- 4 Ocak 2018
- 19
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi mavisgokyuzu
Merhaba iyi aksamlar hanimlar.. Anlatacagim konu bir dert degil aslinda ne yapmaliyim dogru mu dusunuyorum diye danismak istedim. Akil akildan ustundur diyerek goruslerinizi ogrenmek isterim. Ben 2 yillik evliyim evlenirken esimin tek bir yere borcu var diye biliyorum ama bircok yere varmis bende caresiz evliligimde bitmesin diye tum altinlarimi sattim ancak o bile kapatmadi borclari. Esimin ailesi her ay bir miktar bir borc icin gonderyor biz iki kredi oduyoruz evmiz kira ve ucu ucuna geciniyoruz cocgumuz yok. Ancak artik cocukta istiyoruz aileler de baski kuruyor ama olacak gibi degil maddi acidan.
Simdi asil konuya geleyim ; esim 3 kardesler digerlerinin evleri de arabalari da var maddi acidan iyiler gayet. Kayinbabamgilin kendi oturduklari evle beraber 3 evleri var herbir cocuga bir tane seklinde diye dusunmusler. Benim esim icinse cok borc odedikleri icin kendi oturduklari evi dusunuyorlar cunku evler arasinda en ucuz olani o. Benim de dusuncem biz bu kadar borc icindeyiz cocuk da istiyoruz artik bu diger evlerden birini bizim icin satsalar cunku baska sehirlerdeyiz bizde kiradan kurtulsak en azindan ama bunu ne ben ne de esim dile getiremiyoruz. Siz olsaniz ne yapardiniz ? Evlerden birini istemek su anda ayip mi olur bilemiyorumki
Simdi asil konuya geleyim ; esim 3 kardesler digerlerinin evleri de arabalari da var maddi acidan iyiler gayet. Kayinbabamgilin kendi oturduklari evle beraber 3 evleri var herbir cocuga bir tane seklinde diye dusunmusler. Benim esim icinse cok borc odedikleri icin kendi oturduklari evi dusunuyorlar cunku evler arasinda en ucuz olani o. Benim de dusuncem biz bu kadar borc icindeyiz cocuk da istiyoruz artik bu diger evlerden birini bizim icin satsalar cunku baska sehirlerdeyiz bizde kiradan kurtulsak en azindan ama bunu ne ben ne de esim dile getiremiyoruz. Siz olsaniz ne yapardiniz ? Evlerden birini istemek su anda ayip mi olur bilemiyorumki