. Günlerce hiç mesaj atmasam kötü bir profil mi çizerim sizce? Napmam gerekiyor? Evde dört duvar arasında iyice yaktım balataları.. bana bir yol gösterin, ayrıldığımızda çekeceğim acıdan korkup her gün acı çekiyorum

Ayrılmadan önce kendini ona karşı soğut. Kendi kendine sürekli, sana hissettirdiği kötü şeyleri söyle. Bu süre içinde elinden geldiğince az konuş. İyice soğuyunca ayrıl. O zaman çok acı çekmezsin. Birden değil de alıştıra alıştıra

Bence böyle bir adamın gözündeki profilini düşüneceğine geleceğini düşün ve bitir bu saçma ilişkiyi. İki gün ağlarsın üçüncü gün iyi ki dersin.

Öncelikle aşırı kıskanç bir insan, hiçbir davette bile elbise güzel bir abiye vs giymeme müsade etmiyor.

başka bir Kızla görüşüp sevgili olmuş kısa süreli ama sonra terk etmiş kızı

sosyal medya hesaplarımın hepsini sildirdi bana zorla

En ufak bir tartışmamızda bile adım atmıyor, mesaj atmasam bir mesaj atsa bir daha Peşime düşmüyor
Sen ilişki yaşadığından emin misin?

Sizin sosyal damarlarinizi koparmış saplantılı bir ilişki surmenize sebep olmuş. Rehin almis resmen. Stockholm sendromuna dönüşmüş. Aşk böyle bir şey değil. Dünya bir erkekten ibaret değil. Adam size nefes alacak ortam bile birakmamisken acaba soyle tepki versem profilim nasıl olur? Adam sizde profil bırakmamış ki hayattan silmiş sizi ufak. İr silüet kalmış geriye ağır konuşacağım artık kızıyorum gerçekten. Zorla küçük yaşta evlendirilen kızlar ne yapsın. Onlar bile kurtuluyor bir şekilde ynej hayat kuruyor siz bile isteye hayatınızı cehenneme ceviriyorsunuz. İmi siviyirim kisvesi altında. Sevmeyin efenim. Ömrü billah kocasiz kalmak bu zulümden evladır.

Hala neyin profilini düşünüyorsunuz ki? Siz olması gerektiği gibi, içinizden geldiği gibi davranın nasıl bir intiba uyanıyorsa uyansın onda. Kurtarın kendinizi bir an önce

Eger gurur yapiorda hic bir adim atmiyorsa tartistiktan sonra bu adamla ömrun zor gecer. Eger anlayisli degilse yipranirsin. Bu karakterde insanla beraber olmak zor. Inatci gurulu kisilik.

Öf şu ilişki bitiminde bende karşılaşmıştım.o paradoks ile ilişkide zaten çekiyorsun.bitisteki acıyı cekmeyi gözün görmüyor.ama bi yerden kopmak zorunda.

Şu anlattıklarını bana kendi kardeşim anlatsa o ilişkiyi sonlandırmak için elimden geleni yapardım.

Bu kadar olumsuz özelliğine rağmen hala devam ediyorsanız medeni cesaretinizi kutlarım büyük risk çünkü

Merhaba
Bu konu bir yerden tanıdık geldi
Gerçi genelde benzer konular
Bu yüzden açtığınız konulara bakma gereği duydum
23 şubatta açtığınız konuda da benzer şeylerden bahsetmişsiniz
Neden hâlâ karar veremediniz ?

wayy be siz böyle bir insandan ayrılınca acı çekeceginizi düşünüyorsunuz öyle mi.
bilmem kaç saatlık mesafede oturup ne giyeceginizi bilen kiminle görüşeceginize karar veren internet kullanımıma bile karışan kişiye bukadar baglımısınız...
size bunları ananız babanız yapsa kıyamet kopar ama elin herifine gık diyemiyorsunuz.
siz sevmiyor sadece üzeriniz de otorite kurup kişiligini tartıyor.herşeye karışmayı kıskanmak kıskanan adam sever zannediyorsunuz.
ne buluyorsunuz böyle adamlar da

"Onda duyduğum hisleri başkasında duyamayacağım diye ödüm kopuyor" cümlesi ya yaşının çok genç olduğunu yada ilişki konularında çok deneyimsiz olduğunu gösteriyor ki bu da neden adım atmadığının sebebi.
Canım benim, o adamla evlenirsen hayatın kayar. Net. Sana uygun olsa gerçekten seni hak ediyor olsa ayrılmak aklının ucuna dahi gelmez ki azıcık ayrılmışsın koşmuş hemen başkasına. Yalnız mutsuz olmak hayatında biri varken mutsuz olmaktan daha iyidir. Seni güçlendirir. Karşına doğru insan çıkana kadar mutsuz oluver, sevme sevilme ne olacak ki. Kendini geliştir, hayat kaliteni yükselt. Her şey ilişkiler değil. Doğru insanla tanıştığında zaten aklının ucuna bile gelmeyecek herif, adını dahi hatırlamazsın :)

Aklından zorun mu var acaba ? Saydığın sebepler sevgili bile olmaya engelken, nişandan bahsediyorsun .. daha kestirme intihar yolları var . Bu adamla devam edip kendine işkence yapa yapa öldürme .

Bu adamın besini sevdin anlamıyorum. Evlenirsen daha çok canın yanacak. Farkında misin? Neden başını yakmak istiyorsun.

Bu arada 9 yıllık eşim ne sosyal medyama ne giyimime ne de ondan ayrı özel hayatıma karışabilir ..evlenmeden belirledim sınırlarımı .yaşım da küçüktü ,yalnız başım çok dikti :) mutlu bir hayat için evleniyoruz ,kimseye kölelik yapmak yada üzerimizden ego tatmini yapılması için değil ..evlendiğinizde ne olacak ? Şimdiki sıkıntılar × 5 , aç gözlerini. .işin içine aile de girecek ve herşey daha içinden çıkılmaz bir hale gelecek ..hay seni seven aklıma ...... dediğinde antidepresanlara sarılmış olacaksın .al sana bir kölelik daha ..tabi cesaretin varsa tertemiz bosanirsin ama gerek var mı ? Evlenmeden çıkar hayatından , normal bir İNSANla olmayı dene .hayat senin için daha kolay olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…